Skocz do zawartości
Buziak

Medal of Honor : Pacific Assault

Rekomendowane odpowiedzi

takie 2 pytania

1 czy jest tam gdzies "woda" w tym demku?

2 przydalby sie jakis kod "god" czy cos - bo chcialbym sobie polazic spokojnie po mapie i poobczuwac grafike - robilem tak z doomem zanim zaczalem grac;)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buziak jak odpaliles konsole ??  :roll:

console odpalilem tak... utworzylem na pulpicie skrot i dodalem wpis +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1 w elemencie docelowym ;) Za apostrowem musi byc spacja i potem ten wpis ktory podalem ;) Na tej stronce gdzie ktos wczesniej podal, sa komendy jak wgrac kilka broni, ktorych w demie niema ;) A po lotnisku polazilem kiedy wpisalem "noclip" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki  :)  

A co do samej gry to u mnie jakos dziwnie plynnie chodzi na 1024-768, wszystko na HIGH i nie przycina w ogole - to wszystko na r9600pro nie kreconym + 1GB ramu.

Heja !

Lamo skad, zes sie tu wziol :P ?? Takie lamy tutaj na forum :P Jak MP Pacific Assault wypali to znowu Ci dupeczke pokopie :] Co Ty na to :P ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lamo skad, zes sie tu wziol :P ?? Takie lamy tutaj na forum :P Jak MP Pacific Assault wypali to znowu Ci dupeczke pokopie :] Co Ty na to :P ??

Nie ma problemu :D

NNC jush grzeje swoje maszyny to mozemy powalczyc :twisted:

a co do lam to wypraszam sobie - jestem pr0 skillor overlocker madefaker 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma problemu :D

NNC jush grzeje swoje maszyny to mozemy powalczyc :twisted:

a co do lam to wypraszam sobie - jestem pr0 skillor overlocker madefaker 8O

Heheh niezle :D Ja juz w MoHaa nie gram bo to cziterstwo to juz tam jest przegiecie ale przyjolem przydomek Buziak^ElitE :P To byl najlepszy skin w calym MoHaa i Hans o tym wie :] Tylko masty go uzywaly :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja DVD :/

Ja osobiscie sie z tego ciesze, ze ma byc tylko na DVD. Gdyby ta gra miala byc na CD to pewnie z 4-5 krazkow by zajmowala :/ Wole mniejsza liczbe plyt, mniej mozna uszkodzic :] A jesli ktos niema DVD to ma pecha, a co do samego odtwarzacza to wcale az taki drogi nie jest ;)

P.S. O to wymagania :

OS - Windows 2000/XP

Processor - Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.5GHz

Memory - 512MB

RAM Hard Drive - 4.0 GB

DVD-ROM - 8 SPEED

Video Card - 64MB T&L*

Sound Card - DirectX 8.1 compatible

DirectX - Version 8.1

Multiplayer - 1 game DVD per PC

Network - TCP/IP compliant; 2-32 Players

Internet - Broadband; 2-32 Players

Input - Keyboard, Mouse

Karty Graficzne: *Medal of Honor Pacific Assault requires a 64MB Hardware Transform and Lighting (T&L) capable video card with DirectX 8.1 driver support (DirectX 9.0c is supplied on DVD). Supported T&L video cards: NVIDIA GeForce3 or greater, NVIDIA GeForce FX series, NVIDIA GeForce 6800; ATI Radeon 8500 or greater, ATI Radeon X300, X600, X800. Medal of Honor Pacific Assault does not support Windows 95/98/Me or NT.

Ponoc na Win98 ma nie dzialac :P :lol: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wylazło demko multiplayer, zapraszam do ssania :D

http://3dgamers.intelenet.net/pub/3dgamers...ault_mpdemo.exe

UPDATE1: jakies niedorobione to demko, nie ma fizyki praktycznie, woda taka paskudna ze nie wiem co. Może coś mam źle poustawiane, jeszcze nad tym posiedze.

UPDATE2: jakas lipa jednak, moze to jeke beta :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi