Dziobak Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zacząłem wczoraj grać i jest nawet całkiem niezła... może nie przełomowa jakaś, ale wyczuwa się ten fajny klimacij MoH'a :) . Nie wiem tylko po jaką cholerę jest ta misja w Pearl Harbor :? chyba chcieli trochę skorzystać z popularności filmu.... za o potem gra się wyraźnie rozkręca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Od pierwszych czesci moh'a jestem jego wielkim fanem B) (pamietam jeszcze jak na psx sie w niego zagrywalem) Natomiast MoH:PA jakos mi nie zabardzo lezy... :mur: Niby grafa super, o muzie juz nie wspominam ze powala mnie na kolana..ale no niestety jest jakies ale ktorego nie potrafie dokaldniej sprecyzowac .. poprostu cos mi sie nie podoba i najnormalniej w swiecie niechce mi sie w ten tytul grac :? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Może chodzi o to że wymagania systemowe są przesadzone i troche to odbiera przyjemność z gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 nie, chyba nie w tym tkwi problem, u mnie medal chodzi bardzo dobrze ale raczej te palmy mi nie odpowiadaja.... i cos co bardzo lubilem w medalu to misje w zimie a snieg lezacy na palmie to raczej lipa hehe:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Moze EaGames wreszcie pojdzie po rozum do glowy ;) I zrobi nowiutkiego Medala in Europe ;) Na bardziej dopracowanym enginie MoH:PA wedlug mnie graficznie moze zostac ale widac, ze ostatnio duzo enginow graficznych gier EaGames jest niedopracowanych :( No zobaczymy. Przyznam szczerze, ze po sieci przyjemnie sie gra w MoH:PA :) Ale niestety gra sie na tyle jeszcze nie rozwinela, zeby bylo mozna grac z tlumami ludzi :( I dlatego nadal zostaje przy stary, dobrym MoH:AA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Mi brakuje w tej grze ruin, gruzów, rozwalonych miast, mało swojsko. Najbardziej podobała mi się misja Tarawa i jeszcze taka jedna, w której w nocy broniło się frontu i Japońcy masowo wybiegali z lasu. Grę odebrałem pozytywnie, jednak w COD:UO częściej wgrywam misje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Moze EaGames wreszcie pojdzie po rozum do glowy ;) I zrobi nowiutkiego Medala in Europe ;) Na bardziej dopracowanym enginie MoH:PA wedlug mnie graficznie moze zostac ale widac, ze ostatnio duzo enginow graficznych gier EaGames jest niedopracowanych :( No zobaczymy. Przyznam szczerze, ze po sieci przyjemnie sie gra w MoH:PA :) Ale niestety gra sie na tyle jeszcze nie rozwinela, zeby bylo mozna grac z tlumami ludzi :( I dlatego nadal zostaje przy stary, dobrym MoH:AA :) 1234600[/snapback] dokładnie:/ coś słabo z tymi silnikami EA sobie radzi.. robi to na odwal? czy juz robi gry pod NV70 czy R700:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Nowa wersja demonstracyjna zawiera obszar "Gifu", który był pozycją na wyspie Guadalcanal obleganą przez Japończyków. Ponadto nowa wersja zawiera zupełnie nowe mapy do trybu multiplayer w tym mapę "Corregidor", której nie znajdziecie w pełnej wersji gry! Poprawiono także wydajnośc wersji demonstracyjnej. ze strony oficjalnej jak miałem jeszcze w święta radeona 9200...mikołaj mi zabrał :( to grałem i jak ktoś już wspomniał mile "pożera" czas za minus uważam dziwny widok tpp gdy jesteśmy zabici i np. skończyły się respowny ,wtedy widziwy żołnierza jakby dosłownie 2D i tylko mu hełm koleboce i jego ruch jest bardzo ograniczony" to mnie bardzo zirytowało... PS. Ten "Tommy gun" to chyba ten sam co w Mafii -prawda? Czy tylko podobny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jedyny minus jaki zgłaszam do trybu multi to mało map te co sa juz mi sie ograly do znudzenia znam juz kazdy kamien i kazde drzewko a reszta to cud miod malina szczegolnie lubie sie schowac w krzakach i prowadzic ostrzal z mozdzierza doszedlem w tym naprawde do duzej wprawy , fajnie tez ze nie ma kampienia wprawdzie mozna sie fajnie pobawic snajperka i sciagac kolesi szczegolnie jak sie zna mape i wiadomo gdzie goscie lubia sie chowac , kazdy frag zrobiony karabinem snajperskim sprawia mi naprawde duza frajde i nie ma sytuacji jak w MOH AA ze biegnie koels ze snajperka przechylony w jedna strone i sciaga Cie w biegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ThorX Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Do tego Medala musze mieć Windows XP lub 2000, racja? Ale do wielu gier są programiki umożliwiające chodzenie gry na Win 98. Istnieje i do tej giercy taki programik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Do tego Medala musze mieć Windows XP lub 2000, racja? Ale do wielu gier są programiki umożliwiające chodzenie gry na Win 98. Istnieje i do tej giercy taki programik?? 