cozaq Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Gre przeszedlem w 1 (!) dzien. Gdzie nie gdzie fajny klimacik. Muza bardzo fajna. Puscilem gre na 1280x1024 byly przywieszki (~20 fps) wiec dalem na 1024x768 (~40) (oczywiscie detale bardzo wysokie). Grafa i tak mizerna patrzac chociazby na hl2. Liczylem na jakas lepsza misje na koniec, no i na jakis porzadny, klimatyczny filmik kończący. Niestety. ps. mały plus za misje z samolotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Witam. Niedawno pokusilem sie aby zakupic ten tytul. No i od kilku dni mam przyjemnosc pogrania. Graficznie gra wyglada niezle ,ale zadna rewelacja. Oprawa muzyczna jest dosc dobra. Ogolnie gra audiowizualnie prezentuje sie dobrze. Kilmiat gry jest moze juz nieco nie ten sam co w poprzednich medalach. Pisze ten post przedewszystkim aby uzyskac mala pomoc. Dopiero co zaczalem grac i juz mi jedna rzec rzucila sie w oczy ,a mianowicie ciagle sie wlaczajace co chwila krotkie zmianki o II wojnie swiatowej i Amerykanskiej Piechoty Morskiej jak i samych Japonczykach. Z pocztku mi to odpowiadalo ,ale z czasem przechodzenia kolejnych misji ciagle wlaczala sie pauza i pojawiala ta krotka informacja. I tak co chwile Zaczyna mnie to troszke juz denerwowac ,bo przeszkadza w grze . Moje pytanie brzmi jak to wylaczyc? Szukalem w opcjach ale nie ma tam takiej opcji by to wylaczyc :? Edytowane 13 Maja 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Jest na 100% w opcjach ale nie bede instalowal pol godziny aby tego sprawdzac i podac na forum. Sprawdz jeszcze raz bo jest mozliwosc wylaczenia wstawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Sprawdzalem w Ustawienia i nie ma tam tekiej opcji do wylaczenia tylko ew. Celownik czy HUD itp. Sprawdzalem wszedzie i tez nie ma. Wgralem patcha 1.11 i dalej nie wiem gdzie te wstawki wylaczyc. Moze przez konsole ,ale tej nie moge tez wlaczyc :? Sprobuje wyedytowac config moze jest tam taka komenda odpowiedzialna za to. Edytowane 13 Maja 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 zapraszam dziś od 19:00 na meczyki w demo tej gry FROSTI PL ps. na którymś z najniższym pingiem w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 W demo :P ja już się ograłem w MOH PA po wsze czasy , czasem warto mieć orygina żeby popykać po necie szkoda tylko że dosyć mało ludzi w to gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ZAŁOŻYŁEM SERWER FROSTI PL GIFU ZAPRASZAM!!!!!!!! zainstalujcie to demo jescze raz zobaczycie ,że warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakass Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) też myślę że to będzie rewelacja Edytowane 15 Maja 2005 przez bakass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Hej, mam problem w misji z samolotem. Rozwaliłem już lotniskowiec i niszczyciela, teraz moim zadaniem jest podążanie za "kumplami" też w samolotach i za holerę nie mogę tego przejść. Wydaje się śmieszne, ale niby lecę za nimi, widzę ich przed sobą, widzę na radarze, a po chwili oni odzywaja się, żebym się nie oddalał i.... game over... miał ktoś taki problem? jak to rozwiązać? PLZ pomocy bo już nie mam głowy do tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A jesteś z nimi na mniej więcej tej samej wysokości ??...bo jak ich masz przed sobą ale dużo wyżej np to może wywalać game over właśnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 yyyyyyyyy................. Czy Medal of Honor : Pacific Assault pójdzie wogule na tym złomie czy nie warto go kupowoać? A jak pójdzie to na jakich ustawieniach jakiej roździelce i ile będzie FPS'ów? THX!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 wrozka?:| karta raczej srednia sytuacje ratuje Ci 768mb ramu w sumie na srednich detalach powinno sie grac komfortowo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Mimo, że latałem mniej więcej na tej samej wysokosci ciągle to samo... Rozwiązałem problem przechodząc całą misję od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Hej! Mam mały problem: odpalam pierwszy raz MOHPA - włącza się okno z ustawieniami, wszystko co trzeba ustawiam klikam OK czy jakoś tak i chwilka (10sec) ładowania w samym Windowsie i błąd - aplikacja spowodowała błąd: "mohpa.exe". :sad: Zasrane gry... Nie wiem ktoś co to może byc? Ściągnąłem już też patcha do wersji 1,1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Sprawdź insze stery od grafiki...np 76.45 albo te ostatnie ze stronki Nvidii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Miałem 76.45 z DNA-Force i teraz mam WHQLy oficjalne 71.69 - tak samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mam duży problem chce włączyc instalke dobra włacza sie chce zrobic next a tu :System Windows niemoze odnalezc pliku "Medal of Honor Pacific Assaulttm_Code.exe" naciskam ok i wyskakuje : The Registration number was not correct.Instalation cannot continue,gra jest oryginalna z empiku za 139 zł! jakies 2 miechy temu chodziła pożyczyłem kilku kumplom i o dziwo takie cos mi wyskakuje może ten plik mi się uszkodził czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Może któryś z "kumpli" sobie Twoją gierkę zarejestrował...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 moze i tak ale mi się niechce uruchomic plik który odpala miejsce na wpisanie cd-keya i na dodatek niewiem dlaczego :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Czy ktos moglby mi podrzucic save z 3 grani? Utknalem w 1 miejscu Obszedlem 3 razy dookola plansze (duza nie jest) ale przejscia dalej nie moge znalezc. Dziekuje z gory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 mick1 napisał(a): Czy ktos moglby mi podrzucic save z 3 grani? Utknalem w 1 miejscu Obszedlem 3 razy dookola plansze (duza nie jest) ale przejscia dalej nie moge znalezc. Dziekuje z gory :) 1477410[/snapback] Miałem ident problem! :) Musisz wczytac od nowa savea i przejsc tam na koniec. Potem jak juz bedziesz przy tym punkcie kontrolnem nie przejmuj sie tymi Japoncami bo i tak ich wystrzelaja - ty idz do tego uskoku tam bedzie gostek, ktorty Ci poda reke, ale on znika po czasie, wiec zaraz jak dojdziesz do tego uskoku (za tymi stacjonarnymi karabinami) popatrz w gore bo bedzie tam gostek! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) OK dzieki za podpowiedz - postaram sie przejsc z twoimi wskazowkami :) zadzialalo :D jestem krok dalej. Sam bym na to nie wpadl :D Edytowane 2 Czerwca 2005 przez mick1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mógłby mi ktos podrzucic na meila plik z instalki z katalogu support-"Medal of Honor Pacific Assaulttm.code.exe" byłbym wdzieczny bonco@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 zassałem sobie z neta demko i przy instalacji wywala mi komunikat ze jest za mało miejsca na dysku co mnie bardzo dziwi gdyz mam 3,5 Giga wolnego :oo: wie ktos moze co to za joke ? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ale na jakiej partycji masz 3,5GB bo pewnie nie na C tylko jakiejś innej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) bielski napisał(a): zassałem sobie z neta demko i przy instalacji wywala mi komunikat ze jest za mało miejsca na dysku co mnie bardzo dziwi gdyz mam 3,5 Giga wolnego :oo: wie ktos moze co to za joke ? z gory dzieki 1645772[/snapback] wolne miejsce musisz miec na patrycji z windą także start- panel ster. - zakladka zaawansowane - kliknij w ramce wydajnośc USTAWIENIA - zakladka zaawansowane - ramlka pamięc wirtualna ZMIEŃ - ustaw 768MB jak masz 512 MB ramu i restart powodzenia uuuuuuuuuu z celeronem 600 i 320 ramu do tej gry, zapomnij raczej bedziesz czekal 10min zanim sie zapisze na dysku. Edytowane 12 Września 2005 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ściągłem demko do grania po sieci a tu nikogo chętnego, echh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 apofiss czy do dema stoją jescze serwery "france elliot"???? bo jeśli tak to kiedyś z Tobą zagram bo uwielbiam to demo abym nie grali sami to proponuje ustalenie późniejszego terminu np. w poniedziałek od 18-19:00 czyli 19 września KTO CHĘTNY DO GRANIA ZNAMI TO NIECH SIĘ WPISZE!!! potrzeba ok. 16 silnych chłopa aby rozpocząć/dokończyć wojnę na pacyfiku... PS. Czy obecnie dużo ludzi gra w fulla w sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 kurdefelek napisał(a): apofiss czy do dema stoją jescze serwery "france elliot"???? bo jeśli tak to kiedyś z Tobą zagram bo uwielbiam to demo abym nie grali sami to proponuje ustalenie późniejszego terminu np. w poniedziałek od 18-19:00 czyli 19 września KTO CHĘTNY DO GRANIA ZNAMI TO NIECH SIĘ WPISZE!!! potrzeba ok. 16 silnych chłopa aby rozpocząć/dokończyć wojnę na pacyfiku... PS. Czy obecnie dużo ludzi gra w fulla w sieci? 1647551[/snapback] Nie ma żadnych serwerów w liście w demku; na gamespy też. Full wersji nie mam, trafił mi sie kiedyś pirat ale tak skopany, że obojętne przy jakich ustawieniach miałem 5 klatek. Zbieram kaske na orginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 pacz 1.2 wydany! największa zmiana - jak dla mnie - to mozliwość włączenia FSAA. więcej info o zmianach na przykład tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...