wilczek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 eee wiecie moze gdzie znalezc jakies materialy na temat umiejscowienia automatu stopu w skodzie fabii ?? chodzi mi o to ze sie zacina i trzeba by bylo go wymienic czy przesmarowac ale problem w tym ze nie nie mam podecia jak sie do niego dostac :/ na google szukalem ale po godzinie wpisywania roznych pierdul jush mnie mnie normlanie bierze cos :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 eee wiecie moze gdzie znalezc jakies materialy na temat umiejscowienia automatu stopu w skodzie fabii ?? chodzi mi o to ze sie zacina i trzeba by bylo go wymienic czy przesmarowac ale problem w tym ze nie nie mam podecia jak sie do niego dostac :/ na google szukalem ale po godzinie wpisywania roznych pierdul jush mnie mnie normlanie bierze cos :evil: Mi się niedawno zjebnął na wyjeździe. W servisie Skody wzięli mi za wymiane równe 50 zł Jest gdzieś w okolicach "pedała" hamulca, to taki mały okręgły dinkswielkości (około) pompki spryskiwaczy :) Jak wrócę z zakupów to podam Ci symbole na nim, mam go jeszcze w bagażniku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 z reguły czujnik stopu to wyłącznik krańcowy (w zależności od auta: "normalnie zamkniety" bądź "normalnie otwarty"). Jest umiejscowiony (tak jak napisał reed)w okolicy ściany grodziowej kabiny przy pedale hamulca (nad bądź pod nim) ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak jak już cornholio napisał, to krańcówka: Wygląda tak: Na pudełku były takie namiary: Cislo dilu: 1J0945511D Nazev dilu: SPINAC 600 Na samym automacie jest wygrawerowane: 1J0 945 511C 19322000 30.07.01 04446 FKO PBTP-GF30 To wszystko, ale czy opłaci Ci się pitolić z tym, jeżeli ASO bierze 50 zł za część i wymianę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...