Pure Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak sobie pomyślałem że powinien powstać topic w którym moglibyście zamieszczać rózne historyji moga być to horrory bądź też sf i inne. Najfajniej by były po angielsku bądź niemiecku PRZYNAJMNIEJ ZOBACZYMY JAK UZYTKOWNICY TEGO FORUM POSŁÓGUJĄ SIE JĘZYKAMI OBCYMI ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jak dla mnie good idea !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 No to ja niestety odpadam na starce :( ALe jak bedzie cos po ruski to chetnie przeczytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 update: :) TITLE: Mazta Killa Once upon a time there was a lovely princess (hack-girl). But she was cursed because of her outlook after midnight while she was looking like a fat floppy ... Curse could only be broken by cd with good software for her. She was locked away in a huge jail based on a mess of old and broken computers which was guarded by a terrible viruses-breathing Bill G. Many brave hackers had attempted to free her from this dreadful prison, but none of them prevailed. She waited in the Bill's keep... for her rescuer and software owner. One man – from the best hackers group ( Keyboard breakers ) who was called Antonio has arrived at the destination place. When princess saw him, she screamed -“Antonio, my hero!” …and she fainted. Antonio felt sick because of the scare which was incoming with the midnight – the time when princess will change. He squeezed cd and put into her mouth. He would like to have no truck with that case if he fails, so he ran away. One week later he found out that although curse had been removed, healthy Princess had been eaten by freak Bill G. wersja okrojona tak zeby miescilo sie w limicie slow (probny fce) -- to takia (w 10 min.) wypocina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak sobie pomyślałem że powinien powstać topic w którym moglibyście zamieszczać rózne historyji moga być to horrory bądź też sf i inne. Najfajniej by były po angielsku bądź niemiecku PRZYNAJMNIEJ ZOBACZYMY JAK UZYTKOWNICY TEGO FORUM POSŁÓGUJĄ SIE JĘZYKAMI OBCYMI ;-) Na razie wiemy, że niektórzy użytkownicy tego forum kiepsko posługują się rodzimym językiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tym razem niezrobiłem żadnych błedów. A tamten Topic to była i TAK WILEKA POMYŁKA!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak sobie pomyślałem że powinien powstać topic w którym moglibyście zamieszczać rózne historyji moga być to horrory bądź też sf i inne. Najfajniej by były po angielsku bądź niemiecku PRZYNAJMNIEJ ZOBACZYMY JAK UZYTKOWNICY TEGO FORUM POSŁÓGUJĄ SIE JĘZYKAMI OBCYMI ;-) Na razie wiemy, że niektórzy użytkownicy tego forum kiepsko posługują się rodzimym językiem. nie ma sie zreszta co dziwic skoro glownie siedza w okolicach kompa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tym razem niezrobiłem żadnych błedów. A tamten Topic to była i TAK WILEKA POMYŁKA!! ;) nie zrobiłeś? ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak myślałem ze to może być to nie z czasownikami piszemy rozdzielnie. ALE dośc już tej ortografii czas na TWÓRCZOŚĆ UŻYTKOWNIKÓW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 bueh ... czuje ze miotleka jest potrzebna :] albo the-structor topica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...