Skocz do zawartości
xaos

Karta graficzna + zgrywanie z VHS

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym kupic jakas w miare sensowna karte graficzna (na ktorej pogram przez najblizszy rok). Zarazem chcialbym, zeby ta karta miala mozliwosc podlaczenia videa i zgrania z niego w dobrej jakosci material na kompa.

Do wydania mam okolo 1000zl.

Jak myslicie, jest sens szukac kombajna laczacego te dwie funkcje, czy lepiej kupic dwie osobne karty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyny sensowny kombajn to chyba tylko ati all-in-wonder , w tej cenie co podajesz podejrzewam ze 9600 pro /9700 juz dostaniesz , co do jakosci to nie wiem nie mialem tej karty w reku , jaosobiscie uzywam 2 kart , grafa i tv (od ati dosyc stara ale jak na moja kablowke daje nie najgorszy obraz , z videa zgrywanie tez calkiem niezle wychodzi ). Aczkolwiek sadze ze kombajn z ati bedzie dobrym rozwiazaniem , karty z vivo kiedys radzono mi omijac i ze lepiej kupic karte zwykla plus tuner niz vivo.

edit : pozatym jesli kupisz osobne 2 karty to za rok czy dwa grafe zmienisz a karta tv dalej ci zostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli wystarczy Ci jakosc na poziomie MPG1 to Ati z VIVO sprostaja zadaniu. Jesli jakosc ma byc lepsza to proponuje Radka 9600 (lub nowszy GPU) Ati All In Wonder. All In Wonder maja stosowany nowszaj generacji scalak -Ati Rage 200 podczs gdy VIVO -starszy Ati Rage Theater.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...