Skocz do zawartości
yooguruto

Geforce 5200 - BEST DRIVERS W PIGUŁCE :]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... namęczyłem się troche zanim mogłem znaleźć cos o najwydajnieszych sterownikach wąłśnie do tej karty. I tak wiele nie znalazlem :/ więc postanowiłem sam przetestować niektóre, które miałem pod ręką.

Testowana karta : Geforce FX 5200 ULTIMATE 128 DDR [128bit] "Prolink"

44.03 - jedne z najszybszych jednak problemy w nowszych grach (np. Thief Deadly Shadows -> "skaczące textury")

53.03 - najstabilniejsze _ zero problemów jednak jeszcze wolniejsze od 52.16

52.16 - troche wolniejsze od 44.03 (200pkt. w 3DMARKu2k1 - o ile to nie błąd pomiarowy : o ) jednak juz bez problemów w nowych grach.

Nie polecam OMEG 15303 ... miałem poważne problemy z obrazem. Za to na "14523" było juz OK pomijając fakt ze te 300pkt. straciłem na rzecz "lepszego" obrazu (jak zapewniają twórcy).

Nie zauważyłem również wiekszej różnicy miedzy Forceware'ami a StarStormami, które można zassać z GURU3D.COM. :/

Wiem, że dużo z mojej wypowiedzi nie wynika, jednak z racji że karta jest dość popularna ( ECONO ) chciałem stworzyć 1 temat, w którym będzie esencja Waszych kontaktów z różnymi driverami. z gory senx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi