grzesiekf Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Witam, mam pewnien problem z dyskiem. Raz jak się wkurzyłem bo chicałem wyłączyć kompa a on się zamykał i zamykał to wyciągnąłem wtyczkę z prądu :twisted: . Jak puźniej chciałem uruchomić windowsa(xp) to podczas uruchamiania jak jest już tapetka "zapraszamy" czy jakoś tak to zawsze wtedy był restart, myślałem że to dysk się zdupił ale przeskanowałem go ie nie wykrył błędów, mam drugi dysk odłączony na wszelki wypadek z 2 systemem i podłączyłem go, przeskanowałem (norton antivirus 2003 - uaktualniona baza wirusów) i nic nie wykrył. Ostatnio nawet się windows uruchamia ale po chwili się sam restartuje więc myślę żę to wirus ale jaki ? Czym to rpzeskanować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 :arrow: podstawowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 no powiedzcie co to może być??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Uszkodziles jakis plik windowsa i windows sie restartuje podczas bledu - masz tak pewnie w ustawieniach, wybierz opcje naprawy w instalatorze albo cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 niesądzę żeby tak było bo jeśli by tak było a tak miałem kiedyś to napewno na ułamek sekundy przed restartem byłby kochany niebieski ekran a jego wcalen nie ma 8O A jak naprawić w instalatorze? Ja próbowałem uruchomić z płytki instalacyjnej windowsa tak jak bym instalował i tam opcję napraw ale wyświetliła się tylko konsola ale skąd ja mam wiedizeć kurde co jest źle? I jakie polecenia wpisać?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 z[gluteus maximus]łeś plik windowsa. Też tak czasami mam ;] i w identycznej sytuacji... robię restart, kiedy się zamyka i zamyka... ;] . Pozostaje reinstall. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...