1246834[/snapback] Raczej nie ma takiego programu, jedynie jeszcze na Win2003 po pewnych zmianach działa. I tak nie ma co się pakować dzisiaj w starego 98, lepiej zainstaluj 2000/XP, 98 to zabytek, o którym powoli nawet microsoft zapomina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 no wlasnie, jaki sens jest miec windowsa 98 na sprzęcie ktory uciągnie medela of honor, toz to czyty masohizm i profanacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk33 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 mam problem z ta gra, nie moge wymusic anty-aliasingu i filtru anizotropowego :cry: Instalowalem juz wiele strerownikow i nic, czy u was wszytsko jest ok ? karta GF 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 mam problem z ta gra, nie moge wymusic anty-aliasingu i filtru anizotropowego :cry: Instalowalem juz wiele strerownikow i nic, czy u was wszytsko jest ok ? karta GF 6600GT 1248028[/snapback] AA nie wymusisz, a co do AF to chyba dziala ;) Trzeba czekac na jakiegos patcha ktory to poprawi :D Miejmy nadzieje, ze nie bedzie wazyl tyle co cala gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 przecie wyszedl juz dawno patch, 65 MB zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 przecie wyszedl juz dawno patch, 65 MB zajmuje 1249062[/snapback] Tak ale tych bledow nie poprawia .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 czy mogły ktos mi podac pare POLSKICH SERVEROW na multiplayer , bo na tych zagranicznych straszne lagi ;/ ( i jakas polska dobra WWW o tej grze) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ogolnie jestem fanem serii Medal of Honor jeszcze na plejaku sie pykalo i myslalem ze najnowsza czesc mnie nie zawiedzie a tu :mur: !!! Gram, gram i caly czas jakis niedosyt po przechodzeniu tych poziomow !!! Wg mnie nowy Medal jest niezbyt rewelacyjna i wciagajaca gierka i szczerze mowiac juz odechcialo mi sie grania................. Pozdro!!!! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ukończyłem przed chwilką, więc się trochę wypowiem :) : Gra ogólnie podobała mi się i nawet wciągnęła. Jest tam kilka momentów, w których czujemy przypływ adrenalinki (szczególnie, kiedy bronimy się przed bonzaii attacks :) ). Grafika na niezłym poziomie, dźwięk super, chociaż gra mogłaby być mniej ramożerna. Niestety jest strasznie liniowa i to jest chyba największy minus, chociaż dzięki temu ma się wrażenie uczestniczenia w filmie. Jeszcze jedną rzeczą, która mi się nie podobała były te misje z samolotem (po co to komu?! ). Podsumowując: dla fanów gier o II W. Ś. - pozycja obowiazkowa, ale i inni zwolennicy fpp nie powinni być zawiedzeni. Warto zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jakim sposobem sprawdzić ilośc FPS-ów??I czy jest jakiś sposób na szczegółowe ustawienie grafiki takie jak np.AA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 stary, a jak przejsc ta p......a plaze juz prawie na koncu na Tarawie? jak bym nie szedl, to zawsze mnie zastrzela!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 proboj isc bardziej prawa strona . Mi sie udalo Odnosnie gierki jest za krotka jak na cala plyte dvd . Przeszedlem ja w kilka dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. A co z cieniami w tej gierce? Nie wiem jak je wymusić? Ściągnołem moda o nazwie mdk_final_1.1_broadband.zip, ale jest tak łatwy w obsłudze ze nie wiem co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniek_s Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Cześć Wszystkim. Właśnie skończyłem i no cóż .... chyba jak większość mam mieszane uczucia. Fabuła ok. Dbałość o szcegóły historyczne też w porzo - sporo przerzuciłem książeczek o wojnie na pacyfiku, a i stare foto oglądałem i często w gierce pojawiały się te zdjęcia (podczas np. szturmu na japoński bunkier na Tarawie). Wada, to grafika - oj miałem się ja z kompem, bo wywalało mnie z milion razy i to nie tylko do pulpitu:-) Woda w chłodnicy Zalmana też mi się z raz gotowała, ale jakoś przecierpiałem i skończyłem:-) Procka mam przetaktowanego z 3,2 GHZ na 3,6 GHz (Intel P4), grafika też myślałem, że nie najgorsza, bo GF6800GT, i tu też miałem całkiem zdrowo przetaktowany zegarek, bo do 1 GHz, pamięci RAM 2x512 Mb, ale to wszystko okazało się za cienkie na tą gierkę :-) Oczywiście odpuściłem przetaktowanie grafiki, zszedłem z detalami i teksturami na prawie średnio, oczyściłem programiki kradnące pamięć w tle, zgrałem patcha i co .... zaczęło mnie tak po 2h giercowania wywalać "tylko" do pulpitu:-) Sukces. Tym nie mniej jeszcze sobie wrócę do tej gierki kiedyś, ale najpierw muszę doprowadzić do ładu kompa. A tak w międzyczasie pogiercuję w Call of Duty, bo chyba warto???