Skocz do zawartości
Buziak

Medal of Honor : Pacific Assault

Rekomendowane odpowiedzi

AAAAAAA przez duze AAAAAAAAAA przez duze AAAAAAAAAA przez duze AAAAAAAAA itd...:) na spusczalem sie przy tej grze jak chyba przy zadnej innej ostatnio. Powiem Wam tak:odpalajac ta gre sadzilem,ze to zwykla strzelanka,ale jak ja zobacyzlem to az z fotela swojego czarnego spadlem.HL2 jest powaaaaaaaaaznie zagrozony,gra wymiata pod kazdym wzgledem od grafiki poprzez klimat i wszystko inne.Jest to chyba pierwszy tytul,ktory ma u mnie ocene 10/10,mam nadzieje,ze HL tez taka dostanie.Grafika po mojemu przebija ta z FC i D3.Jesli chodzi o klimat to zanim ją zobaczylem stwierdzilem,ze gra moze miec fatalny klimat bo nie ma Deutchow,ale zdanie zmienilem juz w chwili zobaczenia pierwszego filmiku na tle gry,a potwierdzilem zdanie,kiedy zagralem w 1 level.Ktos tam gadal o wymaganiach,ze gra jest pamieciozerna-Prawda jest taka,ze gra dostala od czasow dema opcje very high,dzieki czemu na texturach ustawionych na high nawet nie zadrga posiadajac 512ram,na very high nie sprawdzalem,ale podejrzewam,ze podobnie jak i w FC tak i tutaj miedzy texturami na high a very high nie ma zadnej roznicy,wiec bym sie tym nie martwil.Co tu duzo mowic,jesli czekacie na HL2,to MOHPA jest idealna gra by zabic ten czas.POLECAM POLECAM i POLECAM,jesli gra Wam sie nie podoba to ........... a sami sobie na to odpowiedzcie.Pozdro szejset :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem juz z lądowaniem... wysadza moja barke, biegne gdzie inni czyli pod pomost, potem rozwalamy kilkunastu japońców, a za chwile cały czas rozwalaja mnie granatem, i to nie wazne gdzie pobiegne grantat zawsze mnie "dogania" - trup na miejscu. O co tu chodzi???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres nie da sie bo jak sam widzisz nie mozna sie ruszac, dopiero jak truposz przelynie mozna :( a szkoda :)

Boxster tak ma byc, zabijaja Cie (tzn rania, tracisz przytomnosc) i cofasz sie 2 lata wstecz i przechodzisz trening w bazie wosjkowej, ot taki zamierzony zabieg, a pozniej wracasz na pole bitwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla osob z wolnym na dana chwile laczem zapraszam do zassania filmiku (18mb) z poczatku misji nad rzeka w dzungli, poczatek jest niezly 8O a pod koniec nareszcie wodospad. ale nic nie przebije wodospadow z farcry.

:arrow: mohpa_2004-11-09-RIP.avi

poprzednia misja - bronienie mostow niedaleko lotniska Hendersona to czysto-krwista JATKA, ile trza bylo sie nastrzelac to sam pan bog chyba nie bylby w stanie zliczyc tych kul i zabitych japoncow ktorzy sa strasznie upierdliwi z tymi bagnetami, jak widza ze przeladowuje magazynek to leca na mnie jak muchy na lep... poprostu czasami brak mi slow :twisted:

Łącze mam zajęte wiadomo czym ;) ale filmik i tak ściągam :twisted:

Ludzie wy to macie łącza żeby tak szybko 4gb machnąć !! mi pisze 3dni :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie na GF4200 tez ladnie pomyka na full... nie czepiam sie plynnosci, lecz cos sie rypie z grafa, albo taka padaczke zrobili. No u mnie woda to wyglada jakby nie wygladala :D no i do tego cos nie zauwazam blurow. Moze to wina sterownikow ?? ps. teraz mam 66.77. Jak ktos do tego dojdzie to pls napiszcie :)No u mnie na GF4200 tez ladnie pomyka na full... nie czepiam sie plynnosci, lecz cos sie rypie z grafa, albo taka padaczke zrobili. No u mnie woda to wyglada jakby nie wygladala :D no i do tego cos nie zauwazam blurow. Moze to wina sterownikow ?? ps. teraz mam 66.77. Jak ktos do tego dojdzie to pls napiszcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pogralem troszku i powiem ze zajebioza :D

Poprostu czujesz ze jestes w srodku wojny.

Nazwalbym ta gre symulatorem wojny ;)

A te filmiki jak robili gre i skad brali stuff z tamtego okresu no cos pieknego, az dziw bierze ze to wszystko tak wyglada.

Co do efektow DX9 to chyba juz ladniej nic nie bedzie wygladac.

