Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sam ocenie bo po patrzac na screeny to grafika jest w oplakanym stanie. Wychodzi z tego, ze ze wszystkich gier MOH podobnych pierwowzor mial najladniejsza grafe i najmniejsze wymagania. Tak to jest, ze aplikowane sa takie opcje graficzne, ktorych na pierwszy rzut oka nie widac. Natomiast te, ktore powinny byc zrobione w szczegolach to nie sa. Jak widze jak ten koles na screenie trzyma karabin, ktory mu przechodzi przez dlon to mnie pusty smiech ogarnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest imo chore 8O 560 mega waży to demko i przechodzi sie je w 15-20 minut :? i czemu gra ma wymagania wieksze od d3 skoro grafika jest tylko troche lepsza niz w pierwszym mohaa?( naprawde JEST lepsza - spojrzcie na glowe kumpla ktory was budzi na poczatku misji i na glowe jakiegokolwiek kolesia z mohaa) czemu ma wiele bugow (wchodzenie w tekstury itd.) skoro pracuja nad ta gra od dluzszego czasu? czemu bombe spadajaca na ciezarowke widac dopiero jak jest 10 metrow nad nią? czemu tak wolno spada? przeciez nie ma spadochronu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 by to ch** zapalil ! tyle sciagania i bledy w czasie instalki. :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Odpalilem demo w 800x600 w full detalach i jakim cudem udalo mi sie pare screenow zrobic :] Oto one :] http://buziak.neostrada.pl/mohpa1.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa2.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa3.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa4.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa5.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa6.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa7.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa8.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa9.JPG http://buziak.neostrada.pl/mohpa10.JPG Na 4 i 5 widac jak medyk odpowietrza strzykawke :) a na 6 jak dostaje kulke ;) Przy ustawieniach High wiekszosc bledow tekstur ( przenikanie ) znika, no coz poczekajmy na kolejne demo tym razem MP i na full version :] Moze full bedzie lepiej wygladal, wkoncu jeszcze poprawiaja bledy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy moglby pokazac pare skrinow jakis posiadacz gf6800? jestem ciekaw jak bardzo rozni sie jakosc obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No teraz to wyglada tak jak powinno. Czyli nie da sie grac na takich detalach na naszych sprzetach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No teraz to wyglada tak jak powinno. Czyli nie da sie grac na takich detalach na naszych sprzetach ? no niestety nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No teraz to wyglada tak jak powinno. Czyli nie da sie grac na takich detalach na naszych sprzetach ? No niewiem :( Jeszcze potestuje na 640x480 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pogralem troche w demo na high i na low. imo na high wyglada spoko, ale nie wiem czemu az tak fatalnie dziala, a z kolei na low wyglada tragicznie i dziala tez nie za dobrze [mowie tu o 640x480 i wszystko na low]. gralem na 2000xp 512ramu r9800pro. przy tej grze doom3 i far cry chodzily _rewelacyjnie_. no coz ja jak narazie na tej grze sie zawiodlem, duzo szumu o nic. poprostu grafika i to co gra [a wlasciwie demo ;)] oferuje nie jest na tyle dobra zeby miala takie wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOjtek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mnie się osobiście to demko nie podoba po tym co zobaczyłem w Call of Duty. Oj chyba za wysoko została zawieszona poprzeczka dla tworcow nowego medala. :oops: Pozdrówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jester :arrow: wyłącz v-sync przy konfiguracji dema Kaeres :arrow: zmień grafę, bo gra z wszystkim na maksa i z PS 2.0 wygląda rewelacyjnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kucyk: wylaczalem i wlaczalem bez zmian :< ta gra w 640x480/low chodzi u mnie poprostu slabo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 2000xp 512ramu r9800pro :arrow: to Twój konfig? jeśli tak to ram ram i jeszcze raz .. ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 MoH lipą był i lipą pozostanie. CoD rulz (szczególnie United Offensive) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 2000xp 512ramu r9800pro :arrow: to Twój konfig? jeśli tak to ram ram i jeszcze raz .. ram no i procka troszkę @ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 2000xp 512ramu r9800pro :arrow: to Twój konfig? jeśli tak to ram ram i jeszcze raz .. ram yup to jest moj cfg wiem ze mam malo ramu i procek tez slabiutki, no ale zeby nawet na low bylo tak tragicznie ? :( oj cos mi sie wydaje ze teraz to bedzie tak ze do kazdej nowej gry trzeba bedzie zmieniac kompa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może to wina sterów, ja mam przecież grafę zdecydowanie słabszą od Twojej , jedynie procka mocniejszego i w 800 x 600 detale na medium, gra nie schodzi poniżej 25fps (oczywiście aa, anizo powyłączane) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nic