wojtekk8 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 cześć to mój pierwszy post:) co sądzicie o karcie Radeon 9800 Pro Gigabyte Maya II GV-R98P256D?? kupuje właśnie nowego kompa i nie wiem czy kupic tego radeona czy moze jakiegos Geforce`a!!HELP!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 jestem fanem GFów ale kup Radeona bo po prostu jest wydajniejszy... (lizanie pup radeonowcom ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 kwestia pieniedzy . ile masz za nia dac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Kupuj Radka lepszy, a za tyle kasy nic lepszego nie kupisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Bierz radka, ale napisz ile za niego masz dac , bo może będziesz mógł go kupic taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...