Skocz do zawartości
kucyk

UEFA Euro 2004 PORTUGAL

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktos wierzy że to nie był umówiony mecz to jest niezły naiwniak..po co im Włosi po drodze do finału..proste, trzeba ich było wysłac do domu, tego sie spodziewałem, to już nie jest futbol, skonczyły sie dla mnie czasy czystej piłki. Tragedia i żenada.. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm w sumie mecz moglby zakonczyc sie remisem 1:1 :!:

Bo Wlosi wygrali z Bulgaria tylko 2:1 (bramka dla Italii w doliczanym czasie jeszcze).

Szwecja 5 pkt

Dania 5 pkt

Wlochy 5 pkt

Mecz Dania - Wlochy 0:0 _______ Szwecja - Wlochy 1:1 ___ Szwecja : Dania 2:2

Gdyby Szwecja Dania byloby 1:1 to wtedy bilans bramek dla Danii (o jeden gol wiecej)

Wlochy papa

PS.

Fakt dziwne jest jak 3 druzyny maja tyle samo pkt i mecze miedzy nimi byly zakonczone remisem, wtedy powstaje dodatkowa tabelka miedzy zainsteresowanymi i licza sie tylko kto strzelil wiecej goli (nie licza sie bramki strzelone Bulgarii)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos wierzy że to nie był umówiony mecz to jest niezły naiwniak..po co im Włosi po drodze do finału..proste, trzeba ich było wysłac do domu, tego sie spodziewałem, to już nie jest futbol, skonczyły sie dla mnie czasy czystej piłki. Tragedia i żenada.. :cry:

cos w tym jest :wink: zeby nie powiedziec ze na pewno... :o

dobrze zrobili bukmacherzy nie przyjmujac zakladow na 2:2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlosi moga obwiniac tylko siebie :P

A jak mecz by zakonczyl sie wynikiem 1:1 to tez bylaby drukarnai dla was? Bo przy Szwecja 1:1 Dania Wlosi maja taki sam bilans jak Dania i wtedy liczy sie kto mial lepszy bilanss z bulgarami (Wlosi jedna bramka, Dania dwie) 8) wiec... gdyby Italia pokonala Bulgarow 3:1 , 3:0 albo 2:0 ( o zgorza wtedy by o awansie decydowal ranking FIFA jesli Szwecja - Dania 1:1) to tedy mozna by bylo gadac a tak..... Trzeba bylo pokonac Dunczykow lub Szwedow, mieli okazje by nastukac wiecej bramek :)

PS.

Mam nadzieje ze jutro Czesi podstawia sie Niemcom :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale i tak nic nie przebije tego, co sie wydarzylo po strzeleniu bramki na 2:2... mowcie co chcecie, ale mozna bylo to inaczej zakonczyc, a tak pozostal niesmak... [ciach!]

Własnie!! Ostatnie minuty to juz parodia, nikt nie chciał sobie zrobić krzywdy, najlepiej jakby mogli to by wogóle nie podawali piłki tylko stali..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie!! Ostatnie minuty to juz parodia, nikt nie chciał sobie zrobić krzywdy, najlepiej  jakby mogli to by wogóle nie podawali piłki tylko stali..

Ile bylo tych minut ? 5 ? 4? 3?........... dokladnie 2,5 minuty :P

Wlosi przez ostatnie 15 minut ze Szwedami tez nie dazyli do strzelenia gola ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było tak że nie dążyli, po prostu nie mieli pomysłu na gola i byli zmęczeni...widać było że ok. 75min.zaczęło im brakowac sił.

