roody Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Hej, Mam firmowego laptopa z tak ograniczonym dostepami ze nie mam dostepu do dysku D. Chce sobie tam wrzucic pare rzeczy, co radzicie ? Odpalilem wczoraj go z plyty bootowalnej 98 ale wtedy nie widac partycji ntfs. Jak dodac obsluge ntfs to takiego dos'a, albo jak zmajstrowac plyte boot'owalna 2000 czy XP zeby dalo sie wyjsc z programu instalacyjnego i miec mozliwosc kopiowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Konsola odzyskiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roody Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zaraz to spradze, ale pod 2000 i bez hasla na admina chyba nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 NTFSDOS Professional Copyright © 1999-2002 Winternals Software LP www.winternals.com To jest niezły soft, w wersji nie zarejestrowanej możesz odczytywać partycję NTFS'owe, w zarejstrowanej robić co wszystko co chcesz. Zrobiłem kiedyś bootowalną płytkę, z której ładował się okrojony DOS, NTFSDOS Pro i Norton Antivirus (dyskietkowy od NAV2002) + najnowsze definicje wirusów. Dzięki temu mogłem skanować partycję NTFS bez instalacji dodatkowych antywirusów, albo gdy system nie mógł się z tego powodu ładować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zaraz to spradze, ale pod 2000 i bez hasla na admina chyba nie da rady. Konsola spod W2K pozwala na dostęp bez hasła admnistratora Jest coś takiego Offline NT Password ... coś w tym stylu. Może tym zmienić hasło lub wyczyścić dowolnego użytkownika w Win od NT do 2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roody Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Dzieki, Grimlock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...