Skocz do zawartości
Buziak

Medal of Honor : Pacific Assault

Rekomendowane odpowiedzi

Kaeres niech twoj kolega zapomni o tej grze... :)

Minimum Configuration

= Windows XP or Windows 2000

= 1.5 Ghz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor

= 512 MB RAM

= 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports DirectX 8.1

= At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard. Edition, and 4.5 GB free space for Director's Edition.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem, rowniez czytalem najnizsze specyfikacje sprzetu do tej gry.

Ale czesto sie zdaza, ze takie rzeczy sa wypisywane bo "musza byc".

Przesadzili jednym slowem tworcy. Grafika gorsza od COD:UO a wymagania znacznie wieksze (chodzi o dx8.0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam nastepujacy problem w grze Medal of Honor Pacific Assault : Najnizsza

rozdzielczos ktora moge ustawic to 1024*768 . Z racji ze mam slaba karte

grafikczna ta rzodz. jest za wysoka . Spotkal sie moze ktos z w/w problemem

? jesli tak to prosze o informacje na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawia sie okno o ktorym mowisz i mam do wyboru jakosc grafiki i rozdzielczosc. Problem polega na tym ze najmniejsza rozdzielczosc jaka jest do wyboru to 1024*768 . Na wieksza rozdzielczosc moge zmianic natomiast na mniej niz 1024*768 nie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U Was tesh nie działa Antialiasing i Antistopy Filterling ?? bo u mnie za chiny się nie włączy :( mam stery 4.12 beta i najnowszego AtiTrayToolsa ale na sterach 4.10 było to samo :/ Grafika na 1 rzut oka wygląda u mnie bardzo ubogo tak jak by była na minimalnych detalach a mam wszystko na fula poustawiane i w sterownikach tesh mam na Quality a nie na Preformance. Co to może być ?? Przez to przynajmniej gra wogule mi nie tnie ani troszkę (bo demo trochę zrywało) ale tą grafike mam naprawdę kiepściutką :/ najbardziej dokucza mi brak tego AF bo textury sa bardzo rozmyte :(

Jak ktoś wie czym to może być spowodowane to prosze o pomoc !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U Was tesh nie działa Antialiasing i Antistopy Filterling ?? bo u mnie za chiny się nie włączy :( mam stery 4.12 beta i najnowszego AtiTrayToolsa ale na sterach 4.10 było to samo :/ Grafika na 1 rzut oka wygląda u mnie bardzo ubogo tak jak by była na minimalnych detalach a mam wszystko na fula poustawiane i w sterownikach tesh mam na Quality a nie na Preformance. Co to może być ?? Przez to przynajmniej gra wogule mi nie tnie ani troszkę (bo demo trochę zrywało) ale tą grafike mam naprawdę kiepściutką :/ najbardziej dokucza mi brak tego AF bo textury sa bardzo rozmyte :(

Jak ktoś wie czym to może być spowodowane to prosze o pomoc !!

A masz patcha ?? Moze on to zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawia sie okno o ktorym mowisz i mam do wyboru jakosc grafiki i rozdzielczosc. Problem polega na tym ze najmniejsza rozdzielczosc jaka jest do wyboru to 1024*768 . Na wieksza rozdzielczosc moge zmianic natomiast na mniej niz 1024*768 nie.

Pozdrawiam

No jakosc nie moge uwierzyc.

Przepraszam, ze pytam o takie rzeczy ale suwakiem z boku przesuwales (o ile go masz - ja tak). ?

Przeciez rozdz. tam jest od groma.

A swoja droga to rozne sa wersje na p2p

I jezeli masz jedna z nich to Ci nic nie pomozemy bo tak Twoja wersja moze miec i koniec.

Rada, kup oryginal albo za darmo graj w tnaca wersje :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z tą grą bo gdy używam karty dzwiękowej Audigy 2 ZS to przy uruchamianiu wywala czarny ekran i koniec. Dopiero jak fizycznie usunę kartę lub odinstaluję sterowniki do niej to gra się uruchamia. Nie mam żadnych konfliktow sprzętowych, wgrałem patcha do gry, mam najnowsze sterowniki do k. muzycznej i graficznej (R9500Pro), probowałem wszystkich możliwości w setupie. Jeśli ktoś wie jak to ugryźć to proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszła już polska wersja językowa? A jeśli nie to czy można spolszczyć wersję angielską?

Mam zamiar kupić tą gre i chciałbym wiedzieć czy pogram sobie mniej więcej na medium na takim kompie.

AMD Barton 2500+ (jak cos to moge podkręcić na 3200)

GeForceFX 5900XT Leadtek 128MB tv & DVI (256-bit) BOX

DDR 2x 256MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5

A tak przy okazji to witam bo to mój pierwszy post :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem wywala mnie do pulpitu w czasie ladowania gry jeszcze wczoraj bylo ok przeintalowalem juz stery od graf. directa mam najnowszego i jeszcze jakiegos patcha instalowalem i dalej jest lipa. mozecie cos pomóc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszła już polska wersja językowa? A jeśli nie to czy można spolszczyć wersję angielską?

Mam zamiar kupić tą gre i chciałbym wiedzieć czy pogram sobie mniej więcej na medium na takim kompie.

Sory, że pisze to już 2 raz ale tamten był pod koniec strony i chyba nikt go zauważył. Znacie jakieś stronki z porównaniami kart do PA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory, że pisze to już 2 raz ale tamten był pod koniec strony i chyba nikt go zauważył. Znacie jakieś stronki z porównaniami kart do PA?

Pierwszy problem - :D

Drugi, jeszcze nie widzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, mam pełną wersję DVD (tyle ze musze czytać z obrazu- brak czytnika :( ) i przy próbie odpalenia gry pojawia sie komunikat o błędzie w pliku exe gry, który ma cośtam wspólnego z ntdll.dll z windowsa.

Nie wiem za bardzo o co chodzi, u kolegi gra z tej samej płyty chodzi bez zarzutów.

Z tego co narazi wynalazłem to to, że owy pliczek dll, jest zmieniany podczas instalacji sp2. Ja mam go zainstalowanego, kolega nie- czy to miałby być problem ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi