xor Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wlasnie - mam zamiar kupic liva! 5.1, tylko nie wiem, ktora wybrac wersje - na forum nei znalazlem zadnego infa o tych modelach. Natomiast wyczytalem, ze starsze modele liva 4.1 CTcostam-costam sa troche lepsze od tych nowych. Wiec jak to jest z livami 5.1 ? Inna sprawa, ze mam okazje kupic aureal vortexa 2 - heh, a lubie takie smaczki - w koncu w pudle lezy jeszcze niesmiertelny GUS :D Wiec prawdopodobnie sie na nia przesiade, ale jesli beda problemy ze sterami pod xp, to i tak bede potrzebowal liva... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 chyba nie ma roznicy nie wiem dokladnie, mozliwe ze jeden to live Player a jeden to live digital ale pewny nie jestem wiec prosze mnie poprawic jakby co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...