Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Jak w temacie... Macie jakies propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 kup słomki, wór gorczycy, rozdaj qmplom i sie' postrzelajcie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 pracowac :) Albo nie chodzic do pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 juz gralismy na www.kurnik.pl w sieci z kolesiami potem na www.pegball.com ale pomysły się wyczerpuja.. :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 pracowac :) Albo nie chodzic do pracy :) z czegos trzeba mieć cash na modyfikacje i modernizacje swojego sprzetu i oczywiście na rachunek z kochanej telkomuny za latanie po necie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 jak to co robic, mozna sobie robic jaja z szefa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 jak to co robic, mozna sobie robic jaja z szefa !!! A jesli jest sie szefem, to mozna se robic jaja z pracownikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 "] jak to co robic, mozna sobie robic jaja z szefa !!! A jesli jest sie szefem, to mozna se robic jaja z pracownikow :P NIe wiem czy to takie śmieszne :twisted: ja frycowe mam za sobą ale czasami jak widzę gnębionych nowych to qrtka na wacie włosy na głowie |||||||. Był taki stary "dowcip", podłożyć torbę papierową z <span style="color:red;">[ciach!]</span>em w środku, podpalic, położyć na wycieraczce, dzwon i w długą :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 aktualnie szef na urlopie i dlatego tez mam taki luzzz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 kupic gba i grac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Jak siedziałem na praktyce w wakacje i nie miałem co robić to pisałem na tym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 zagrajcie sobie po sieci w kłejki, halflajfy albo warcrafty:) ewentualnie kupicie se tanie wino i chlajcie na umór, czas wam szybko zleci :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 zagrajcie sobie po sieci w kłejki, halflajfy albo warcrafty:) ewentualnie kupicie se tanie wino i chlajcie na umór, czas wam szybko zleci :twisted: Gramy na www.kurnik.pl i ostatnio na www.pegball.com :D winko nie moge bo do pracy przyjeżdzam autkiem a potem 50 km muszę jeszcze pokonac.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...