Skocz do zawartości
kucyk

UEFA Euro 2004 PORTUGAL

Rekomendowane odpowiedzi

Tak strasznie mi szkoda Bułgarów... 5:0 to wynik prosto z d.o.o.o.p.y :)

Sprawiedliwy byłby conajmniej remis dla Bułgarów :lol:

No, ale to tylko futbol... rozczarowują Włosi... :>

Jutro hicior się zapowiada.... Holadnia-Szwaby :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak strasznie mi szkoda Bułgarów... 5:0 to wynik prosto z d.o.o.o.p.y :)

Sprawiedliwy byłby conajmniej remis dla Bułgarów :lol:  

No, ale to tylko futbol... rozczarowują Włosi... :>

Ten mecz mógłby równiedobrze być w finale. Będzie ciekawie ale stawiam na wygraną Holendrów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekny gol na 2:0 Larsona

Piękno oglądania tego meczu zakłócały mi komentarze pana G. Mielcarskiego. Były conajmniej drętwe. Często komentował i omawiał sytuacje zrozumiałe dla każdego.

Ale lepszy on niż gdyby miał siedzieć tam Janek Tomaszewski. Szkoda ze Janek nic nam nie rysuje juz, bo zaraz wszystko stawało sie jasne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro dwójka dla Czechów i dwójka dla Holendrów. Łotwa i Niemcy do domu!!

To co mi sie podoba w Niemieckiej pilce to to ze majac male zasoby (obecnie) sa cos z tego zrobic dobrego. W tej chwili Niemcy maja kryzys na rynku pilkarskim, brak nowych (tzn. za malo) mlodych i zdolnych pilkarzy. Mimo to sa w stanie cos zrobic z niczego. I dlatego poza nieudanym Euro 2000 gdzie pierwszy raz w historii wielkich turnieji nie wyszli z grupy to od czasu Euro 96 (ostatnia wielka druzyna Niemiec) nadal instnieja. Bo Niemcy przeciez nie zawsze na fuksie i beztalenciu polegaly. W latach 80 (nie wspomijac lat 70 i wczesniejszych) grali cholernie ladna pilke, w italii 90 bezkonkurencyjni, dopiero dzisiaj brak super gwiazd uwidacznia to co Niemcom pozostalo (fart, gra do konca, dyscyplina). Wiele reprezentacji gdyby dzisiaj mialo taki problem jak dzisiejsze Niemcy to by wogole nieistnialo. Kazda reprezentacja ma lub miala jakis kryzys, Brazylia przez dwadziescia lat miedzy 1974 a 1994 ani razu nie siegnela po zaden medal, Francja pod koniec lat 80 i do polowy lat 90 praktycznie nie istniala (nie bylo ich nawet na MS1994 w USA), podobnie Anglia, Wlochy i kazda inna federacja pilkarska. Coz Niemcy nie chca miec takiej dziury w zyciorysie i nawet gdy maja nieurodzaj probuja cos osiagnac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten mecz mógłby równiedobrze być w finale.
Dla mnie finałem był dotychczas Francja - Anglia, nie patrząc na wynik i sam mecz, chodzi o same drużyny, odwieczna rywalizacja :)

A dzisiaj, oczywiście Holandia, Oni zawsze potrafią coś skonstruować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie przed chwilą skończyłem grać meczyk czechy [ja] - łotwa w euro2oo4 [10 minut połowa, world class poziom] i wygrałem 3:1 :] imho bardzo prawdopodobny wynik dzisiaj :] i oby taki był Dołączona grafika, a co do niemcy - holadnia [jescze nie grałem Dołączona grafika hehe] to chciałbym żeby holendrzy wygrali Dołączona grafika i wogóle holendrzy to mój faworyt jeśli chodzi o euro 2004 :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo straciłem nie oglądając 2 połowy ? :)

No, ale ciesze się z remisu... Wolałbym zwycięstwo Holendrów, ale i tak nie jest źle :]

Czy jutro jest dzień przerwy ? Czy też już 2 kolejka ? :]

I jak padła bramka ? Jak strzelił Rud ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi