Dziobak Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wczoraj jeden trafiłem. Zobaczymy jak dziś będzie: Bułgaria - Dania - 0:2 Włochy - Szwecja - 1:2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 jestem stoowe w plecy przez pieprzone zafajdane zabojady . :evil: wybacz... ale dawno sie tak nie usmialem hahahaha :evil: anglia i sliuter mi "weszły" a te zafajdane siersciuchy slimakozercy ......... juz bym wolal zeby w dupę dostali maskarony żygawiny żygane jedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 jakie emocje na forum :] oczywiscie nietrafilem zadnego wyniku :D moze dzisiaj sie polepszy Bułgaria - Dania - 1:2 Włochy - Szwecja - 0:2 mialem to juz dawno powiedziec ale poprawnosc wypowiedzi i zarty Gmocha poprostu mnie rozbrajaja :D koles jest niesamowity i te jego porownania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gmoch jest jaki jest, ale przynajmniej wie o czym mówi. Ktoś kto "siedzi" w piłce napewno go zrozumie, w przeciwieństwie do Szpakowskiego i jego profrancuskiego komentowania, normalnie nie znoszę go za to, ten gość nie potrafi przyznawać się do błędów, nie podważył jeszcze rzadnej decyzji sędziego, nie wiem, może wyszło takie zarządzenie od UEFA - wszystko możliwe 8O. Co do tej wczorajszej ręki to jeszcze nie ochłonołem po jego komentarzu - "piłka nie zmieniła kierunku lotu"... Życzę temu panu ak najgorzej Mam nadzieje, że te jego francuziki dostaną w dupę od Szwajcarii. I ten jego Zizan, czy jak on sobie go nazywa grrrrrr :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Bulgaria - Dania 1:2 Wlochy - Szwecja 0:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gmoch jest jaki jest, ale przynajmniej wie o czym mówi. Ktoś kto "siedzi" w piłce napewno go zrozumie, w przeciwieństwie do Szpakowskiego i jego profrancuskiego komentowania, normalnie nie znoszę go za to, ten gość nie potrafi przyznawać się do błędów, nie podważył jeszcze rzadnej decyzji sędziego, nie wiem, może wyszło takie zarządzenie od UEFA - wszystko możliwe 8O. Co do tej wczorajszej ręki to jeszcze nie ochłonołem po jego komentarzu - "piłka nie zmieniła kierunku lotu"... Życzę temu panu ak najgorzej Mam nadzieje, że te jego francuziki dostaną w [gluteus maximus] od Szwajcarii. I ten jego Zizan, czy jak on sobie go nazywa grrrrrr :evil: :evil: te kolego zidana zostaw w spokoju !!! co do komentowania w polskiej telewizji to sie zgodze ze szpakowski orlem nie jest ale coz lepszy taki niz zaden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 A ja zaspałem i typów nie dałem??? Bułgaria - Dania 1:2 Włochy - Szwecja 1:2 Tak miało być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie moge tego ogladac juz :evil: Dania do domu to samo z Bulgaria :!: Duznczycy chyba dzis graja za kare, bo normalnie nie moge patrzec jak zamiast konstruowac akcje to graja w "dziada" - zawiedli mnie kompletnie :( Do tego ta sieczka pod koniec meczu i ten stadion 8O Nie mam nerwow....ide po browary i czekam na nastepny... Wlochy - Szwecja 3:1 (a co :D ) @Dziobak gratuluje nosa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Co chcesz?? Stadion wypas jak dla mnie :) A co do Duńczyków to cud, że się ta gra na nich nie zemściła! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Co chcesz?? Stadion wypas jak dla mnie :) A co do Duńczyków to cud, że się ta gra na nich nie zemściła! Dunczycy grali zachowawczo i nieciekawie dla oka :( Malo brakowalo a Bulgaria by wyrownala - tylko zastanawia mnie to, czemu grali 1 napastnikiem prawie przez caly mecz :?: Podziwiam Gravesena - twardziel :twisted: Tyle kos przyjal na siebie....wstal, otrzepal sie i gral dalej :D A stadion przeokropny - ta halda za bramka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Mecz był słaby jak dla mnie. Dużo fauli, zachowawcza gra, no ale to jest turniej i niektore drużyny realizują tak właśnie swoje cele Mam nadzieję że drugi mecz bedzie lepszy. Ciekawe jak wpłynie na grę włochów brak Tottiego Włochy-Szwecja 2:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 turzol mecz był kiepski. Chodziło mi o dość nowatorski stadion. A tak btw. to nie wiecie co to za motym muzyczny jak na samym początku prezentują stadion i drużyny? Gdzie można