||Falcon|| Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Szczerze mowiac, to ja tez nie widze takiej opcji - D3D->OGL - ani w opcjach, ani w configu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 alibi pomyliles topici chyba, masz przykleojony topic o FARCRY, pozatym robisz tu offtopic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 spoko, mogl nie wiedziec, nowy jest ale niech lepiej regulamin przeczyta... KONIEC OT jest oddziely topic o FC Filmiki sycą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Gra tez syci, niczym meFa na dziqu, ale mam problem bo po doslownie 3 mintach zaliczam pulpit :[ damn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 AAAAAAA przez duze AAAAAAAAAA przez duze AAAAAAAAAA przez duze AAAAAAAAA itd...:) na spusczalem sie przy tej grze jak chyba przy zadnej innej ostatnio. Powiem Wam tak:odpalajac ta gre sadzilem,ze to zwykla strzelanka,ale jak ja zobacyzlem to az z fotela swojego czarnego spadlem.HL2 jest powaaaaaaaaaznie zagrozony,gra wymiata pod kazdym wzgledem od grafiki poprzez klimat i wszystko inne.Jest to chyba pierwszy tytul,ktory ma u mnie ocene 10/10,mam nadzieje,ze HL tez taka dostanie.Grafika po mojemu przebija ta z FC i D3.Jesli chodzi o klimat to zanim ją zobaczylem stwierdzilem,ze gra moze miec fatalny klimat bo nie ma Deutchow,ale zdanie zmienilem juz w chwili zobaczenia pierwszego filmiku na tle gry,a potwierdzilem zdanie,kiedy zagralem w 1 level.Ktos tam gadal o wymaganiach,ze gra jest pamieciozerna-Prawda jest taka,ze gra dostala od czasow dema opcje very high,dzieki czemu na texturach ustawionych na high nawet nie zadrga posiadajac 512ram,na very high nie sprawdzalem,ale podejrzewam,ze podobnie jak i w FC tak i tutaj miedzy texturami na high a very high nie ma zadnej roznicy,wiec bym sie tym nie martwil.Co tu duzo mowic,jesli czekacie na HL2,to MOHPA jest idealna gra by zabic ten czas.POLECAM POLECAM i POLECAM,jesli gra Wam sie nie podoba to ........... a sami sobie na to odpowiedzcie.Pozdro szejset :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ten filmik R.i.Pa z tym trupem jest masakryczny 8O Az sie czuje ten klimat :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 RiP, a probowales podejsc do tego nieboszczyka ? Faktycznie jest to pulapka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Mam problem juz z lądowaniem... wysadza moja barke, biegne gdzie inni czyli pod pomost, potem rozwalamy kilkunastu japońców, a za chwile cały czas rozwalaja mnie granatem, i to nie wazne gdzie pobiegne grantat zawsze mnie "dogania" - trup na miejscu. O co tu chodzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Kaeres nie da sie bo jak sam widzisz nie mozna sie ruszac, dopiero jak truposz przelynie mozna :( a szkoda :) Boxster tak ma byc, zabijaja Cie (tzn rania, tracisz przytomnosc) i cofasz sie 2 lata wstecz i przechodzisz trening w bazie wosjkowej, ot taki zamierzony zabieg, a pozniej wracasz na pole bitwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 No ja mam podobnie, tylko wracam sie kilka minut wstecz na pulpit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCet99 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 dla osob z wolnym na dana chwile laczem zapraszam do zassania filmiku (18mb) z poczatku misji nad rzeka w dzungli, poczatek jest niezly 8O a pod koniec nareszcie wodospad. ale nic nie przebije wodospadow z farcry. :arrow: mohpa_2004-11-09-RIP.avi poprzednia misja - bronienie mostow niedaleko lotniska Hendersona to czysto-krwista JATKA, ile trza bylo sie nastrzelac to sam pan bog chyba nie bylby w stanie zliczyc tych kul i zabitych japoncow ktorzy sa strasznie upierdliwi z tymi bagnetami, jak widza ze przeladowuje magazynek to leca na mnie jak muchy na lep... poprostu czasami brak mi slow :twisted: Łącze mam zajęte wiadomo czym ;) ale filmik i tak ściągam :twisted: Ludzie wy to macie łącza żeby tak szybko 4gb machnąć !! mi pisze 3dni :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 No u mnie na GF4200 tez ladnie pomyka na full... nie czepiam sie plynnosci, lecz cos sie rypie z grafa, albo taka padaczke zrobili. No u mnie woda to wyglada jakby nie wygladala :D no i do tego cos nie zauwazam blurow. Moze to wina sterownikow ?? ps. teraz mam 66.77. Jak ktos do tego dojdzie to pls napiszcie :)No u mnie na GF4200 tez ladnie pomyka na full... nie czepiam sie plynnosci, lecz cos sie rypie z grafa, albo taka padaczke zrobili. No u mnie woda to wyglada jakby nie wygladala :D no i do tego cos nie zauwazam blurow. Moze to wina sterownikow ?? ps. teraz mam 66.77. Jak ktos do tego dojdzie to pls napiszcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 No to pogralem troszku i powiem ze zajebioza :D Poprostu czujesz ze jestes w srodku wojny. Nazwalbym ta gre symulatorem wojny ;) A te filmiki jak robili gre i skad brali stuff z tamtego okresu no cos pieknego, az dziw bierze ze to wszystko tak wyglada. Co do efektow DX9 to chyba juz ladniej nic nie bedzie wygladac. Poporstu wszystko jest zawarte w tej grze. Co do wymagan sprzetowych wcale nie sa takie wysokie. Moj komp spoko ciagnie wsio na fulla, a do szybkich znowu nie nalezy powiedzialbym raczej sredniawy :P Jedynie to cza miec pamieci duzo bo jednak czasami w czasie gry potrafi zaciac :( 1GB here i come ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kurcze ktos tu napisal posta o tym ze nie moze zatopic lotniskowca i niszczyciela (sa 4 bomby i 1 torpeda) ale nie widze tego topica, skasowal sie sam? 8O wlasnie mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze tu chodzi o jakas taktyke, jak ktos zna to niech napisze! btw - latanie samolotem jest poprostu CUD-MIOD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ja narazie jestem w levelu Man Down.Daleko mam do Was ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 bardzo daleko, bodajze 7 (tych glownych) misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No no :D GIerka jest niezla. Narazie wyladowalem na wyspie, gdzie musze znalezc radio tower 8). Ciemno, glucho, nic nie widac, a japonce leca z bagnetami. Jak tylko wroce z roboty odrazu siadam i walcze do upadlego :P Co do grafiki i wymagan, na p4 2.8 i r9800pro@xt wyglada i smiga wysmienicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 bardzo bym prosil osobe ktora wczesniej napisala tu o problemie zbombardowania a skasowala swojego posta o napisanie czy jej siie udalo zniszczyc lotniskowca i niszczyciela i w jaki sposob! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 pograłem 1h i po prostu giera wymiata !! czuje sie klimat wojny...no i trening w bazie roxx ;) za 5h wracam ze szkoły to siadam i katuje japońców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 kurcze ktos tu napisal posta o tym ze nie moze zatopic lotniskowca i niszczyciela (sa 4 bomby i 1 torpeda) ale nie widze tego topica, skasowal sie sam? 8O wlasnie mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze tu chodzi o jakas taktyke, jak ktos zna to niech napisze! btw - latanie samolotem jest poprostu CUD-MIOD :D tak - to ja napisalem - ale skasowalem - bo rozwiazalem problem ! wiec: na lotniskowcu rozwal wszystkie samoloty oraz działka przeciwlotnicze(na burtach okretu) a W niszczyciel wal z karabinów ile