Kubuch Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 "Oprogramowanie instalowane dla tego urządzenia (NVIDIA GeForce FX 5200) nie przeszło testów zgodności z systemem Windows XP umożliwiających uzyskanie logo Windows. Kontynuowanie instalacji tego oprogramowania może zakłócić lub zdestabilizować poprawne działanie systemu teraz lub w przyszłości. Microsoft zaleca zatrzymanie instalacji i skontaktowanie się z dostawcą sprzętu w celu uzyskania oprogramowania, które pomyślnie przeszło testy zgodności z systemem umożliwiaące uzyskanie logo Windows." Taki komunikat pojawia się za każdym razem kiedy instaluję mojego FX`a. Próbowałem detonatory 53.03 i 56.55 (od prolinka) oraz 56.64 i 56.72 (od NVIDII). Nie pomogło zainstalowanie SP1. Komp działa, ale nie wiem czy nie będę miał z nim kłopotów z powodu tej niezgodności? Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Naciśnij "mimo to kontynuuj" i nie przejmuj się, to normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 To samo mam z moim GeForce FX 5200 Ale olej to i tak wszystko chodzi ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Komp działa, ale nie wiem czy nie będę miał z nim kłopotów z powodu tej niezgodności? Co robić?Nie będziesz miał kłopotów. To tylko durna formalność spowodowana nadgorliwością majkrosoftu w "trosce" o klienta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 No kazde stery bez WHQL tak maja !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...