to zassać czy dorwać bo się mi podoba ten motyw bardzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 cos czuje, ze szwecja dzis ladnie rozklepie wlochy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Haha ! Ale włosi grają :) Nareszcie coś zaczeli pokazywać. Oby im nie przeszło w drugiej połowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Haha ! Ale włosi grają :) Nareszcie coś zaczeli pokazywać. Oby im nie przeszło w drugiej połowie.Przeszło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Piękna bramka Ibrahimovica i 30PLN moje! :D Typy na jutro: Niemcy Łotwa 3:1 Holandia Czechy 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Już 2 mecz trafiłem :) Remisik... qurcze, ale piękna ta bramka była Zlatana, ale szkoda, bo całym servem byłem za Włochami... :wink: Ale i tak mają awans w kieszeni :P (Oby...) No, a słuchajcie ludziska... jak się nazywa ten koleś co komentuje razem ze Szpakiem? Bardzo mi się on podoba... zna się na rzeczy, opanowany, miły głos :) Szkoda mi troche Włochów, pięknie dziś grali. Co tu dużo pisać... najciekawszy mecz w tych Mistrzostwach. Ale jutro też będzie ciekawie... Czechy-Holandia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To jest Grzesiu Mielcarski którego poziom komentarza pozostawiam... bez komentarza. Typy na jutro to: Łotwa - Niemcy 0:2 Holandia - Czechy 0:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To jest Grzesiu Mielcarski którego poziom komentarza pozostawiam... bez komentarza. Typy na jutro to: Łotwa - Niemcy 0:2 Holandia - Czechy 0:0 Haha Mielcarski i Szpak maja wspolny jezyk (geje :?: :lol: ). Obydwaj sa tak stroniczy, ze szkoda slow - cokolwiek by sie nie spartaczyli Wlosi to i tak wg nich beda najlepsi....Ja w takich momentach przelaczam na ZDF. Borek moim zdaniem to najlepszy komentator pilki kopanej. Jutro bedzie: Lotwa - Niemcy :arrow: 0:4 Holandia - Czechy :arrow: 2:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Własnie!!! Gdzie jest Borek..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ja dziś typuję: Łotwa - Niemcy - 1:3 Holandia - Czechy - 2:2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Dziś wygrają niemcy i Holandia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Borek ? Borek jest na Polsacie :wink: Typki: Łotwa-Niemcy - 2:1 Holandia-Czechy - 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Typy: Łotwa - Niemcy 0:2 Holandia - Czechy 2:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Hymm, napewno wygrają Niemcy, a co do drugiego spotkania to...jestem za Holandią...hymm Niemcy - Łotwa [1:0] Holandia - Czechy [1:1 v 2:1] Zobaczymy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Szkoda ze podobnie jak 2 lata temu praw do transmisji nie ma rowniez Polsat Sport :( Borek oraz Bozydar Iwanow i reszta komentatorow Polsatu (z wyjatkiem Koltonia) wgniataja Szpakowskiego i spolke w ziemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Tak i przez je**** Srolsat Sport wiekszosc spoleczenstwa ogladalaby retransmisje. A jak slysze Bożydara to modle sie do Boga aby ten dar mu odebral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Szkoda ze podobnie jak 2 lata temu praw do transmisji nie ma rowniez Polsat Sport :( Borek oraz Bozydar Iwanow i reszta komentatorow Polsatu (z wyjatkiem Koltonia) wgniataja Szpakowskiego i spolke w ziemie. Cala ekipa komentatorow C+ (Smokowski, Laskowski, Twarowski) wgniataja Szpaka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Tak i przez je**** Srolsat Sport wiekszosc spoleczenstwa ogladalaby retransmisje. A jak slysze Bożydara to modle sie do Boga aby ten dar mu odebral. Miej pretensje do TVP ktorzy wogole nie byli zainteresowani kupnem praw transmiji. Dopiero jak Polska awansowala to sobie przypomnieli ale chcieli od Polsatu zakupic prawa po cenie nizszej niz Polsat kupil sam prawa.... TVP Sux i jush ;) turzol: ekipa C+ tez jest fajna, wgniata ekipe TVP az do piekla :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ja tam wole Szpaka od Basałaja!!!!!!! Jak tego drugiego słucham to mi się w brzuchu przewraca (a będzie komentował fazę pucharową :() Bożydar Iwanow????????? Brzyyyyyyyyyyyyyyydal!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...