Elbios Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 juz sciagnalem, jutro rano zagram a raczej dzisiaj rano :wink: pogra ktos ze mna? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jest jakiś sposób by odpalic to demko na windzie 98 ? może jakiś patch albo coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 no ja zagrałem i u mnie wszystko ładnie i pięknie, może obsługa dx9.0 się kłania :? idę grać dalej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 nie wykrywa mi żadnego serwera :? firewalla oczywiscie wylaczylem :? u was też pusto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 A wiec opcje sa bardzo przemyslane :) np. Celownik, mozna miec taki jak w MoHaa albo taki jka w CoD :D Jest to duzy plus :D A co do gry to Ti4200 1024x768 Postacie-High, Reszta-Medium to mam 20 FPS i przez to gra sie malo przyjemnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 wyskakuje mi jakiś błąd że nie ma jakiegoś pliku dll i jakiś tam jeszcze komunikat. Direct to raczej nie, próbowałem na 9.0c i 9.0b i nic , dalej to samo.Wydaje mi się że to demko chodzi tylko na win xp i 2000, jak się myle to niech mnie ktoś poprawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wejdz na http://www.dll-files.com/ i z tamtąd sobie pobierz co trzeba...... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 SOLDiERS PREPARE 4 WAR :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 SOLDiERS PREPARE 4 WAR :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:Dzisiaj przygotowanie do desantu, a jutro w godzinach porannych przeprowadzam mój pierwszy zmasowany atak... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wyszedl wlasnie pierwszy z pieciu megahitow tego miesiaca a wlasciwie roq :) Zostal jeszcze Need for Speed Underground 2,Flat Out,Prince of Persia Warrior Within i Half Life 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wyszedl wlasnie pierwszy z pieciu megahitow tego miesiaca a wlasciwie roq :) Zostal jeszcze Need for Speed Underground 2,Flat Out,Prince of Persia Warrior Within i Half Life 2 ja już za bardzo niedługo będe miał Fula :) juz wyszedł..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 panowie, nie przesadzajcie z tymi skojarzeniami, taka drobna sugestia. Albo zamkną nam topic albo karniaków nałapiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ciekawe jakie full wymagania ma :) miejmy nadzieje ze chociaz w 1024x768 sie pogra.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 no własnie się pojawił:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Czy naprawde ostatnio jest jakas moda na wycieki :| ?? P.S. Chyba obawiaja sie HL2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 cos ta plaza na poczatku biednie wyglada, czyzby ta gra byla na silniku dooma 3 ? :/ blah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 cos ta plaza na poczatku biednie wyglada, czyzby ta gra byla na silniku dooma 3 ? :/ blah Ta gra nie jest na silniku Doom3. Jest na silniku Q3 tylko z obslugo SM3.0 i D3D zamisat OpenGL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 no to w takim razie nie wiem skad te kosmiczne wymagania, bo grafa slaba niestety jak na 2004 rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 no to w takim razie nie wiem skad te kosmiczne wymagania, bo grafa slaba niestety jak na 2004 rok Po pierwsze jak w FC ustawisz OpenGL zamiast D3D to gra chodzi bardzo ladnie nawet na GF4 :) Ale jak ustawisz na D3D to karta dostaje "czykafki" juz w 1024x768 medium ;) A co do szczegolow to grafika napewno jest lepsza od tej z MoH:AA. A po za tym jak dlamnie grywalnosc jest jak najbardziej :) Wystarczylo mi pograc z 2 kumplami z klanu w demo MP i nagle uciekly mi 3 godziny kiedy na rifle gralismy :) Dawno zadna gra tak szybko mi czasu nie umilala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wy mowicie wogole o pelnej wersji ?? Gral juz ktos w fulla ? Niech sie wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 gra dosyc wymagająca, przy 512MB ramu często rwie niemilosiernie. Graficznie nie chodzi źle, chociaz widac ze pod directx9 robiona (na gf4ti tekstury takie wyblakłe są, woda tez nijaka). Gra wydaje sie byc godnym następcom calej serii "medali". Fajny trening (az sie do woja chce :D), super przerywniki filmowe - te animowane komputerowo i filmy dokumentalne i baaaardzo szybka akcja. W połączeniu z przycinaniem nie wiadomo co sie dzieje na planszy. Pierwsza misja: Pearl Harbour, wygloda to prawie identycznie jak na planie filmu. Stosunkowo krotkie misje i długie czekanie na wgranie kolejnych, sprawia ze niestety gra wczytuje sie dłuzej niz trwa misja :). Ogólnie nie ma sie do czego przyczepić (mnie strasznie woda rozczarowała, spodziewalem sie takiej jak na takim jednym trailerze a tutaj kicha). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No to dobrze,ze za tydzien znow sobie ram sprawiam.Myslalem,ze jak strace te 256 to nie poczuje zadnej roznicy,ale miedzy 512 a 768 jest kolosalna roznica,no ale nic,ten tydzien jakos przeboleje,choc opewnie do tej pory skoncze gre 10x ale to nic.Ogolnie z tego co wiem,warto bylo czekac i gra lepsza od CoDa,to prawda??PS - pytam glownie posiadaczy kart z DX9 z mocnymi maszynami typu np Blue. PS - Co tu tak cicho - tu powinno roic sie od postow,czyzby wszyscy zapomnieli o tej grze i graja we FLATOUTA ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Jak ktos juz gral to bardzo prosze zeby zamiescil tutaj pare screnow :D Przede wszystkim interesuja mnie screny broni i celownika sniperek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 A dlaczego ta wersja którą można kupić ;) przez internet nazywa się Director's Edition ? coś mi to jakąś betą zalatuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 To tak jak masz Silent Hill Directors cut - to na tej samej zasadzie,chyba :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Director's Edition znaczy ze z bonusowymi dodatkami, na płycie znajduje sie np. kilkadziesiąt mega dokumentów o akcjach i operacjach w II wojny swiatowej, interaktywne animacje dzialan na polach bitew. Normalna wersja jak wyjdzie to bedzie bez tych dodatków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 czyli dobrze mowilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellriser Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 no jak dla mnie to 2gb niepotrzebnych filmików,aż tak bardzo mi na histori nie zależy ale dla wyjadaczy pewno pozycja godna zakupu. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 v1rus a jak mysz chodzi ?? :| Dziala plynnie, bo w demie MP tak jakos dziwnie chodzila :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 dobrze chodzi, tak jak trzeba, a ze zle w demku MP chodzila to jakos nie zwrocilem uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...