maziboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No to karne licze na angoli :] Meczyk super Cudo ;) Oby takich wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Piękny meczyk:] To się nazywa mecz Wiem jak to sie nazywa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Też śledzę rozwoj sytuacji - a zmienia się on jak nigdy.. zobaczymy jak karne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 AAAA przestrzelił hihi Portugalia wygra jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 AAAA przestrzelił hihi Portugalia wygra jak nic. Ale zlamił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 NO nie zaraz mi nerwy puszczą. Wyłącze telewizor a wy mi napiszecie kto wygrał. Portugalia!!!!! Ale dramaturgia. Piekny, piekny mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ehh drugi raz im sie fukslo :/ za trzecim razem dostana Gwarantuje to wam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Portugalia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 i po zabawie dla Anglikow... kibole teraz miasto rozniosą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ehh drugi raz im sie fukslo :/ za trzecim razem dostana Gwarantuje to wam :) FUKSŁO SIE IM?! HAHAHA, to własnie Anglia miala fuksa! Powinni już wcześniej przegrac! Portugalia góra!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ZAJEB*** MECZ!!!!!!! PORTUGAL CHAMPIONS!!!!!!!! Beckham go home! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak dotad najlepszy mecz na mistrzostwach....oby takich wiecej bylo ....PORTUGOOL ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ehh drugi raz im sie fukslo :/ za trzecim razem dostana Gwarantuje to wam :) FUKSŁO SIE IM?! HAHAHA, to własnie Anglia miala fuksa! Powinni już wcześniej przegrac! Portugalia góra!!! Gdzie miala fuksa ? Przypomnij mi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 David James - kto to? BO NA PEWNO NIE BRAMKARZ :!: :!: :!: bramka na 1:1 - do wybrony bramka na 2:1 dla Portugalii - cholernie trudne, ale mozliwe do wybrony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 OMG boshe co za mecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gol costy majstersztyk strzał z karnego rikadro to samo a beckham :lol: ... mecz jak finał !!!!!!!!!!!!!! no zajefajny mam nadzieje ze kazdy z pozostałych meczow dostarczy choc 50% emocji co ten no bomba .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 PORTO Angole to cieniasy i Szpakowski na emeryture cały mecz bredził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dobra miśqi... musze tu coś wystukać, ale najpierw się musze opanować :) [...] minęło 5 minut [...] Pewnie wszyscy się ze mną zgodzą, że był to doskonały, wręcz perfekcyjny mecz. Było w nim wszystko, niepowtarzalne i cudowne bramki, doskonałe zagrania, pojedynki indywidualne (Ch Ronaldo - A.Cole), parady bramkarzy, gole bramkarzy :wink: No chyba żadne słowa nie opiszą tego co dział się dziś w Portugali... A dotego napięcie w moim domu potęgował fakt, że postawiłem 100 zł na awans Portugali ... za pieniądze rodziców, które przeznaczone były na oboż wakacyjny... Tylko ja wiem, jakie to emocje :) Co ja przeżyłem... Kocham ten sport ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ehh drugi raz im sie fukslo :/ za trzecim razem dostana Gwarantuje to wam :) FUKSŁO SIE IM?! HAHAHA, to własnie Anglia miala fuksa! Powinni już wcześniej przegrac! Portugalia góra!!! Gdzie miala fuksa ? Przypomnij mi ... No Portugalia miała sporo sytuacji, z których Anglicy tylko fartem wyszli cało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 poprostu przecudowne spotkanie :| lepszego niemozna bylo sobie wymarzyc, chyba niebede mogl zasnac :D :D PORTUGALIA, PORTUGALIA, PORTUGALIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jezzzuuu co za mecz ! nienawidze portugalczyków - :twisted: :twisted: :twisted: :evil: ENGLAND :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wiemy wiemy ... ... ja dodam od siebie ze kijek tam gdzie trzeba Beckhamowi... ale troche mi go zal po tym "nieporozumieniu" - wg. mnie za bardzo sie pochylil btw. nagralem rzuty karne :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 YEE ! PORTUGALIA WINS !!! bye bye england :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No Portugalia miała sporo sytuacji, z których Anglicy tylko fartem wyszli cało.To samo ja moge powiedziec. Gdzie byl faul na tym bramkarzu portugalskim ... ? Ok teraz mam wielka ndzieje ze portugalia dostanie w polfinale od Holendrow Do boju POMARANCZOWI !! