Skocz do zawartości
kucyk

UEFA Euro 2004 PORTUGAL

Rekomendowane odpowiedzi

OMG boshe co za mecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gol costy majstersztyk strzał z karnego rikadro to samo a beckham :lol: ... mecz jak finał !!!!!!!!!!!!!! no zajefajny mam nadzieje ze kazdy z pozostałych meczow dostarczy choc 50% emocji co ten no bomba .. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra miśqi... musze tu coś wystukać, ale najpierw się musze opanować :)

[...] minęło 5 minut [...]

Pewnie wszyscy się ze mną zgodzą, że był to doskonały, wręcz perfekcyjny mecz. Było w nim wszystko, niepowtarzalne i cudowne bramki, doskonałe zagrania, pojedynki indywidualne (Ch Ronaldo - A.Cole), parady bramkarzy, gole bramkarzy :wink: No chyba żadne słowa nie opiszą tego co dział się dziś w Portugali...

A dotego napięcie w moim domu potęgował fakt, że postawiłem 100 zł na awans Portugali ... za pieniądze rodziców, które przeznaczone były na oboż wakacyjny... Tylko ja wiem, jakie to emocje :) Co ja przeżyłem...

Kocham ten sport !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh drugi raz im sie fukslo :/ za trzecim razem dostana Gwarantuje to wam :)

FUKSŁO SIE IM?!

HAHAHA, to własnie Anglia miala fuksa! Powinni już wcześniej przegrac!

Portugalia góra!!!

Gdzie miala fuksa ? Przypomnij mi ...

No Portugalia miała sporo sytuacji, z których Anglicy tylko fartem wyszli cało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Portugalia miała sporo sytuacji, z których Anglicy tylko fartem wyszli cało.

To samo ja moge powiedziec. Gdzie byl faul na tym bramkarzu portugalskim ... ?

Ok teraz mam wielka ndzieje ze portugalia dostanie w polfinale od Holendrow Do boju POMARANCZOWI !! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

David James - kto to? BO NA PEWNO NIE BRAMKARZ  :!:  :!:  :!:  

bramka na 1:1 - do wybrony

bramka na 2:1 dla Portugalii - cholernie trudne, ale mozliwe do wybrony...

pewnie, pewnie co za beznadziejny bramkarz kazdy inny by to wybronil z palcem w..... nosie a szczegulnie ten 2 strzal kompletna szmata. Jestes fajny i trzymam z toba :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

David James - kto to? BO NA PEWNO NIE BRAMKARZ  :!:  :!:  :!:  

bramka na 1:1 - do wybrony

bramka na 2:1 dla Portugalii - cholernie trudne, ale mozliwe do wybrony...

pewnie, pewnie co za beznadziejny bramkarz kazdy inny by to wybronil z palcem w..... nosie a szczegulnie ten 2 strzal kompletna szmata. Jestes fajny i trzymam z toba :|
:lol: widze, ze juz nie mozna miec wlasnego zdania... brama na 1:1 byla do wybrony, zreszta przez cale mistrzostwa james udowadnial, ze bramkarz z niego mizerny (model pewno tez... a moze jednak nie :lol: )

drugi strzal swietny - bez watpienia... jednak i to mozna bylo wybronic... przy duzym szczesciu i lepszej "skocznosci" byloby i tak trudno, ale istniala nadzieja, ale nie - james - dryblas bez umiejetnosci stoi na bramce to i bramy leca jak szalone... nie wiem czy nawet cienias seaman nie byl od niego lepszy...

no chyba, ze uwazasz ten gol na 1:1 za mistrzostwo swiata - ihmo ja tak nie uwazam - ot solidny strzal do wylapania... james cienkim bramkarzem jest i nic nie zmieni mojego zdania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: widze, ze juz nie mozna miec wlasnego zdania... brama na 1:1 byla do wybrony, zreszta przez cale mistrzostwa james udowadnial, ze bramkarz z niego mizerny (model pewno tez... a moze jednak nie  :lol: )

drugi strzal swietny - bez watpienia... jednak i to mozna bylo wybronic... przy duzym szczesciu i lepszej "skocznosci" byloby i tak trudno, ale istniala nadzieja, ale nie - james - dryblas bez umiejetnosci stoi na bramce to i bramy leca jak szalone... nie wiem czy nawet cienias seaman nie byl od niego lepszy...

no chyba, ze uwazasz ten gol na 1:1 za mistrzostwo swiata - ihmo ja tak nie uwazam - ot solidny strzal do wylapania... james cienkim bramkarzem jest i nic nie zmieni mojego zdania

jasne ze mozna miec swoje zdanie, ale to co teraz prezentujesz jest troche zalosne. przegrala druzyna ktorej kibicowales [tak sie domyslam] i teraz starasz sie szukac dziury w calym zaczynajac od bramkarza. imo bramkarz albo broni albo nie, nie ma czegos takiego ze to bylo do wybronienia a to nie, jakby mogl to by obronil w koncu to jest tylko czlowiek. ale widze ze ty powinienes byc trenerem anglii i bys dobral jakiegos bramkarza o dobrej "skocznosci" ktory by napewno wszystko wybronil, a jak nie wszystko to napewno te "szmaty" ktore puscil james. co do karnych to nie ma sensu sie wypowiadac. powiem tylko ze to byla ogromna presja i tam wszystko sie moglo stac no i sie stalo - anglia przegrala - FACE IT :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi