samarskun1 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 cześć kupiłem dzisiaj trwinmosy 512 mb na kościach m-tec o4o4d i mam następujące pytanko. Jeżeli te pamięci chodzą mi na cl2 przy fsb 195 to czy teoretycznie będą chodzić na cl 2.5 przy fsb 200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 a nie mozesz sam tego sprawdzic ?? jak nie beda chcaiły isc to daj im wiecej v tpo pujda a to czy pujda czy nie pujda to nigdy nie da rady teoretycznie wytłumacyzc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 nie no ja wiem że wróżki nie jesteście, nie mogę sprawdzić bo mi komp na fsb 200 nie wstaje nawet z mniejszymi mnożnikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 A jakie masz mobo ??A jakie masz mobo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 na 99.9 % pojda . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 no to super jak na 99.9% pójdą już jestem spokojny i szczęśliwy dzięki a mobo to asrock k7s8x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 no to super jak na 99.9% pójdą już jestem spokojny i szczęśliwy dzięki a mobo to asrock k7s8x. a procka stawiasz tez na 200? bo jesli nie to lepiej ustawic synchro niz ramy oddzielnie od procka, zazwyczaj spadek prędkości. Poczytaj o tej płycie W TYM TEMACIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 proc na 190 ramy na 400 ustawione w biosie i nie wiem jak to możliwe ale sandra pokazuje taktowanie pamięci synchro a co do tego topicu to przeczytałem cały od początku do końca pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 proc 190 ran 200 = synchro na 190 , pamieci na 190 pracuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Moje poszły na 200 Mhz 5-3-2-2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...