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Nie mialem ostatnio czasu na granie i dopiero teraz zainstalowalem na nowo MOH_PA (wczesniej uruchamialem go na Bartonie2500+ i GF4-4200) teraz pomyslalem sobie na nowym sprzecie (ponizej ) moze w koncu gra bedzie chodzic z rozsadna predkoscia ale po odpaleniu gry w 1024 x 768 wszystko na maxa ..zawiodlem sie , engine ktory zastosowali to jedna wielka KUPA :mad: :mad: poraz kolejny widac jak developerzy "dbaja" o uzytkownikow pecetow , gra potrafi dziwnie haczyc nawet w momentach w ktorych nic nie ma na ekranie i niewiele sie dzieje ...ot tak sama z siebie ..czasami jest plynnie a czasami sa takie male skoki :mad: widac wyraznie ze cos nie tak jest z optymalizacja, enginie po prostu sam z siebie potrafi haczyc juz pomijajac to ze jest malo wydajny. Gdyby zastosowali chocby engine z unreala 2003 gra chodzilaby maslo maslane i wygladala tak samo Gra w pewnych aspektach jest ladna ale niektore rzeczy so wrecz ohydne , np drzewa ..mogli je zrobic duuuzo lepiej (np drzewa w Stalkerze) ale sobie po prostu olali :-| Co do samej gry to gra strasznie zamula , postac glownego bohatera porusza sie jakby byla w wodzie zanurzona po czubek glowy , wszystko jakies takie dretwe , pogralem troche ale gra nie wciaga ...brakuje jej tego czegos :sad: moze ja przejde z ciekawosci i troche z musu a moze skonczy sie na tym ze pojde po rozum do glowy i zainstaluje PoP-a 2 tym optymistycznym akcentem (PoP2 :wink: ) koncze te smutna opowiesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) O matko jedyna ! :blink: :blink: :blink: Jeżeli prawie wszyscy narzekają na silnik i optymalizację tej gry, mając w komputerach karty z 256RAM i pamięć operacyjną 1024DDR, to ja już nie mam pytań... Za kilka dni mam dostać od kumpla nowego Medala ale widzę że pogram sobie w rozdzielczości 800x600 i detale na medium... EA Games powinna sobie chyba odpuścić, najpierw zrąbali silnik w NFSU2, później w Medalu, jak tak dalej pójdzie to czarno widzę, zwłaszcza że EA Games jest gigantem w branży i powoli przejmuje europejski Ubisoft. Pod względem wymagań, rządzi Call Of Duty, przecież w tą grę można grać na maxymalnych detalach nawet na GF4Ti. Edytowane 15 Lutego 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Dziwna sprawa... Do tej pory żeby osiągnąć płynność musiałem na 1024/768 zjechać troche z detalami.... ale teraz nie !!! WYstarczyło ustawić kontrolowany plik wymiany, wmiare mały od 128-768 MB i nagle się nie zacina!!!!!!!!! Płynnnie chodzi!!!!!!!!!!!!!! i ładuje się dosłownie sekundke!!!!!!!! CZARY PANIE CZARY!!!!!! Kocham tą gra... Pomimo że windows pisze że ma za mało pamięci wirtualnej gra chodzi wyśmienicie!!! SERIO!!!! NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO!!!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P ZONK!!!! Aż się cholernie fdajnie gra!! Pełna euforia!!.... dodam że dysk mam beznadziejny 3 letni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniek_s Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Sorki Poyep, ale może to zabrzmi banalnie, bo nie jestem specem, ani od gierek, ani od ustawień kompa : ALE GDZIE JA MOGĘ WYKONAĆ TEN MANEWR Z USTAWIANIEM KONTROLOWANEGO PLIKU WYMIANY DANYCH????? Hmm .... HELP!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Singiel może i nie poraża za to Multiplayer to najbardziej miodny MP w jaki do tej pory grałem większość z Was go pewnie nie uświadczy bo nie macie oryginałów i powiem wam że bardzo wiele tracicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 :D kyniek_s jeśli masz Windowsa XP to na pewno: na pulpicie dajesz prawym na ikone mój komputer=> właściwości=>zakładka zaawansowane=>wydajność.... ustawienia =>zaawansowane=>pamięć wirtualna...zmień=>rozmiar niestandardowy i wpisałem początkowy 128 a maksymalny 768 przy moich 512 ramu! potem tylko ustaw => kilka wazy OK i działa ważne żeby plik był TYLKO na jednej partycji! Może Ci to pomoże mi pomogło!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...