Liskoski Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zalaczam dzis kazaalite 2.4.8 pl (od dawna nie ruszalem) i komp bardzo zwolnil mi... Uruchomilem manager zadan a tam KLite wykorzystuje od 60-95% proca... Next zrobilem tesciki ad-awarem6, avirem i nic, to samo... Ma ktos coś takiego? Wiecie od czego moze się tak stawa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Wiecie od czego moze się tak stawa??Ja miałem coś podobnego na overnet'cie v0.52 ale przez to że kombinowałem z .exe'kim i podmieniałem go na jakieś zmutowane wersje. Przez taką zabawe nie mogłem nawet włączyć winampa , ale kiedy zainstalowałem go bez żadnych "ulepszeń" to wyciska 10-15 % . Może też masz jakąś walniętą wersje albo używasz jakiś path'ów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 oryginalna z www.kazaalite.pl :( Kompa mi cholera blokuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...