sie da - (najlepiej od dziobu po rufe) ;] wszystko mozna rozwiazac bez zadnych bomb - poprostu walić z karabinów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 teraz dopiero przeczytalem twojego posta, ale wlasnie sam do tego doszedlem. rozwalilem mostek, wszystkie samoloty na pokladzie, 2 dzialka, zrzucilem jedna torpede i bombe a potem strzelalem z karabinu i ^@&^*% poszedl na dno :) a niszczyciela rozwalilem jedna bomba i karabinkiem, i tak zostaly mi jeszcze 2 bomby w zapasie. MUZYKA ROX!!!! ale bardziej ROXUJE scenariusz, czemu? sami zobaczycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Muzyczka jest śliczna, zresztą sama gra też wypada fajnie... Co do scenariusza to się domyślam jednego - pewnie trafimy tam gdzie zaczynaliśmy grę, ale to się zobaczy... Narazie zaczynam, jestem po pearl harbor i gra jest miodzio 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Kurna - widze że wy tutaj ostro zachwalacie grafe w tym MOH - gra sie fajnie ale grafika nie jest na dobrym poziomie (wg mnie) jadac po pearl harbor tym dżibkiem przywołałem wspomnienia z Mafii i doszedłęm do wniosku ze grafa dużo się od niej nie różni ( nie mówie tutaj o Blurze czy wodzie która jest b.ładnie zrobiona) Gram w 1024*768 ultra high bez vsync Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Kurna - widze że wy tutaj ostro zachwalacie grafe w tym MOH - gra sie fajnie ale grafika nie jest na dobrym poziomie (wg mnie) jadac po pearl harbor tym dżibkiem przywołałem wspomnienia z Mafii i doszedłęm do wniosku ze grafa dużo się od niej nie różni ( nie mówie tutaj o Blurze czy wodzie które jest b.ładnie zrobiona)Dokładnie poza kilkoma dodatkowymi efektami ta grafika do rewolucyjnych ma sie daleko. Zreszta ten engine nie jest za bardzo dopracowany, bo gra w 1024x768 (max detale) potrafi przyciąć na GF6800 (jak w podpisie). Myśle że przyda sie jakś łatka, bo jeszcze nie spotkałem kogś komu by ta gra chodziła w sposób idealnie gładki, a musze dodać ze na tym samych konfigu grałem w DOOM3 w 1024x768 (ultra high) i nie miałem przcięć. W MOHPA Fraps cały czas mi pokazuje ok 90 klateczek, ale co z tego jak to czysta teoria, bo co jakiś czas jast mały "haczyk"... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ta gra lepiej wyglada na radeonach,a jesli chodzi o GF6800 to sprawdz czy masz sterowniki 66 a jesli tak,to moze to ich wina nie wiem,ale wiem,ze na GF3Ti i GF4TI ta gra ma bledy w grafice,wogole nie ma blura,brak jakich kolwiek shaderow a woda wyglada tak jakby nie wygladala,przypomina to rozplywajacy sie zlepek pixeli,stad ta Wasza opinia.Sprobujcie odpalic to na jakichs radkach posiadajacych DX9,albo poprostu sciagnijcie sobie filmik,ktory zRIPowal dla Was RIP :) bodajze strone wczesniej a sie przekonacie,ze grafa wcale nie jest taka zla,pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ta gra lepiej wyglada na radeonach Porownawcze screeny plis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No właśnie, co do wody - czytałem jak ktoś tam ją jechał, u mnie w porcie Pearl Harbor woda wyglądała pięknie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Dokładnie - u mnie woda wygladnie pieknie - blur tez jest - ale otoczenie jest jest takie fajne :( I nie ktos zrobi jakis screen na chociażby 9800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 no właśnie jest problem, bo screeny nie wyglądają tak jak w rzeczywistości 8O zaraz zmontuje coś Frapsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Gdzies w necie byly testy na demie i GF 6800 wypadal bardzo slabo przy kartach ATi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...