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 btw. nagralem rzuty karne :-] MacieX rob jakies divx'y i zapodawaj nagram sobie na plyte :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 David James - kto to? BO NA PEWNO NIE BRAMKARZ :!: :!: :!: bramka na 1:1 - do wybrony bramka na 2:1 dla Portugalii - cholernie trudne, ale mozliwe do wybrony... pewnie, pewnie co za beznadziejny bramkarz kazdy inny by to wybronil z palcem w..... nosie a szczegulnie ten 2 strzal kompletna szmata. Jestes fajny i trzymam z toba :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 co za mecz mozna bylo dostac zawalu serca :D bylem za anglia ale przez tego ... bekchama przegrali i on beidze musial sobie chyba naraize przerwe zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 maziboss - też mam taką nadzieje:] ??????? - popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 David James - kto to? BO NA PEWNO NIE BRAMKARZ :!: :!: :!: bramka na 1:1 - do wybrony bramka na 2:1 dla Portugalii - cholernie trudne, ale mozliwe do wybrony... pewnie, pewnie co za beznadziejny bramkarz kazdy inny by to wybronil z palcem w..... nosie a szczegulnie ten 2 strzal kompletna szmata. Jestes fajny i trzymam z toba :|:lol: widze, ze juz nie mozna miec wlasnego zdania... brama na 1:1 byla do wybrony, zreszta przez cale mistrzostwa james udowadnial, ze bramkarz z niego mizerny (model pewno tez... a moze jednak nie :lol: ) drugi strzal swietny - bez watpienia... jednak i to mozna bylo wybronic... przy duzym szczesciu i lepszej "skocznosci" byloby i tak trudno, ale istniala nadzieja, ale nie - james - dryblas bez umiejetnosci stoi na bramce to i bramy leca jak szalone... nie wiem czy nawet cienias seaman nie byl od niego lepszy... no chyba, ze uwazasz ten gol na 1:1 za mistrzostwo swiata - ihmo ja tak nie uwazam - ot solidny strzal do wylapania... james cienkim bramkarzem jest i nic nie zmieni mojego zdania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ale się chłopaki rozpisali :) Co tu dużo gadać to był finał. Lepszego meczu to juz chyba nie bedzie. Ale trzeba mieć nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 :lol: widze, ze juz nie mozna miec wlasnego zdania... brama na 1:1 byla do wybrony, zreszta przez cale mistrzostwa james udowadnial, ze bramkarz z niego mizerny (model pewno tez... a moze jednak nie :lol: ) drugi strzal swietny - bez watpienia... jednak i to mozna bylo wybronic... przy duzym szczesciu i lepszej "skocznosci" byloby i tak trudno, ale istniala nadzieja, ale nie - james - dryblas bez umiejetnosci stoi na bramce to i bramy leca jak szalone... nie wiem czy nawet cienias seaman nie byl od niego lepszy... no chyba, ze uwazasz ten gol na 1:1 za mistrzostwo swiata - ihmo ja tak nie uwazam - ot solidny strzal do wylapania... james cienkim bramkarzem jest i nic nie zmieni mojego zdania jasne ze mozna miec swoje zdanie, ale to co teraz prezentujesz jest troche zalosne. przegrala druzyna ktorej kibicowales [tak sie domyslam] i teraz starasz sie szukac dziury w calym zaczynajac od bramkarza. imo bramkarz albo broni albo nie, nie ma czegos takiego ze to bylo do wybronienia a to nie, jakby mogl to by obronil w koncu to jest tylko czlowiek. ale widze ze ty powinienes byc trenerem anglii i bys dobral jakiegos bramkarza o dobrej "skocznosci" ktory by napewno wszystko wybronil, a jak nie wszystko to napewno te "szmaty" ktore puscil james. co do karnych to nie ma sensu sie wypowiadac. powiem tylko ze to byla ogromna presja i tam wszystko sie moglo stac no i sie stalo - anglia przegrala - FACE IT :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...