ur8an Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 już zaciągam....ale bardzoooo wollllnnnoooo iiidddzzziiieeee :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Sciagnalem w niecala godzine... Zgadnijcie ile to zajmuje ramu :D Na max detalach w 1024x768 tylko 1160MB :!: :lol: Ale po zaladowaniu wszystkiego do swapa gra sie wporzadku, na fps nie narzekam, 40-60fps :) Teraz jakie wrazenia :) Mozna sie poczuc jak na wojnie, wszedzie wybuchy, strzaly, krzyki, samoloty, japonce :roll: Ile sie tam dzieje 8O Grafika bardzo dobra, walne kilka screenow zara :) To demko jednak chyba jakies strasznie krotkie :( Dochodze na lotnisko, wybijam japoncow i zaczynam strzelac w samoloty z dzialka, zestrzele kilkanascie i plansza koncowa dema :( GALERIA http://www.krak.internetdsl.pl/moh/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dobra gra, lecz tak jak powiedział przedmówca - za krótkie to demo. Niezły klikamat, zdziwiłem się troszkę jak chciałem się schować japońcom pod samolot a ten odjechał a potem fruuu..... razem z innymi ;] Na moim sprzęcie w 800 x 600 detale medium chodzi w granicach 30 - 40 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 krotkie to demo i ma az 500mb, ciekawe jak bedzie full to bedzie ze 3 lub 4 cd zajmowac. ale co jak co GRA JAK ZWYKLE NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE. grafika w koncu korzysta z pixel shader 2.0! w 1024 na high i aa x4 i anizo x8 gralo sie nawet znosnie chociaz niekiedy przycinalo, ale to ze wzgledu na ram. grywalnosc jest ogromna, a to ze jestesmy na wojnie jest chyba PRIORYTETEM! to bedzie murowany hit :) "THIS IS NOT A GAME .... THIS IS WAR" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 NA moim configu, na shaderach 1.1 jako tako chodzi w 800x600 Medium :) Jak dlamnie o polaczenie MoH:AA i CoDa :) Ale Bardzo mi sie to podoba, postacie ruszaja sie jak w MoH:AA + przysiad, lezenie + zoom i celownik z CoDa :) No zobaczymy jak to bedzie wygladac w full version :P No gra by musial byc na 3-4 CD ale bedzie tylko na 1 DVD :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Grr, na Bartonie 2.2GHz i ti4200 w medium det. i 800x600 ? :( Kurcze, gra z silnikiem q3 bardziej wymagajaca od D3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 własnie zassysam.....bedzie za godzinke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kurde, zagrałem REWELACJA polecam każdemu, warto zaciągnać te 500MB 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja juz zassalem ale k**** :evil: siedze w pracy i demko juz sie w domu studzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a kiedy będzie full?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No musze przyznac ,ze demo jest obiecujace. Bardzo mi sie podobaja slady blota na lotnisku no i jak sie strzela do mysliwcow to obraz sie fajnie rozmazuje :P Gra bardzo dynamiczna i chodzi tez nie najgorzej. Ale co do wymagan to przesadzili troche z miejscem na to cos potrzebnym. Sie zlozylo ,ze nie mam duzo miejsca na C: ok 600MB i mi sie demo nie chcialo zainstalowac!! A jak gralem to mi sie miejsce skonczylo na C ,bo takiego swapa zrobil!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No ja w tej rozdzialce 800x600 i medium mierzylem FPS frapsem i wyszlo 17-35 :| 40 nawet nie zobaczylem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No ja w tej rozdzialce 800x600 i medium mierzylem FPS frapsem i wyszlo 17-35 :| 40 nawet nie zobaczylem :lol: Cos mi sie wydaje, ze masz w zakladkach pokopane z AA i AF. Kto sie moze wypowiedziec o sprzecie podobnym do Buziaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No wlasnie w samej grze AA i AF nie idzie ustawic, a w sterach mam po zaznaczane, ze zalezy to od aplikacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 juz wiem co bylo nie tak VSync :lol: Teraz jest tak 25-45 :) FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ale walnij max detale w 1024x768 bez AA i AF i poopowiadaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 