SuChyY Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Czy potrafi ktos znalezc odpowiedni do takiego projektora monitor (znaczy zepsuty :P) na ebay.com ? Bo tak sie sklada ze soczewki moglbym kupic w USA i monitor moze nawet tez. Znajoma wraca na swieta wiec MOZE mogla by mi wziac. Niech ktos doswiadczony zobacyz bo ja nic nie moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55555 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 cze może to być dziwne dla was pytanko ale czy ta matryca to jest monitor z laptopa?? jeśli tak to prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 nie, matryce z laptopa ciezko podlaczyc, jest to zbyt kosztowne aby bylo oplacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55555 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 to skąd wziąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebulus Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 ------> CMX - koszt inwestycji w moim przypadku to ok 2000zł pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 2000? za około 2500 można mieć już firmowy projektor. Co to za sztuka pójść do sklepu, kupić jakiś LCD 15", do teog kilka części, sztuką jest to zrobić jak najtaniej, a tego w książeczkach zerżnietych z netu nie piszą. Miałem gdzieś link do strony z której na chama ktoś nawet obrazki nakradł i sprzedawał na all jako swój poradnik. Jest gdzieś forum gdzi eludzie przedstawiają budowę swoich projektorów, może tam zajrzyjcie po pomysły, widziałem że swoich konstrukcji mają tam od cholery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makos061 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Sztuka jest o tyle, ze jak wyparcelujesz na to troche wiecej sianka to masz pozadny projektor potrafiacy wyswietlic nawet HDTV, mysle ze firmowego projektora potrafiacego to samo bys za to samo sianko nie kupil, druga sprawa to taka ze jezeli przepali ci sie zarooweczka ( a za 2500 to dostaniesz tylko uzywke, a w takiej zarooweczka moze wyzionac ducha raz dwa ) to czasami mozesz zaplacic za nia niewiele mniej niz za caly projektor, a trzeci powood to zabawa i satysfakcja z wlasnego pozadnie (albo i nie) skonstrowanego projektora. Pozdro dla wszystkich konstrooktoroow!!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sever Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Witam. mam takiego laptopa, wyswietlacz 10 cali rozdzielczosc 800x600, tylko ze nie ma klawiatury wiec monitor jest dotykowy, tzn. na taki dlugopis. Jest win98 wszystko normalnie dziala, zwykly komp. Tylko czy ten wyswietlacz sie nada do projektora jesli jest dotykowy? czy to jakas roznica? i czy latwo takie cos wymontowac? i czy mozna zrobic tak zeby ekran laptopa sluzyl jako monitor mojego pc bez rozbierania laptopa? bo moze obejdzie sie bez tego bo ten wyswietlacz daje na tyle duzo swiatla ze moze starczyc. z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Witam. mam takiego laptopa, wyswietlacz 10 cali rozdzielczosc 800x600, tylko ze nie ma klawiatury wiec monitor jest dotykowy, tzn. na taki dlugopis. Jest win98 wszystko normalnie dziala, zwykly komp. Tylko czy ten wyswietlacz sie nada do projektora jesli jest dotykowy? czy to jakas roznica? i czy latwo takie cos wymontowac? i czy mozna zrobic tak zeby ekran laptopa sluzyl jako monitor mojego pc bez rozbierania laptopa? bo moze obejdzie sie bez tego bo ten wyswietlacz daje na tyle duzo swiatla ze moze starczyc. z gory dzieki za odp. Regulamin sie klania, nie mozna zamieszczac linkow do stron w podpisach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sever Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 sorry, stare konto nie wiedzialem jaki podpis, juz nie bede :P ale moze ktos zna odpowiedzi na moje pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...