Gość marcin_c_ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 czekam na jakieś rozwiązanie mojego problemu :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 czekam na jakieś rozwiązanie mojego problemu :?: :!:Możliwe rozwiązania zostały wyżej przedstawione. Spróbuj pokombinować z 3D Analyze, jak nie pomoże, to tylko zmiana karty. Nawet jeśli uda ci się uruchomić tę grę, to nie masz szans komfortowo pograć w najniższych ustawieniach. Nie dość, że grafika to jest MX 420 (czyli najsłabsza spośród wszystich GF4MX), to jeszcze 256 ramu za mało w tej grze. Przeczytaj cały topik, to się dowiesz, że MOH PA jest liderem odnośnie wymagań sprzętowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 czekam na jakieś rozwiązanie mojego problemu :?: :!: Rozwiązanie problemu ( a racze wskazówka) - zmiana karty graficznej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Rozwiązanie problemu ( a racze wskazówka) - zmiana karty graficznej! Ja już to pare postów temu proponowałem ale niektórym nie przegada że mają za słaby sprzęt i jak grochem o ściane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Nie tylko karta ale i reszta sprzetu. 256MB to starcza do odpalenia XP i to wszystko Procek tez zbyt wiele nie wydoli mimo ze podkrecony No a karta graficzna.... weszlismy w epoke DX9 a ta nawet nie obsluguje DX8.1 Wedlug mnie to zapomnij o tej grze. Nawet jak uda ci sie odpalic to jak ja ujrzysz to sie potniesz. Zwlaszcza jak wyladujesz w Pearl Harbor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 No jasne na takim celeronie to można co najwyżej w sapera popykać zresztą celerony nie nadają się do gier niestety to że mają dużo GHZ to nic nie oznacza bo taki 2 ghz celeron jest duzo slabszy od 1,2 GHZ Athlona smutna prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 yo mam misje ze latam samolotem i mam zaltwic japonca wsamolocie jak to zrobic za cholere nie moge:) za kazda rade z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 nie czaje o jakiego japonca chodzi :> a juz rozwaliles lotniskowiec i niszczyciel ?? jak tak to pozniej lecisz ze swoimi pozniej jest wyspa rozwalasz antene samoloty i cos tam jeszcze i wracasz na lotniskowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 no wlasnie da sie jakos te cele bobma potraktowac czy trza z dzialka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 no da sie ale lepiej wejsc na wysoki pulap zanurkowac i walic z dzialka nie powinno byc problemow ja nie mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 dobra cele zniszczone alae jak zalatwic tego japonca wsamolocie caly czas robi uniki a jak w niego strzelam to mi ucieka jest jakis sposob??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 hmmm ja nie mialem z tym zadnych problemow zaraz obczaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 niestety nie moge ocenić obiektywnie tej super gierki ponieważ jest tylko na dvd! jestem bardzo zły na Ziomkó w EA bo stracili dużo kasy! mam nadzieje że CoD 2 bedzie na CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 coraz wiecej gier wychodzi na dvd a niedlugo juz prawie wszystkie beda wychodzic , czytniki nie sa drogie wiec mozna sobie na takowy pozwolic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 i jak tam jest jakis sposob na tego mysliwca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KraZ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 witam mam maly problem , otoz gra mi sie hmm jakby to nazwac "rozkrzacza" po paru minutach gry wyglada to tak : moj sprzet: pentium 4 3.0 ghz saphire radeon 9800 512 mb ram [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 karta krecona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KraZ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 nie karta nie krecona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 karta za bardzo sei grzeje moze mala obudowa zasilacz slaby sproboj stery zmeinic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KraZ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 stery zmienialem ze 4 razy , pare razy od razu sie rozkrzaczylo :> , przy innych grach nie mam takich problemow. mp PES4 smiga na high bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 bo tu sie bardzo grzeje przy tej grze.....niestety to moze byc problemem karta jest kupiona w sklepie??? pamieci sa pewnie za gorace i znieksztalcaja obraz.. w dommie mi sie wieszal komp bo mialem za wysoko rdzen podciagniety a na innych grach chodzilo ok spr zegary karty ati toolem albo rad clockerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KraZ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 czy to znaczy ze cooler by wystarczyl?? :> jesli tak to gdzie taki kupic? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 nie no na pamieci to radiatory kupisz w lepszym sklepie komputerowym badz na allegro a i moje pytanie do sztandara stary jest jakis sposob na tego japonskiego mysliwca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KraZ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ale czy radiator rozwiaze moje problemy?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 qde to jest ten mysliwiec co goni twojego kumpla jesli tak to musisz leciec na wprost niego i jak twoj kumpel pojdzie w gore to zaczac strzelac i go stracisz jak to nie to mi napisz dokladnie w ktorym miejscu misji jestes co juz zrobiles i jakie masz zadanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 juz pisze to jest mysliwiec bo zlikwidownaiu celow na wyspie mam go zalatwic wiesz te samoloty 3 trza bylo rozwlaic i dwie lodki moi kolesie lataja w 3 w kolko jak paly a za mna lata ten zoltek i wiem ze musze go stracic i jest problem bo wale wniego a nie moge trafic....nie wiem co jest pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 dobra zolta zalatwilem teraz lotniskowiec i niszczyciel pierwszego ma lotniskowca zniszczyc czy ten amly bo ja jzu nie wiem ktory to destroyer wale w oba i nic co najpierw zalatwic i gdzie celowac wale w srodek torpeda pozniej po bokach na dole ale on sie nei topi..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Najpierw musisz rozwalić samoloty na lotniskowcu pozniej te dzialka po bokach lotniskowca z jednej i drugiej strony na koncu mostek , a pozniej bierzesz sie za niszczyciel rozwalasz mu te kominy i w sumie jesli chodzi o statki to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 kurcze ja nie wiem ale ta gra mi chodzi fatalnie gram na sprzecie z podpisu i teraz jestem dzungli tam mam misje, szybkosc gry jest straszna caly czas w okolicach 25-35fps i to bez fsaa tylko z anizo x8 w 1024x768 wszystko reszta na max. Kurcze w doomie bylo lepiej nie mowiac o HL2 w far cry tyle mialem ale jak gralem z FSAAx4 wam tez tak chodzi, w poprzednich misjach bylo lepiej ale tez nie rewelacja gram na cat 4.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Normalka, ta gra jest bardziej wymagajaca od DIII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...