Gość nierealny_52 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Chce zmienić sprzęt bo mam syf ,a nie sprzęt :evil: Chce zmienić tylko płyte głowną , pamięci i procek na Gigabyte GA-7VT600-L Via KT600, 256 DDRAMU Kingstone 333Mhz i na początek jakiś tani procek(używka) a później pójdziemy w lepszy.I nie pytam się czy warto bo wiadomo że warto tylko co sądzicie o tym zestawie :?: Z góry dzięki P.S. Jak ktoś wie ile mogę dostać z moją płyte głowną , pamięci(128+128+64) i procek to nie pisze choćby miało to być 50zł :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Nie bierz tej płyty - fatalna do o/c wż Abita nf7 lub epoxa jak chcesz gigabyte to 7n400-L super stabilność i nie najgorsza do o/c pamięci to lepsze beda twin mosy... Chetnie bym od ciebie odkupił płyte i pamięci [ty to masz furta jakiś tydzień temu dostałem pechowego celka 600 z Vcore 1,5 V i nie działał na fsb 84 ledwo 75 czyli 675 mHz więc zrobiłem Vcore moda na 1,70 V żeby mieć fsb 100 i procek padł ! :( ty masz 900 mHz... :) Ty zaproponuj cene... pisz mi na GG - 3602211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ram może być ale co do płyty to pfff, kup se najlepiej asrocka k7s8x (czy jak to sie tam pisze) i do tego duronka 1400/1600/1800 z allegro jakiegoś fajnego (odblokowany mnożnik, @xp i dobry do o/c), co do ramu to moze być choć moze lepiej kup 400 Mhz bo są niewiele droższe, a prawdopodbnie się przydadzą, a co do cen za stary sprzęt obadaj allegro po ile tam chodzą takie starocie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja też stanowczo odradzam tego Gigabyte. Jeżeli kt600, to najlepiej Epox 8KRAI. Sprawdzony, OC w porządku, tylko mu dziurek wokół socketu brakuje, ale to jest bolączka wielu markowych płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 kup asusa na kt400 spokojnie wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ludzie jakie KT400 ?? JEzeli koles poważnie mysli o O/C to tylko nForce2!! Ja moge ci polecić Abita NF-7 jest to naprawde stabilna płytka a do tego jaki potencjał O/C. Gorąco polecam. PEACE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ludzie jakie KT400 ?? JEzeli koles poważnie mysli o O/C to tylko nForce2!! Ja moge ci polecić Abita NF-7 jest to naprawde stabilna płytka a do tego jaki potencjał O/C. Gorąco polecam. PEACE ! a co nie da sie podkrecac na kt lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Również uważam że KT400 teraz to jeden z gorszych wyborów :-( Za niewiele więcej kupujesz porządną płytkę na nForce, albo KT600 - osobiście polecam: 1. Abit NF7-SL - 400zł 2. Epox RDA+ Rev. 2.x - 340zł ew. tańsze to coś z MSI albo Solteka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ludzie jakie KT400 ?? JEzeli koles poważnie mysli o O/C to tylko nForce2!! Ja moge ci polecić Abita NF-7 jest to naprawde stabilna płytka a do tego jaki potencjał O/C. Gorąco polecam. PEACE ! a co nie da sie podkrecac na kt lol :lol: Stefan, sam jesteś LOLem :lol: a swoim postem, po raz kolejny się zdyskredytowałeś poważne podkręcanie w tej chwili to tylko na nforce2/ultra - a najlepiej na Abit NF7 lub DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ludzie jakie KT400 ?? JEzeli koles poważnie mysli o O/C to tylko nForce2!! Ja moge ci polecić Abita NF-7 jest to naprawde stabilna płytka a do tego jaki potencjał O/C. Gorąco polecam. PEACE ! a co nie da sie podkrecac na kt lol :lol: Stefan, sam jesteś LOLem :lol: a swoim postem, po raz kolejny się zdyskredytowałeś poważne podkręcanie w tej chwili to tylko na nforce2/ultra - a najlepiej na Abit NF7 lub DFI sie tylko pytalem czy nie da sie podkrecac czlowieku :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ludzie jakie KT400 ?? JEzeli koles poważnie mysli o O/C to tylko nForce2!! Ja moge ci polecić Abita NF-7 jest to naprawde stabilna płytka a do tego jaki potencjał O/C. Gorąco polecam. PEACE ! a co nie da sie podkrecac na kt lol :lol: Stefan, sam jesteś LOLem :lol: a swoim postem, po raz kolejny się zdyskredytowałeś poważne podkręcanie w tej chwili to tylko na nforce2/ultra - a najlepiej na Abit NF7 lub DFI sie tylko pytalem czy nie da sie podkrecac czlowieku :evil: zwracam honor - ale cytowałeś wypowiedź o "poważnym podkręcaniu" po czym napiasłeś: a co nie da sie podkrecac na kt więc poważnie to się nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Kup coś na nForce2. Polecam Abita, Asusa, albo Epox'a. Jakoś nie mogę przekonać się do DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Kup coś na nForce2. Polecam Abita, Asusa, albo Epox'a. Jakoś nie mogę przekonać się do DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...