1024x768 bez AA i AF na High wyglada tak jak sie patrze w niebo i w ziemie to 50 FPS :) Ale jak sie patrze przed siebie to mam od 3-5 FPS :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czyli sytuacji identyczna jak w COD. Jak sie dalo tekstury na Ultra to cielo do 5fps, ze hej. Ale na High smigalo po 40fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Potwierdzam slowa Buziaka :mrgreen: Zapomnialem wlaczyc frapsa ;] ale na 1024x768 i max wszystko (czyli high texture detail oraz high model detal) gra ciela rowno, tylko gdy sie w niebo oraz pod nogi gapilo lub w skrzynke bylo ok :) Czekam na Multiplayerowe demko, kiedys stary MOH MP Demko bylo wiec moze i to bedzie ;] Sprzet podobny tylko ramu 2x256 a nie 2x512 jak u Buziaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A tu jeden screen na ktorym widac jak wygladaja raczki zolnierza na medium http://buziak.neostrada.pl/mohpa_demo_1.jpg Troche ochodnie to wyglada mogli sie do tego medium bardziej przylozyc ;) W starym medalu nawet ladniej wygladaly ;) No oczywiscie na High wszystko pieknie wyglada :) Ale najpierw trzeba miec odpowiednia grafike zeby moc na to popatrzec :) Moze ktos z GF 6800 zda relacje jak mu ta gierka chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czyli to jest ten levelik z filmiku : mohpa_walkthrough.mov ? I tylko on tyle waży? A fizyka rzeczywiście jak na filmikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tosz to szok. Jak tak bedzie gra wygladala to nawet nie chce tego instalowac. Wiem, ze grafa nie jest taka wazna ale na ogolny odbior wplywa i teraz gdy jestem przyzwyczajony do masakrycznej grafy Dooma3 to takie rzeczy jak na zamieszczonym przez Buziaka screenie po prostu odpychaja na kilometr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na niektórych filmikach grafa powalała, więc możliwe że we fullu będzie tak jak na filmikach. Ale do tego potrzeba będzie dobrego sprzętu (w moim przypadku wymiana grafy + dokupienie ramu) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ssam juz demo :) bedzie ciekawie. grał juz moze ktos ? bo demo dostepne jest od wczoraj bodajze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 grał juz moze ktos ?poczytaj ten temat :wink: mnie giera przycina na 1024x768, high detail ( 512 ram, 1.7 ghz, gf4ti4400) na medium jest około 25-30 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moze mi ktos powiedziec ile zajmuje na hdd po instalacji to demo? Mam wolne 3gb (wiecej nie moge miec na razie) a instalka dalej mowi, ze za malo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi zajmuje 570mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moze mi ktos powiedziec ile zajmuje na hdd po instalacji to demo? Mam wolne 3gb (wiecej nie moge miec na razie) a instalka dalej mowi, ze za malo :/ 560 mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tosz to szok. Jak tak bedzie gra wygladala to nawet nie chce tego instalowac. Wiem, ze grafa nie jest taka wazna ale na ogolny odbior wplywa i teraz gdy jestem przyzwyczajony do masakrycznej grafy Dooma3 to takie rzeczy jak na zamieszczonym przez Buziaka screenie po prostu odpychaja na kilometr. No tak kaeras ale na High to poprostu jest wyjebka, ale wiadomo jaki sprzecik trzeba posiadac, zebyz agrac na High :) A co do tej lapki to tak wyraznie to widac tylko wtedy kiedy medyk podchodzi Cie podleczyc, zaraz zamieszcze jeszcze pare screenow to dam linki P.S oto te linki http://buziak.neostrada.pl/mohpa_demo_2004...10-40-36-75.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa_demo_2004...10-42-10-57.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa_demo_2004...10-48-16-51.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa_demo_2004...10-49-08-60.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tesh ściągam juz to demo ale nie wiem czy warto ;) Tyle mega to bedzie sie mi jeszcze z dzień sciągac :( Nie mam Neo tak jak wy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...