Moze Dunczycy i Szwedzi tez stracili sily na ostatnie dwie i pol minuty ;)

Cala Europa jush przed meczem oskarzala Skandynawow ze sa spiskowcami i oszustami a Ci odegrali sie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic nie będe mówił, bo meczy nie widziałem - komers miałem ;)

Właściwie to teraz literek nie widze zabardzo, ale to nic... coś wystukam

Bardzo mi szkoda Włochów, tak jak Bułgarów, Hiszpanów i jeszcze tam kogoś... cóż niespodzianki musża być, ale Włosi naprawdę dobrze grali i niefortunnym zbiegiem okoliczności przegrali swoją szansę, a jestem przekonany, że daleko by zaszli na tych mistrzostwach. Kobicować będe Szwecji, a Dania... echhhh

Cu ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przed meczem myslalem ze szwecja wygra

po 5 minutach meczu wylaczylem bo znalem wynik

nawet nie wiedzialem ze ci pilkarze sa az tak zdolni by zrobic swoje tak niepozornie

elegancko zalatwili wlochow i bardzo dobrze bo na mistrzostwach pokazali oni tylko jedna polowe meczu ze szwecja a reszta to jakas padaka na paraolimpiade moze by sie nadawala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemoge jak mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia takie gadanie :| suuuuper umuwiony mecz boze biedni wlosi nieprzejda dalej no tak jak sie gralo tak swietnie to teraz nalezy tylko plakac a nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a liczyc na inne druzyny :/

ani szwedzi ani dunczycy nieukrywali ze taki wynik jest najbardziej pozadany ale watpie zeby mecz byl ustalony ze taki wynik musi byc na bank

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będe bronił Włochów mimo że jestem przekonany że Skandynawy ustawiły mecz, sami sobie winni, mogli wygrać coś wcześniej i by sie nie stresowali. Nie byli w najlepszej formie i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włosi też ustawili się z Bułgarami - ciekawe czemu przez cały czas nie strzelali - aż tu w końcówce - po doliczonych 5 minutach nagle obejmują prowadzenie. Rozgrywka psychologiczna :D, że niby 2:2 nie będzie potrzebne.

Zobaczymy co Niemcy pokażą dziś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modlę się dziś by Czechy dokopały Szkopom i uratowały Holandię.

Najpierw Holandia musi sie uporac z Lotwa. Lotysze zagraja klasycznie z jednym bramkarzem, 9 obroncami i jednym napastnikiem. Moze jakas kontra im wyjdzie i wygraja? :)

Pamietacie nieporadnosc Holendrow 4 lata temu w polfinale Euro? Dwa karne podczas meczu niewykorzystane i wiele innych setek. Holendrom brakuje mentalnosci zwyciezcow, im dluzej bedzie sie utrzymywal wynik 0:0 tym trudniej bedzie im strzelic bramke.

Zreszta Lotysze tez beda grali o awans z grupy :) A oni nawet w takiej sytuacji taktyki nie zmienie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłanczam się do modlitwy...Holandia tak pięknie gra, szkoda jak by odpadli :/.

No to i ja się przyłanczam :)

Chociaż lubie Łotwe, taka fajna grupa, niestety - ktoś musi odpaść :(

Niech to będą Niemcy... i ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włosi też ustawili się z Bułgarami - ciekawe czemu przez cały czas nie strzelali - aż tu w końcówce - po doliczonych 5 minutach nagle obejmują prowadzenie.

Widziałem statystyki DO 90 minuty i jesli dobrtze pamiętam Włosi mieli 24 strzały na bramke w tym połowa celnych.

Więc jednak strzelali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłanczam się do modlitwy...Holandia tak pięknie gra, szkoda jak by odpadli :/.

No to i ja się przyłanczam :)

Popieram! :)

Wreszcie Włosi odpadli, Jak się ma takiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>łę jak Totti, który nie nauczył się płacić za błędy popełnione na boisku to tak się ląduje i dobrze im tak 8)

Jeszcze Niemcy odpadną i będzie spokój.

jedynie szkoda mi Hiszpanów, to Oni powinni awansować, szkoda, że stało się inaczej, chociaż z drugiej strony by grali z Francją, a wolałbym, aby zdarzyło się to w finale, niż już w ćwierćfinale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi