Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jakie ta gra ma wymagania minimalne do uruchomienia ? Koledze na D1000, 128SDR, FX5200 nie chce sie uruchamiac wypisujac error D1000, 128SDR (tak jakby czegos mial za malo do uruchomienia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No chyba pamieci za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Kaeres niech twoj kolega zapomni o tej grze... :) Minimum Configuration = Windows XP or Windows 2000 = 1.5 Ghz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor = 512 MB RAM = 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports DirectX 8.1 = At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard. Edition, and 4.5 GB free space for Director's Edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ja rozumiem, rowniez czytalem najnizsze specyfikacje sprzetu do tej gry. Ale czesto sie zdaza, ze takie rzeczy sa wypisywane bo "musza byc". Przesadzili jednym slowem tworcy. Grafika gorsza od COD:UO a wymagania znacznie wieksze (chodzi o dx8.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 przynajmniej zeby mial te 256 ramu, bo winda xp albo 2000 to tez lepiej 256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 NA PEWNO ZA MOALO RAMU I MU SIE NIE URUCHAMIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbi Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam Mam nastepujacy problem w grze Medal of Honor Pacific Assault : Najnizsza rozdzielczos ktora moge ustawic to 1024*768 . Z racji ze mam slaba karte grafikczna ta rzodz. jest za wysoka . Spotkal sie moze ktos z w/w problemem ? jesli tak to prosze o informacje na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 moze bys tak z laski swojej napisal jaka masz karte graf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbi Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Przepraszam za niedopatzrenie juz podaje konfig. Athlon 2500+ , 512 ramu , Geforce Fx 5600 XT , win xp prof. +sp1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 A jaki monitor ? I gdzie nie mozesz zmienic rozdz. ? W samej MOH tak masz czy w kazdej grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbi Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Monitor to CTX EX 700F A rozdzielczosci nie moge moge zmienic na nizsza niz 1024*768 tylko w MOHPA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Opisz dokladniej problem. Odpalasz gre i przed sama gra powinno pojawic sie okno z opcjami graficznymi. I tam nie mozesz nic zmienic ? (nwaet jakosci grafy ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Czy widzial, ktos juz w necie jakies testy kart graficznych na MoHPA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbi Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Pojawia sie okno o ktorym mowisz i mam do wyboru jakosc grafiki i rozdzielczosc. Problem polega na tym ze najmniejsza rozdzielczosc jaka jest do wyboru to 1024*768 . Na wieksza rozdzielczosc moge zmianic natomiast na mniej niz 1024*768 nie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 U Was tesh nie działa Antialiasing i Antistopy Filterling ?? bo u mnie za chiny się nie włączy :( mam stery 4.12 beta i najnowszego AtiTrayToolsa ale na sterach 4.10 było to samo :/ Grafika na 1 rzut oka wygląda u mnie bardzo ubogo tak jak by była na minimalnych detalach a mam wszystko na fula poustawiane i w sterownikach tesh mam na Quality a nie na Preformance. Co to może być ?? Przez to przynajmniej gra wogule mi nie tnie ani troszkę (bo demo trochę zrywało) ale tą grafike mam naprawdę kiepściutką :/ najbardziej dokucza mi brak tego AF bo textury sa bardzo rozmyte :( Jak ktoś wie czym to może być spowodowane to prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 U Was tesh nie działa Antialiasing i Antistopy Filterling ?? bo u mnie za chiny się nie włączy :( mam stery 4.12 beta i najnowszego AtiTrayToolsa ale na sterach 4.10 było to samo :/ Grafika na 1 rzut oka wygląda u mnie bardzo ubogo tak jak by była na minimalnych detalach a mam wszystko na fula poustawiane i w sterownikach tesh mam na Quality a nie na Preformance. Co to może być ?? Przez to przynajmniej gra wogule mi nie tnie ani troszkę (bo demo trochę zrywało) ale tą grafike mam naprawdę kiepściutką :/ najbardziej dokucza mi brak tego AF bo textury sa bardzo rozmyte :( Jak ktoś wie czym to może być spowodowane to prosze o pomoc !! A masz patcha ?? Moze on to zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Pojawia sie okno o ktorym mowisz i mam do wyboru jakosc grafiki i rozdzielczosc. Problem