virtuomaniak Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Mam taki dziwny problem ze ZAWSZE rano wlaczam wzmacniacz to nie chce "zalapac" tzn musze go wylaczyc i jeszcze raz wlaczyc, czasem nawet tak pare razy :| co sie dzieje? Nie wazne czy komp jest wlaczony czy nie, rano jest problem z odpaleniem. Wzmacniacz to technics SU-8055 (stary ale jary :D) nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale wzmachol ma 2x80W a kolumienki mam 2x200W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jakies kondesatorki padaja i zwarcia dostaja, po paru impulsach im przechodzi - na czas dzialania.... teoretycznie, praktycznie dziala to na skraju dzialalnosci :) prosi sie o wizyte w warsztacie RTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 hm no wlasnie nie bardzo, bo jak ide do szkoly wylacze (okolo 8rano) i wlacze dopiero o 17 to nic sie nie dzieje :|hm no wlasnie nie bardzo, bo jak ide do szkoly wylacze (okolo 8rano) i wlacze dopiero o 17 to nic sie nie dzieje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wiem ze to smieszne, ale w nocy jest chlodniej i wiecej wilgoci w mieszkaniu, kondensatory tego nie lubią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 acha a ile kosztuja kondensatorki kosztuja? oczywiscie gdyby to bylo robione nie w serwisie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wiem ze to smieszne, ale w nocy jest chlodniej i wiecej wilgoci w mieszkaniu, kondensatory tego nie lubią.no to bylo smieszne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wiem ze to smieszne, ale w nocy jest chlodniej i wiecej wilgoci w mieszkaniu, kondensatory tego nie lubią.no to bylo smieszne :lol: Ale taka prawda. P.S. A koszt kondensator-ow , jezeli robil bys nie w serwisie to w 30zl powinienes sie zmiescic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...