Skocz do zawartości
Buziak

Medal of Honor : Pacific Assault

Rekomendowane odpowiedzi

Pograłem i imo - kolejne gów** pokroju driv3ra z masą porytych i maksymalnie wkur*** błędów. Pomijam już fakt, że z strzelając w głowe do chinczyka biegnącego na mnie nic mu nie robi, ale działo przeciwlotnicze strzelające w jedno i to samo miejsce (nawet jak jestem odwrócony w inną strone!!) to już przesada. Powoli wypuszczane są coraz większe gnioty vide ta gra poto tylko by zarobić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie o stabilne sterowniki dla radeona do tej gry(tylko nie najnowsze catalysty bo niewiedziec czemu nie moge zmienic odswiezania monitora caly czas wraca na 60 Hz)

1345561[/snapback]

U mnie na Omegach 4.11 pełna stabilność do końca gierki... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najnowszy medal nie powinien w ogóle być wydany.Po pierwsze grafika nie dostaje do pięt najnowszym tytułom.Bywa czasem wręcz szpetna i prymitywana,po drugie zupełny brak klimatu poprzednich części a tego oczekiwałem.Sam pomysł tzn strzelanie do japończyków z gruntu już mi się nie spodobał.Ogólnie kmiot.A szkoda bo seria medal jest (była?)moją ulubioną :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najnowszy medal nie powinien w ogóle być wydany.Po pierwsze grafika nie dostaje do pięt najnowszym tytułom.Bywa czasem wręcz szpetna i prymitywana,po drugie zupełny brak klimatu poprzednich części a tego oczekiwałem.Sam pomysł tzn strzelanie do japończyków z gruntu już mi się nie spodobał.Ogólnie kmiot.A szkoda bo seria medal jest (była?)moją ulubioną icon_cry.gif

Człowieku zastanów się co mówisz , założe się że masz wersje gry która nie umożliwia Ci rozgrywek Multiplayer (każdy wie o co chodzi) większość ludzi którzy wieszają psy na tej grze gra na piratach pogra w singla i sie wypowiada , a ta gra pokazuje pazur dopiero w trybie Multiplayer ja gram od samego wydania i jeszcze mi się nie znudziła i jak dla mnie jest to najlepszy tryb multi w jaki dotąd grałem. Dodam że w singla zacząłem grać dopiero miesiąc po kupnie gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka jest wyrąbana ma wszystko co powinna mieć taka produkcja. Znakomita grafika, muzyka też na poziomie i bardzo dobre tłumaczenie (każdy tekst nawet napisy na teksturach w grze) Nie wiem czego się tu czepiać może tylko wymagań sprzętowych. A tak pozatym to żeby oceniać grafike to trzeba grać na najwyższych ustawieniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam kolegow

mam taki problemik w grze ze za chiny nie moge przejsc tego miejsca jak lece samolotem i mam zniszcyc lotnisko.zle mi sie struje i juz tydzien stoje w tym miejscu a chcialbym skonczyc gierke.wiec moja prosba jest tak ;zeby ktos podrzucil mi savea nagranego po przejsciu tego cholernego etapu z samolotem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchaj zgnilas.

nie mam save'a ale Ci coś powiem , gra jest poto żeby ją samemu przejść a nie bawić się w save'y albo kody ....

To nie jest przyjemność jak sam do czegoś nie dojdziesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ludzie mem pytanko ,

przeszedłem mohpa w 14 - 15 godz ( ogólnie ) i troche lipa bo wydawało mi się że będzie dłuższy .... alee grałem na łatwym poziomie , czy to jest tak że jak gram na np wysokim albo średnim poziomie to jest więcej misji ???? odpowiedzcie mi szybko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