nie znaczący użytkown Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 demko fajne ,ładne dynamiczne ale bez 1gb ramu nie ma co podchodzić , coż trzeba dokupić kolejną kostkę ramu, co by nie mówić gra zapowiada się znakomicie, a 1gb ramu to powli standart i nie ma co psioczyć na wymagania, bo każdy domaga się tekstur w wysokiej rozdzielczości , pięknych wybuchów , efktów cząsteczkowych , wielkich przestrzeni i ogromnej ilaści polygonów a tego wszystkiego nie do się upchać 256mb z których połowe jeszcze zjada system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mam najnowsze omegi d3 i fc przy tej grze chodzily extra :| no coz, takie czasy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 MoH lipą był i lipą pozostanie. CoD rulz (szczególnie United Offensive) :lol: Kazdy ma swoje zdanie, ale jesli nie grales a tylko wywnioskowujesz taka opinie to sie tutaj nie udzielaj... A ja nie lubie CoDa bo jak widze te zgarbione skrzaty to mi sie z nich smiac chce ;) MoH:PA to jest wlasnie to na co czekalem :D Jest to bardzo trafne polaczenie CoD i MoH:AA. Postacie ludzi i ich ruchy zawziete z MoH:AA a celownik i reszta z CoD tak jak wczesniej pisalem :) Jestem Ciekaw jak bedzie to z BARem i Snipa :D:D Nie moge sie doczekac :D Bo w CoDzie BAR jest totalnie skaszaniony tak samo StG. P.S Mozecie sie zemnie smiac, ale jak rok temu wymienialem sprzet to bralem 1 GB Ramu bo spodziewalem sie, ze tyle ta gra bedzie wymagac :) Mialem brac w miedzy czasie R9800Pro ale zrezygnowalem i wolalem poczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cienko, cienko :-( jeśli się nie postarają zoptymalizować wersji finalnej to będzie na statystycznym konfigu chodzić gorzej niż FC czy D3 lol; i to silnik z QIII... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jester :arrow: wyłącz v-sync przy konfiguracji dema Kaeres :arrow: zmień grafę, bo gra z wszystkim na maksa i z PS 2.0 wygląda rewelacyjnie 8) Kucyk dajta jakiegos screena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ale mi się stało. Ściągam sobie to demo z gamershell ładni już 14% przychodze a tu przerwało połączenie i nie chce znowu ściągac, a używam flashget`a. Ale z tego co mówicie chyba lepiej że się tak stało. Jeszcze bym się kompleksów nabawił, że mi nie chce działac w LOW DETALACH ;) A Doom 3 chodził ładnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hahaha, ta gra ma najwieksze wymagania jakie dotychczas widzialem. Nawet Flight simulator od M$ takich nie ma :) Zjebali maxymalnie engine jak tylko mozna bylo. Na srednich detalach ta gra wyglada conajwyzej biednie. Nie pogram w ta gre bo mnie najzwyczajniej w swiecie wkurzyla. Wole przejsc D3 po raz II . Pis yo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jester :arrow: wyłącz v-sync przy konfiguracji dema Kaeres :arrow: zmień grafę, bo gra z wszystkim na maksa i z PS 2.0 wygląda rewelacyjnie 8) Kucyk dajta jakiegos screena :D Tutaj sa moje screeny na R9800PRO 1024x768 AA2x Anizo8x High/High PS2.0 Post Processing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jester :arrow: wyłącz v-sync przy konfiguracji dema Kaeres :arrow: zmień grafę, bo gra z wszystkim na maksa i z PS 2.0 wygląda rewelacyjnie 8) Kucyk dajta jakiegos screena :D Tutaj sa moje screeny na R9800PRO 1024x768 AA2x Anizo8x High/High PS2.0 Post Processing Wyglada smacznie :] No a ja w tym miesiacu bede mial 6800 GT :] Jak juz bedzie zamontowane to podziele sie screenami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 U mnie jak podkręciłem P4 na 3,0GHz to na 1280x1024 się ostro cieło, szczególnie przy AA i Anizo. PRzy 1024x768 bez AA i Aniso, detale w każdym przypadku na maxa, da się grać, ale nie satysfakcjonuje mnie płynność gry. Wydawało mi się, że mam nawet szybki komputer, ale widze, że musze go ostro podkręcić(zarówno CPU jak i GPU), żeby sobie w tą gierke pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hahaha, ta gra ma najwieksze wymagania jakie dotychczas widzialem. Nawet Flight simulator od M$ takich nie ma :) <font color=red>[ciach]</font> maxymalnie engine jak tylko mozna bylo. Na srednich detalach ta gra wyglada conajwyzej biednie. Nie pogram w ta gre bo mnie najzwyczajniej w swiecie wkurzyla. Wole przejsc D3 po raz II . Pis yo. Pamietaj, ze to tylko demo ;) Full version moze miec, a raczej napewno bedzie miec bardziej rozbudowane opcje graficzne ;) Znaczy all medium a teksturki postaci na maksa :) Wtedy jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm... ściągnąłem ponad 0,5 GB demka do pogrania w 5 min... :-( grafika miła ale nie powala jak na takie wymagania... CoD wygląda nie gorzej, tryb rozgrywki nieomal identyczny ale lepiej zoptymalizowany Buziak - nie ciesz się tak :-) ja mam GT@Ultra i czasami nieźle zwalnia przy 1280 x 1024 i wsio na max-a; jak nie zoptymalizują to podobnie jak Kaeres wrócę do grania w mniej wymagające pozycje jak FarCry czy Doom3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 heh czyli nie ma szans pograc w to na r9550? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...