luccanus Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 witam... :D może to pytanko nie pasuje do forum... ale grzebałem już dość po necie i nie mogę znaleźć jak wyobręnić podkład muzyczny z pliku mp3... :( może ktoś z was wie za pomocą jakiego programu lub w jaki inny sposób mogę to zrobić.. :?: za wszstkie posty z góry thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 a tobie czasem nie chodzi o mpg? bo co ty chcesz uzyskac wava z dzwiekiem? to przecuez wystarczy przekonwertowac jakims cd extractorem czy innym czyms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luccanus Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 może to dobry pomysł żebym opowiedział dokładnie o co mi chodzi... :D mam plik mp3 (jakąś pioseneczkę :lol: ) i chciałbym mieć sam podkład dżwiękowy tej pioseneczki. nie za bardzo wiem jak mam to zrobić... więc zapytałem się na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Nie można zrobić czegoś takiego, o czym piszesz. Można wycinać albo tłumić pewne częstotliwości ze ścieżki (głos wokalisty/wokalistki) ale efekt końcowy będzie na pewno nie taki jak oczekujesz (czyt. tragiczny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luccanus Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 aha... :( czyli nie mogę nic zrobić jeżeli potrzebuję same podkłady a mam pliki w formacie mp3... :( a czy efekt wsłumienia (lub wyciszenia) głosu wokalisty będzie aż tak bardzo tragiczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 majac profesjonalny sprzet i profesjonalne umiejetnosci to pewnie zaden problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...