Mam oryginalnego medal of honor pacific assault, w momencie jak wykrywa mi ustawienia to wszystko jest niemal na minimum, oki, wiec wchodze dalej, jestem w menu, ustalam sobie controls i ide dalej na start new game, biorę obojętnie jaki tryb i zaczyna sie wgrywać i w tym momencie monitor się wyłącza i na tym koniec, dźwięk działa, i nawet jak muzyka się skończy i kliknę Enter to słychać że jestem w grze ale obrazu nima Błagam pomóżcie, gdzie może być problem, mój sprzęt to:

Athlon 1800 XP+ (1,53 MHz)

512 DDR Ram 333 MHz

Ati Radeon 9100 64MB 128 bit Sapphire

Monitor LG 700B

directx 9,0c

win xp pro sp2

dziękuję za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to cos ma pelna obsluge DX9.0c  :blink: wydaje mi sie, ze poprostu na tej karcie sobie nie pograsz, brak sprzetowej obslugi DX9.0c

1373814[/snapback]

A czemu miałby nie pograć? Wystaczy przecież sprzętowa obsługa dx8.1, którą R9100 ma, oczywiście w opcjach grafiki koniecznie p.s. 1.1.

Radziłbym na początek zainstalować patcha, bez niego gra miała trochę błędów.

Edytowane przez Waldek82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedzi, dlaczego miałaby nie odpalić przy braku pełnej obsługi dx 9,0c jak doom III odpalałem (może nie chodziło zacnie, ale działało :D) przeinstaluję kataylsty i patcha dam :) zobaczymy co się będzie działo

1375039[/snapback]

No sorry, jak wczesniej napisalem mialem jakas zacme mozgu :P Mowie Ci pokombinuj z odswiezaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heja przeszlem cala giereke ale grac sie nei da denerwuje mnei to chodzenie a'la pijana malpa jak jzu ktos mowil nie wiem po co dali muzyke podczas ladowania poziomow i pewnie to tak spowalnia loading! Ramu to wpiernicza strasznie gra nawet nie dziala dobrze na 1gb dla niej to za malo tragedia .Bardoz mi sie podoba oswietlenie postaci i tyle!!! I moze ta kolorystyka ale powinna byc taka mroczniejsza. Fabula trzyma sie nawet fajna ale czasami misje sa beznadziejne chocby to latanie samolotem ja juz nie dawalem rady wiec olalem i se savy sciaglem czasami gra jest za trudna a czasmi bezsensu idziesz i nawalasz do wszytkiego. Bardzo fajne sa koncowe juz misje bez owego latania samolotem !!(beznadziejna misja )!!!! Dzungla boshe uchowaj misja zara po pearl harbor fajna by byla ta dzungla ale idziemy wyznaczona sciezka nie da sie chowac !! Tak jak w far cry gdzie trawka i reszta zreszt ladniej to wyglada. Woda beznadzieja w wersji beta wygladal ladniej tak jak w trailerach zajebista ale tworcy olali to gra zrobiona po szybkiemu i te ywmagania tragedia przeciez far cry lepszy niech sie tworcy ida pouczyc jak sie kod robi dobrze np. od ludzi cryteku. Gre przeszedlem ale tak tylko zeby przejsc bo grac sie nie dalo nawet na low i 640x480 i nizsze!! A i jeszcze mialem wersje dvd ta rozszezona z bonusami po zainstalowaniu patcha gra idzie jak idze ale czasami nie ma dzwieku muzyki i nie raguje an nasze polecania sam se bohater chodzi a jak cchemy strzelac to strzela owszem ale nie ma dymu z lufy i jeszcze nikogo nei da sie zabic! nawet granatem. Jednym slowem bylem bardzo ciekaw nowego medala gram w ta serie od psx od jedynki na konsole i potem kompa caly czas poprzednie wersje byly wspaniale ale to jzu przegiecie paly !! Co on robili tyle czasy dla fanow to nic beda grac ja nie potrafie kupilem ja a tera tylko stoi raz przeszedlem i koniec nie podoba mi sie chocaiz czasami sa fajne takei smaczki wsadzone ale to tylko szczegoly.

pozdro 4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi