m00n Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Witam Mam nastepujacy problem: Mam sobie slacka 9.1 standartowo w nim jest xfree 4.3.0 i jest tam program xfree86setup ktory jest dosyc przyjemny do configu X Wiec zapuszczam sobie swareta ale ten aktaulizuje mi X11 do 6.6.7 i jakim s dziwnym cudem xfree86setup znika !!!! tak poprostu znika z dysku nie ma go a X nie chca sie odpalic na sterowniku mojej karty graf czyli na SIS tylko dzialaja na VESA a to jest wooolne. Dodam jeszcze ze na 4.4.0 dziala normalnie tzn jest xfree86setup i dziala wszystko na SiS probowalem to zostawic ale Swaret uparcie twierdzi ze brakuje mu zaleznosci i musi sciagnac 6.6.7 i znowu xfree86setup znika :) Pomozcie bo niewiem co robic Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Proponuje zajrzec np. tu: http://freedesktop.org/XOrg/ConfigurationHelp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...