Buziak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W opcjach zmeinia sie albo na High albo na medium. Nie mozna szczegolowo zmieniac np. otoczenia i modelu postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W opcjach zmeinia sie albo na High albo na medium. Nie mozna szczegolowo zmieniac np. otoczenia i modelu postaci.Oczywiscie, ze mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W opcjach zmeinia sie albo na High albo na medium. Nie mozna szczegolowo zmieniac np. otoczenia i modelu postaci.Oczywiscie, ze mozna. Nie umiem czytac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ale pisać umiesz :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 rozdwojenie jazni: jedna "osoba" nie umie czytac a druga umie pisac :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Buziak jak odpaliles konsole ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 takie 2 pytania 1 czy jest tam gdzies "woda" w tym demku? 2 przydalby sie jakis kod "god" czy cos - bo chcialbym sobie polazic spokojnie po mapie i poobczuwac grafike - robilem tak z doomem zanim zaczalem grac;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Buziak jak odpaliles konsole ?? :roll: console odpalilem tak... utworzylem na pulpicie skrot i dodalem wpis +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1 w elemencie docelowym ;) Za apostrowem musi byc spacja i potem ten wpis ktory podalem ;) Na tej stronce gdzie ktos wczesniej podal, sa komendy jak wgrac kilka broni, ktorych w demie niema ;) A po lotnisku polazilem kiedy wpisalem "noclip" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Dzieki :) A co do samej gry to u mnie jakos dziwnie plynnie chodzi na 1024-768, wszystko na HIGH i nie przycina w ogole - to wszystko na r9600pro nie kreconym + 1GB ramu. Heja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Dzieki :) A co do samej gry to u mnie jakos dziwnie plynnie chodzi na 1024-768, wszystko na HIGH i nie przycina w ogole - to wszystko na r9600pro nie kreconym + 1GB ramu. Heja ! Lamo skad, zes sie tu wziol :P ?? Takie lamy tutaj na forum :P Jak MP Pacific Assault wypali to znowu Ci dupeczke pokopie :] Co Ty na to :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Lamo skad, zes sie tu wziol :P ?? Takie lamy tutaj na forum :P Jak MP Pacific Assault wypali to znowu Ci dupeczke pokopie :] Co Ty na to :P ?? Nie ma problemu :D NNC jush grzeje swoje maszyny to mozemy powalczyc :twisted: a co do lam to wypraszam sobie - jestem pr0 skillor overlocker madefaker 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Lamo skad, zes sie tu wziol :P ?? Takie lamy tutaj na forum :P Jak MP Pacific Assault wypali to znowu Ci dupeczke pokopie :] Co Ty na to :P ?? Nie ma problemu :D NNC jush grzeje swoje maszyny to mozemy powalczyc :twisted: a co do lam to wypraszam sobie - jestem pr0 skillor overlocker madefaker 8O Heheh niezle :D Ja juz w MoHaa nie gram bo to cziterstwo to juz tam jest przegiecie ale przyjolem przydomek Buziak^ElitE :P To byl najlepszy skin w calym MoHaa i Hans o tym wie :] Tylko masty go uzywaly :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Grał juz ktoś w fulla ?? i czy wogóle jest juz full bo ostatnio nie w temacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobik Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 premiera jest 9 listopada, wiec az pojawi sie w sklepach trzeba bedzie poczekac troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a czy ktos wie kiedy wyjdzie drugie demo ?? Z tego co wiem drugie demo ma byc MP :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Jak bedzie mialo takie wymagania odnosnie ramu co SP to chyba duzo ludzi w to nie pogra. Mam nadzieje ,ze full bedzie chodzil przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Dzisiaj zaczolem, szperac po necie czy nic nowego sie nie ukazalo ;) Mialy wyjsc jeszcze 2 dema i nic o nich nie wiadomo, ale ukazaly sie nowe screny :) http://www.gamespot.com/pc/action/medalofh...s.html?page=113 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jak to nic nowy filmik jest :) jakies 2 dni temu wyszedl tylko ze strasznie krociutki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 gdzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 jaka tuba :lol: http://www.gamespot.com/pc/action/medalofh...s.html?page=116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 listopad przyniesie nam bardzo dużo fajnych gier, a matura w tym roku :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Blue a co jeszcze oprocz MOHPA ?? i HL2 ofkooz jesli wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 chyba lotr:battle of middle earth ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 http://media.pc.gamespy.com/media/535/5359....html?fromint=1 Najlepszy trailer to nalot na Pearl Harbor 8) Mimo ze jest slaby jakosciowy, to wymiata :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Troche sie zdumilem czytajac forum Beyond3D. Mianowicie wydawalo mi sie, ze MoH:PA bedzie na enginie QIII i OGL ;) Gierka ma byc na "wyremontowanym" ;) enginie QIII i ma byc D3D zamiast OGL 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Jezeli to prawda to sie nie dziwie, ze tak cienko chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Z tego wynika, ze ludki z kartami ATi maja sie czego cieszyc ;) Ale znowu ma byc SM3.0 ;) No ja jestem ciekaw czy to Sm3.0 da cos wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Wersja DVD :/ Nawet nie przejdzie mi przez mysl zeby to kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Wersja DVD :/ Ja osobiscie sie z tego ciesze, ze ma byc tylko na DVD. Gdyby ta gra miala byc na CD to pewnie z 4-5 krazkow by zajmowala :/ Wole mniejsza liczbe plyt, mniej mozna uszkodzic :] A jesli ktos niema DVD to ma pecha, a co do samego odtwarzacza to wcale az taki drogi nie jest ;) P.S. O to wymagania : OS - Windows 2000/XP Processor - Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.5GHz Memory - 512MB RAM Hard Drive - 4.0 GB DVD-ROM - 8 SPEED Video Card - 64MB T&L* Sound Card - DirectX 8.1 compatible DirectX - Version 8.1 Multiplayer - 1 game DVD per PC Network - TCP/IP compliant; 2-32 Players Internet - Broadband; 2-32 Players Input - Keyboard, Mouse Karty Graficzne: *Medal of Honor Pacific Assault requires a 64MB Hardware Transform and Lighting (T&L) capable video card with DirectX 8.1 driver support (DirectX 9.0c is supplied on DVD). Supported T&L video cards: NVIDIA GeForce3 or greater, NVIDIA GeForce FX series, NVIDIA GeForce 6800; ATI Radeon 8500 or greater, ATI Radeon X300, X600, X800. Medal of Honor Pacific Assault does not support Windows 95/98/Me or NT. Ponoc na Win98 ma nie dzialac :P :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 wylazło demko multiplayer, zapraszam do ssania :D http://3dgamers.intelenet.net/pub/3dgamers...ault_mpdemo.exe UPDATE1: jakies niedorobione to demko, nie ma fizyki praktycznie, woda taka paskudna ze nie wiem co. Może coś mam źle poustawiane, jeszcze nad tym posiedze. UPDATE2: jakas lipa jednak, moze to jeke beta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...