piniusz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Dzisiaj dosiadlem do komputera, odpalilem Unreal Tournament 2004 i ...przy wciskaniu strzalu na ulamek sekundy staje i idzie dalej. Czy mozecie mi powiedziec o co w tym chodzi? Zainstalowalem sterowniki 4.5 Catalyst oryginalne. Win XP pro. Reszta jak w podpisie. Karta nie jest podkrecana. Dziekuje za podpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yenk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Będę strzelał. Włączyłeś kazaa i zacząłeś grać. Może to być każdy nowy program. Muzyczny, p2p, jakiś inny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 NIe mam nic wlaczonego. System czysty. Przeskanowalem Nortonem z aktualizacjami. Nic. I dalej skacze.Ciekawe, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Program w tle, błąd w grze/sterownikach, coś nie tak z myszą - innych mozliwości raczej nie widzę...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 yenk, Złodziej--> Macie rację.Wczoraj przypomnialem sobie, ze mam uruchomionego probnego KeyLogger'a. Zapomnialem go odinstalowac. System wrocil do normy. Dziękuję wszystkim za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...