Kochan Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 dlaczego na tej plycie (a moze innych tez) na raidzie wszytskie aplikacje systemowe (bootowanie, shoot down`owanie) dziala kilka razy WOLNIEJ nmiz na zwyklym kontrolerze intela dma33... mam najnowszy bios, najnowsze sterowniki do hpt370 a i tak nie po0mga... dokladnie chodzi mi o bootowanie-zdma33 trwa kilka sekund 4-5 (same logo xp) a udma5 - ponad 20!! chyba cos nie tak - jest na to rada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja jak miałem ta plytke to nie zauwazylem zadnych spowolnien... Choc nie podlaczalem dysku pod normalny kontroler. Predkosc ladowania windy byla dla mnie wystarczajaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ten model tak już ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...