Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Witam serdecznie ! Po wielu tygodniach czytania i przygotowywania nastał czas na wymianę leciwego już BIOS-u w/w płyty głównej... 8363-686B-K7VZAC-00 Znalazłem BIOS do owej płyty głównej na oficjalnej stroinie ecs... TUTAJ ! Kopiuje najnowszy na dysk i próbuje "zflashować" go programem WinFlash... niestety kiedy podaje mu ścieżkę do biosu wywala mi komunikat o tym, że to nieprawidłowy BIOS, znajdź prawidłowy.... "Pleas load the Correct BIOS file..." No i mam pytanie, czy to jest tylko błąd programu WinFlash i czy za pomocą Award Flash Utility uda mi się bezproblemowo przeprowadzić update BIOSU ? :? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 A odbezpieczyłeś zworkę biosu na płycie ? Ta płyta ma 2, albo 3 rev. Upewnij się, którą masz wersję płyty i spróbuj jeszcze raz. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ojejqu... dziekuje za taka podpowiedz :) Zaraz wyprobuje, ale naprawde bedzie to napeewno bardzo pomocne, a sam bym nie wpadl na taki pomysl :P Do dziela... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...