Poporstu wszystko jest zawarte w tej grze.

Co do wymagan sprzetowych wcale nie sa takie wysokie.

Moj komp spoko ciagnie wsio na fulla, a do szybkich znowu nie nalezy powiedzialbym raczej sredniawy :P

Jedynie to cza miec pamieci duzo bo jednak czasami w czasie gry potrafi zaciac :( 1GB here i come ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze ktos tu napisal posta o tym ze nie moze zatopic lotniskowca i niszczyciela (sa 4 bomby i 1 torpeda) ale nie widze tego topica, skasowal sie sam? 8O

wlasnie mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze tu chodzi o jakas taktyke, jak ktos zna to niech napisze!

btw - latanie samolotem jest poprostu CUD-MIOD :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No no :D GIerka jest niezla. Narazie wyladowalem na wyspie, gdzie musze znalezc radio tower 8). Ciemno, glucho, nic nie widac, a japonce leca z bagnetami. Jak tylko wroce z roboty odrazu siadam i walcze do upadlego :P

Co do grafiki i wymagan, na p4 2.8 i r9800pro@xt wyglada i smiga wysmienicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze ktos tu napisal posta o tym ze nie moze zatopic lotniskowca i niszczyciela (sa 4 bomby i 1 torpeda) ale nie widze tego topica, skasowal sie sam? 8O

wlasnie mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze tu chodzi o jakas taktyke, jak ktos zna to niech napisze!

btw - latanie samolotem jest poprostu CUD-MIOD :D

tak - to ja napisalem - ale skasowalem - bo rozwiazalem problem !

wiec:

na lotniskowcu rozwal wszystkie samoloty oraz działka przeciwlotnicze(na burtach okretu)

a

W niszczyciel wal z karabinów ile sie da - (najlepiej od dziobu po rufe) ;]

wszystko mozna rozwiazac bez zadnych bomb - poprostu walić z karabinów

;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz dopiero przeczytalem twojego posta, ale wlasnie sam do tego doszedlem. rozwalilem mostek, wszystkie samoloty na pokladzie, 2 dzialka, zrzucilem jedna torpede i bombe a potem strzelalem z karabinu i ^@&^*% poszedl na dno :) a niszczyciela rozwalilem jedna bomba i karabinkiem, i tak zostaly mi jeszcze 2 bomby w zapasie.

MUZYKA ROX!!!! ale bardziej ROXUJE scenariusz, czemu? sami zobaczycie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna - widze że wy tutaj ostro zachwalacie grafe w tym MOH - gra sie fajnie ale grafika nie jest na dobrym poziomie (wg mnie) jadac po pearl harbor tym dżibkiem przywołałem wspomnienia z Mafii i doszedłęm do wniosku ze grafa dużo się od niej nie różni ( nie mówie tutaj o Blurze czy wodzie która jest b.ładnie zrobiona)

Gram w 1024*768 ultra high bez vsync

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna - widze że wy tutaj ostro zachwalacie grafe w tym MOH - gra sie fajnie ale grafika nie jest na dobrym poziomie (wg mnie) jadac po pearl harbor tym dżibkiem przywołałem wspomnienia z Mafii i doszedłęm do wniosku ze grafa dużo się od niej nie różni ( nie mówie tutaj o Blurze czy wodzie które jest b.ładnie zrobiona)

Dokładnie poza kilkoma dodatkowymi efektami ta grafika do rewolucyjnych ma sie daleko. Zreszta ten engine nie jest za bardzo dopracowany, bo gra w 1024x768 (max detale) potrafi przyciąć na GF6800 (jak w podpisie). Myśle że przyda sie jakś łatka, bo jeszcze nie spotkałem kogś komu by ta gra chodziła w sposób idealnie gładki, a musze dodać ze na tym samych konfigu grałem w DOOM3 w 1024x768 (ultra high) i nie miałem przcięć. W MOHPA Fraps cały czas mi pokazuje ok 90 klateczek, ale co z tego jak to czysta teoria, bo co jakiś czas jast mały "haczyk"... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra lepiej wyglada na radeonach,a jesli chodzi o GF6800 to sprawdz czy masz sterowniki 66 a jesli tak,to moze to ich wina nie wiem,ale wiem,ze na GF3Ti i GF4TI ta gra ma bledy w grafice,wogole nie ma blura,brak jakich kolwiek shaderow a woda wyglada tak jakby nie wygladala,przypomina to rozplywajacy sie zlepek pixeli,stad ta Wasza opinia.Sprobujcie odpalic to na jakichs radkach posiadajacych DX9,albo poprostu sciagnijcie sobie filmik,ktory zRIPowal dla Was RIP :) bodajze strone wczesniej a sie przekonacie,ze grafa wcale nie jest taka zla,pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi