zayonnc Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jaki mam wybrać wentylator na Athlona 2500+? Oczywiście ważne też do podkręcania (chodzi mi na 2350 Mhz) teraz mam Cooler Master HAC-V81 Dream wydajność dobra (normalnie ok 38C w stresie ok 45C ) ale nawet na najniższych obrotach strasznie wyje :( Z góry dzięki.Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Panie kolego szanowny, tego typu pytan, tutaj bylo juz bez liku kilkadziesiat. Wystarczy tylko uzyc wyszukiwarki. Co do pytania. Stawiam na Zalmana 7000Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 A nie lepiej się troszkę wstrzymać i poczekać na nowy dość obszerny test coolerków?Na forum jest wątek poświęcony temu testowi i jest lista coolerków które bedą brane pod lupę. EDIT: Więcej dowiesz się TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Dzięki za odpowiedzi i uwagi (następnym razem gdy zadam pytanie to najpierw poszukam :) i jeszcze dodam, że jak zadawałem pytanie to kożystałem z kompa kolegi a u siebie z modemu(ale już mam stałkę i nie zadam więcej pytania które już było (postaram się) i z pewnością z zakupem wstrzymam się do przeczytania testu !!! I jescze prośba do kolegów udzielających odpowiedzi, szczególnie gdy polecają zalmany i thermaltaki aby zaznaczali, że one nie pasują do niektórych płyt głównych (np. do mojej) :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 sp97 + papst lub siakas 92 na 5V ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...