Skocz do zawartości
Buziak

Medal of Honor : Pacific Assault

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowilem zalozyc ten topic, poniewaz zastanawia mnie czy ktos na to czeka :P I przy okazji chcialem uzbierac troche informacji typu : co zmienilo sie w enginie graficznym itp :P A wiec czekam na wasze wypowiedzi. Ponizej daje linka do screnshotow dla tych co nie widzieli ;)

http://www.gamespot.com/pc/action/medalofh...ns.html?page=50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w enginie graficznym to sie tyle zmienilo ze jest ca*kowicie nowy, i z tego co widzialem na trajlerach, to nie bedzie mial sobie rownych. Np. wody juz chyba bardziej realistycznej juz nie mozna wymyslic, ideal i do tego havok2, miodzio :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja przekornie powiem, że ztego co widziałem na trailerach to jakoś nie powala (fakt oglądałem tylko jeden :twisted:). Zresztą niważne jaka grafa bo ta jest dobra w każdej nowej grze, gorzej z gameplayem bo na tym trailerku to wyglądało jak Painkiler albo SS, za dużo młucki. Obawiam się aby gra nie poszła w ślady MoH:Breaktrough.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie mam tez nadzieje ze nie pojdzie ona w slady MoH:AAS i MoH:AAB. A co do trailerkow to zawsze na nich jest mucka :twisted: Ja widzialem 5 trailerkow, 4 opisujace co nowego bedzie w grze i jeden z targow E3 i mam straszna nadzieje, ze bedzie to wypas na maxa :twisted:

P.S. Woda jest wypasiona na maxa :twisted: szczena mi do ziemi opadla jak ja widzialem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie mam tez nadzieje ze nie pojdzie ona w slady MoH:AAS i MoH:AAB. A co do trailerkow to zawsze na nich jest mucka  :twisted: Ja widzialem 5 trailerkow, 4 opisujace co nowego bedzie w grze i jeden z targow E3 i mam straszna nadzieje, ze bedzie to wypas na maxa  :twisted:  

P.S. Woda jest wypasiona na maxa  :twisted: szczena mi do ziemi opadla jak ja widzialem :D

woda taka jak w FarCry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie juz dawno zobaczylem zanim sie wypowiedzialem.

I oczywiscie lepsze sa od intra CoD ale pamietam jak zobaczylem to wlasnie intro z CoD to malo nie zemdlalem z wrazenia. Gralo sie potem conajmniej cudownie bo wiekszosc akcji byla taka jak w tej wlasnie wstawce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem, tamte filmiki z coda przezentowały przedewszystkim cut-scenki (intro)

w tym wypadku masz ukazaną grę od strony technicznej i nie są to cut-scenki, to będzie tak wyglądało naprawdę

mi osobiście podoba się ta akcja z samolotami, a o "prawdziwość" tej sceny chyba nie musimy się martwić po tym co seria MOH pokazała wcześniej np: podczas lądowania w Normandii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzialem jeszcze nigdzie takich efektow jak np. Te spadajace czescie od samolotu. I zreszta wydaje mi sie, ze z MoH nie zrobia CoDa. Wiadomo, ze na trailerze chce sie pokazac jak najwiecej. MoH ma swoj klimat i nawet dodatki go mialy tyle tylko, ze te poprawki w stosunku co do MoH:AA zniszczyly jes, a szkoda. Mam nadzieje, ze z tym bedzie inaczej i bedzie wreszcie w co pograc przez dluzszy czas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wygląda ślicznie ale nie podoba mi sie to ze z Tomsona mozna rozwalić samolot :arrow: Mitsubishi A6M Reisen (ZERO) (to tak jakbyśmy strzelali do samolotów z pistoletu :lol: i je niszczyli).

Akurat nie masz tu racji - z karabinu nie zestrzelilbys przykladowo Wildcata badz Corsair-a, ale A6M Zero akurat tak - te samoloty byly niezwykle szybkie i zwrotne, choc dosyc duze - a to dlatego, ze praktycznie nie mialy pancerza !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle, ze samochody nie maja zbiornikow paliwa zaraz pod 'maska'... A samoloty owszem. A to Mitsubishi akurat bylo slawne wlasnie ze wzgledu na swoja wyjatkowa zwrotnosc, jak i niezykla wrecz delikatnosc - praktycznie kazde oberwanie przez neigo pociskami konczylo sie jego zestrzeleniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak podaje gry.wp.pl, pierwsze demo (z trzech) tej gry ma ukazać się już 23 lipca. Czekamy  8)

Czyli bedzie jazda i ten watek sie zapelni do grubo ponad 200 postow.

Identycznie bylo z CoD. 3 demka i zaraz pozniej full bez opoznien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat nie masz tu racji - z karabinu nie zestrzelilbys przykladowo Wildcata badz Corsair-a, ale A6M Zero akurat tak - te samoloty byly niezwykle szybkie i zwrotne, choc dosyc duze - a to dlatego, ze praktycznie nie mialy pancerza !

Ale to nie jest karabin tylko "Pistolet Maszynowy" który strzela zwykłymi nabojami pistoletowymi. Co innego jakby strzelac do niego z BARa (Browning Auto Rifle) na 7.62mm (30.06 cala).Co do samego samolotu to był bardzo zwrotny i miał duzy zasięg operacyjny ale był wolny i bardzo delikatny.

Tyle, ze samochody nie maja zbiornikow paliwa zaraz pod 'maska'... A samoloty owszem.

Tłokowe samoloty mysliwskie miały zbiorniki paliwa za siedzeniem pilota i w skrzydłach. Pod siedzeniem pilota były zazwyczaj elemęty napędu jak np: wlot do turbosprężarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi