Uneek Eth Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Przeszedłem MoH:AA. Przeszedłem MoH: PA - gierka ciekawa, szybka akcja, fajne efekty DX9. Szkoda, że taka krótka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 elo ludzie , powiedzcie mi jakie ta gra ma maxymalne wymagania i minimalne i jeszcze średnie :P ale najbardziej mnie minimalne interesują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam pytanie. Pamiętam jak oglądałem filmiki z tej gry jak jeszcze nie wyszła i tam były bajeranckie efekty wody. Fale się robiły jak strzelił na filmie ktoś w nią a teraz sobie gram i jakoś tego nie ma. Mam kompa który puści tą gierkę na max bez problemu ale nie wiem czemu tego nie ma. Wiecie może co jest nie tak?? Athlon 64 3000 6800 GT 256 Mb 1 GB Ram ddr Chieftec 420 W i reszta złomu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 cos lipnego geforca ci wcisneli :P a tam na powaznie, to chyba jednak nie zaimlementowali tego w grze albo to nie jest jeszcze dostepne (jakis patch moze poprawi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mam pytanie. Pamiętam jak oglądałem filmiki z tej gry jak jeszcze nie wyszła i tam były bajeranckie efekty wody. Fale się robiły jak strzelił na filmie ktoś w nią a teraz sobie gram i jakoś tego nie ma. Mam kompa który puści tą gierkę na max bez problemu ale nie wiem czemu tego nie ma. Wiecie może co jest nie tak?? Athlon 64 3000 6800 GT 256 Mb 1 GB Ram ddr Chieftec 420 W i reszta złomu 1293747[/snapback] Jak by wstawili takie efekty to juz wogole bysmy w to nie pograli ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No dobra ale chociaż mogli by to dać jako opcję do ustawienia. Nie wiecie czy są jakies patche które to włączają?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No dobra ale chociaż mogli by to dać jako opcję do ustawienia. Nie wiecie czy są jakies patche które to włączają?? 1293950[/snapback] Hehe popatrz na swoja grafe stary :) Ja mam nawet czasem spadki do 40 FPS przy tym co jest teraz to z takimi efektami niechce tego widziec :-P No jedynie, ze wyjdzie jakis patch 1-2 GB i poprawi engin :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Koleś ja tą kartę mam wykręconą na 420/1200 a tyle nawet ultra nie ma. Jeżeli ty masz skoki w grafie to ja nie wiem. Ale ta gierka dużo straciła przez to. To było po prostu wyjechane w kosmos. A dla wyjaśnienia 6800 Ultra ma 400/1100 Edytowane 24 Lutego 2005 przez MonsterMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Koleś ja tą kartę mam wykręconą na 420/1200 a tyle nawet ultra nie ma. Jeżeli ty masz skoki w grafie to ja nie wiem. Ale ta gierka dużo straciła przez to. To było po prostu wyjechane w kosmos. A dla wyjaśnienia 6800 Ultra ma 400/1100 1294918[/snapback] Niemam zamiaru sie klocic. Masz racje :) Ale jak jeszcze wlacza obsluge AA w tej grze to wtedy zobaczysz jaki ten silnik jest skopany .... Ja z AFx8 mam spadki do 40 FPS a z AA to jzu w ogole bedzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Powiedz mi jak włączasz AA i AF bo ja nigdzie takiej opcji nie moge znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 a w sterach przecież mozesz se włączyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE_CD Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam Przeczytałem tak z połowe tego tematu, ale z tego co piszecie to nie można wogule odpalić tego Medala pod win98. Nie próbował ktoś to jakoś obejść czy coś pokombinować. Skoro Doom'a 3 udało mi się odpalić pod 98 i nawet niektórzy twierdzą że na nim chodzi lepiej niż na XP :blink: to i może z tą się da. Za wszelkie info bede wdzięczny bo nie widzi mi się znowu przeczesywac zagraniczne fora, strasznie dużo z tym zabawy. :mur: Pozdrawiam wszystkich "medalowiczów". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 elo ludzie , powiedzcie mi jakie ta gra ma maxymalne wymagania i minimalne i jeszcze średnie :P ale najbardziej mnie minimalne interesują :D 1292764[/snapback] Do swojego procesora dodaj gigaherca i spelniasz aqrat arcy minimalne wymagania by gra poszla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Ja mam taki problem ze jak tylko uruchamiam mohpa director cut to od razu wychodzi spowortem na pulpit , zero infa na temat bledu . poradzcie coos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Hey! Mam pytanko. Ukonczylem niedawno gre na Medium i ogladalem sobie swoje medale z poszczegolnych misji i zauwazylem ze brakuje mi paru. To samo tyczylo sie paru Hero Moments. Gdzie moge znalesc opisy co trzeba zrobic zeby wszysko to odkryc?? Nie mam za wiele czasu ostatnio zeby lazic po mapach i szukac a ciekawosc nie daje mi spac Z gory dzieki za pomoc. Pozdro Ps. U mnei na tym konfigu przy doscy zasmieconym systemie, na Omegach 5.1 w 1280x1024 +AAx4 + Anizox4 i ustawieniach na Medium na DX 9 mam srednio po 30 klatek :) Ale na starszych sterach w drugiej misji jak zaczynala sie mgla to nie dalo sie grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) A problem z wywalaniem da sie rozwiazac instalujac najpierw demo a potem dopiero orginal. Czy ta gra jest poj.... kur.... pierwsza misja jestem przy murku pod molem , moi goscie krzycza granade i kufa amen ... co faq jeden jest ????? Osz facq alesz to wymyslili. Mam nadzieje ze potem nei ma tak idiotycznych pomyslów jak giniecie na zawolanie :mur: Edytowane 4 Marca 2005 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ps. U mnei na tym konfigu przy doscy zasmieconym systemie, na Omegach 5.1 w 1280x1024 +AAx4 + Anizox4 i ustawieniach na Medium na DX 9 mam srednio po 30 klatek :) Ale na starszych sterach w drugiej misji jak zaczynala sie mgla to nie dalo sie grac. 1309783[/snapback] No,... na fx5900xt i to ostro podkręconym przy mgle zwalniało. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Mam pytanko. Ukonczylem niedawno gre na Medium i ogladalem sobie swoje medale z poszczegolnych misji i zauwazylem ze brakuje mi paru. To samo tyczylo sie paru Hero Moments. Gdzie moge znalesc opisy co trzeba zrobic zeby wszysko to odkryc W google sie nie chcialo spojrzec hę? ;) Hidden Objectives and Hero Moments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ps. U mnei na tym konfigu przy doscy zasmieconym systemie, na Omegach 5.1 w 1280x1024 +AAx4 + Anizox4 i ustawieniach na Medium na DX 9 mam srednio po 30 klatek :) Ale na starszych sterach w drugiej misji jak zaczynala sie mgla to nie dalo sie grac. 1309783[/snapback] Hehe .... ta gra NIE MA wsparcia dla AA więc załączyć w sterowniku możesz sobie i 8x a to i tak nie działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Hehe .... ta gra NIE MA wsparcia dla AA więc załączyć w sterowniku możesz sobie i 8x a to i tak nie działa :lol: 1315414[/snapback] Gdy wlaczysz w sterowniku, powinno wszedzie dzialac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 W tej grze AA póki co nie działa i już. Innym przykładem jest Splinter Cell I, w którym AA po prostu nie działa. Po ustawieniu przykładowo na 4x, czy 6x nie widać żednej różnicy i zarazem nie widać żadnego spadku fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 W tej grze AA póki co nie działa i już. Innym przykładem jest Splinter Cell I, w którym AA po prostu nie działa. Po ustawieniu przykładowo na 4x, czy 6x nie widać żednej różnicy i zarazem nie widać żadnego spadku fps. 1315889[/snapback] Poprzednie wersje Splintera wykorzystywały Multisampling dlatego AA nie działało, obecny Chaos Theory wykorzystuje chyba jakąs inną technikę bo AA działa ... pod warunkiem, że nie załączymy HDR Rendering w opcjach PS3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mam pytanie. Nie grałem w nowego medala, ale mój tata chce abym mu kupił. Tylko za bardzo nie wiem czy bedzie dobrze działał. Jego sprzęt: Sempron 2800+, 512 DDR, GeForce 4Ti 4200. Czy jest sens kupywać nowego Medala, czy lepjej kupić 2 dodatki do pierwszej części? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mam pytanie. Nie grałem w nowego medala, ale mój tata chce abym mu kupił. Tylko za bardzo nie wiem czy bedzie dobrze działał. Jego sprzęt: Sempron 2800+, 512 DDR, GeForce 4Ti 4200. Czy jest sens kupywać nowego Medala, czy lepjej kupić 2 dodatki do pierwszej części? 1318912[/snapback] imo dodatki: a. bo mohaa + dod. sa imo znacznie lepsze od mohpa (fabuła. grywalnosc itp) b. na Twej grafie nie odwarzyłbym sie odpalac mohpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 tak tylko ze dodatki do Moh AA przechodzi sie w jeden gora dwa dni i to wcale nie jakiejs bardzo intensywnej gry wiec moze kup mu Call of Duty lepiej jak sie boisz Pacyfika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No wiesz, CoD przeszedł już jedynke w 3 dni, teraz przechodzi Medala jedynke. Zamówiłem mu te 2 dodatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jakie macie wrażenia z multiplayer demo nr2 pacific assault ? Ja mam bardzo pozytywne, gra mnie wciągnęła mocno... bardziej wolę mapę Gifu (tej mapy chyba nie ma w pełnej wersji) od Corregidor, w pierwszej lubię 2 pierwsze punkty do zajęcia (walki o kamień rozdzielający rzekę) w drugiej ostatni punkt czyli port (obrona radia)... akcje lepiej wychodzą w kilka osób ale do tego trzeba się zgrać... szkoda,że nie ma w polsce jakiegoś serwerka do dema albo chociaż od czasu do czasu... nieraz słabe pingi do Francji ale to nie przeszkadza w wygrywaniu :) jakby co to jestem na którymś z serwerów (najbardziej zapełniony) mój nick to FROSTI PL możemy się zgrać i pograć jako tweak-owcy tak dla odprężenia od innych ciekawych gierek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Na jakich sterownikach do R9800 ta gra dziala stabilnie , bo mam zainstalowanego patcha (directors cut) i co 2 min mi wychodzi z gry , to juz mnie wk...chyba zaraz zrobie troche wolnego miejsca a szkoda bo lubilem zawsze serie.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 nie wiem czemu tak mało fps-ów macie :] ja u siebie na starym gecube 9550XT rev. 2.1 450/570 grałem na średnich detalach 1024/768 i nic się nie cieło :) teraz mam radka 9800Pro to zobaczymy ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Co prawda pisałem juz o tym w innym temacie ale napisze tu moze ktoś bedzie coś wiedział:) Podczas instalacji tej gry z obrazu dvd wyskauje mi poniższy błąd zaraz na początku instalacji co jest ?? ktoś wie. Dodam ze podobnie jest i z grami: Settlers V i np Men of Valor Error Code: -5003 : 0x5 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...