tayler Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 zna sie ktos moze dobrze na tym co w temacie , mam program napsiany w delphi , taki ulepszony notatnik i musze zrobic jego schemat blokowy ale nie mam pojecia jak , pomoc bedzie mile widziana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 http://www.orca2.mila.edu.pl/~astajniak/schematy.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 dzieki , dobre i to , bardziej zalezalo by mi zeby ktos to umial i zrobil mi :roll: , bo sam wiem ze tego nie podolam ; jakies procedury i inne cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 nie przesadzaj, tam jest tak lopatologicznie ze zrozumiesz napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...