polega na tym ze najmniejsza rozdzielczosc jaka jest do wyboru to 1024*768 . Na wieksza rozdzielczosc moge zmianic natomiast na mniej niz 1024*768 nie. Pozdrawiam No jakosc nie moge uwierzyc. Przepraszam, ze pytam o takie rzeczy ale suwakiem z boku przesuwales (o ile go masz - ja tak). ? Przeciez rozdz. tam jest od groma. A swoja droga to rozne sa wersje na p2p I jezeli masz jedna z nich to Ci nic nie pomozemy bo tak Twoja wersja moze miec i koniec. Rada, kup oryginal albo za darmo graj w tnaca wersje :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Mam problem z tą grą bo gdy używam karty dzwiękowej Audigy 2 ZS to przy uruchamianiu wywala czarny ekran i koniec. Dopiero jak fizycznie usunę kartę lub odinstaluję sterowniki do niej to gra się uruchamia. Nie mam żadnych konfliktow sprzętowych, wgrałem patcha do gry, mam najnowsze sterowniki do k. muzycznej i graficznej (R9500Pro), probowałem wszystkich możliwości w setupie. Jeśli ktoś wie jak to ugryźć to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Sprobuj w setupie gry wlaczyc stereo a nie 4.1 lub 7.1 Zmniejsz jakosc dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Próbowalem wszystkich kombinacji i nic z tego. NFSU2 chodzi bez zastrzeżeń i też ma certyfikat THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Kup oryginał problemu nie będzie ja mam i nie mam żadnych problemów ani z kartą ani z rozdzielczościami i innymi ciach!łami jak wam szkoda 100 zł to się męczcie coś za coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekc1 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Wyszła już polska wersja językowa? A jeśli nie to czy można spolszczyć wersję angielską? Mam zamiar kupić tą gre i chciałbym wiedzieć czy pogram sobie mniej więcej na medium na takim kompie. AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200) GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 A tak przy okazji to witam bo to mój pierwszy post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 mam problem wywala mnie do pulpitu w czasie ladowania gry jeszcze wczoraj bylo ok przeintalowalem juz stery od graf. directa mam najnowszego i jeszcze jakiegos patcha instalowalem i dalej jest lipa. mozecie cos pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 skoro dzialalo a nie dziala to pomysl co robiles w systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 nic nie grzebalem w systemie jedynie to w czasie gry w moha pa. zresetowal mi sie komp i od tamtej pory ja wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekc1 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Wyszła już polska wersja językowa? A jeśli nie to czy można spolszczyć wersję angielską? Mam zamiar kupić tą gre i chciałbym wiedzieć czy pogram sobie mniej więcej na medium na takim kompie. AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200) GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 Sory, że pisze to już 2 raz ale tamten był pod koniec strony i chyba nikt go zauważył. Znacie jakieś stronki z porównaniami kart do PA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Wyszła już polska wersja językowa? A jeśli nie to czy można spolszczyć wersję angielską? Mam zamiar kupić tą gre i chciałbym wiedzieć czy pogram sobie mniej więcej na medium na takim kompie. AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200) GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 Sory, że pisze to już 2 raz ale tamten był pod koniec strony i chyba nikt go zauważył. Znacie jakieś stronki z porównaniami kart do PA? Pierwszy problem - :D Drugi, jeszcze nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Cześć, mam pełną wersję DVD (tyle ze musze czytać z obrazu- brak czytnika :( ) i przy próbie odpalenia gry pojawia sie komunikat o błędzie w pliku exe gry, który ma cośtam wspólnego z ntdll.dll z windowsa. Nie wiem za bardzo o co chodzi, u kolegi gra z tej samej płyty chodzi bez zarzutów. Z tego co narazi wynalazłem to to, że owy pliczek dll, jest zmieniany podczas instalacji sp2. Ja mam go zainstalowanego, kolega nie- czy to miałby być problem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noreczek Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 czesc mam problem z gra mianowicei gdy klikam na ikonke ekran sie pojawia czarny cos che czytac a potemy wraca do windowsa moj sprzet radeon 9600 procek 20xp+ plyta glowna EPOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 stery najnowsze zainstalowane? directx9.0c? ile masz ramu? oryginalna gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...