Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Będzie remis... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Szpako jak zwykle "kibicuje" jednej druzynie, tak mi sie wydaje ;) Chodzi mi o Anglikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Juz jest 3:2 dla Angli - niezle :P ps. Francja juz ma 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dobrze ci się wydaje... 3:1 po meczu... jak ten Rooney ma zjeb... :wink: ryjek... : Nie lubie Anglików (Wrrr, Grrr) No i szkoda Chorwatów, ale walczą Szwajcarzy ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 no i mamy 4:2 Fajny mecz takie to moge ogladac :D ps. Francja 3 i Francja bedzie grala w cwiercfinale z Grecja :evil: , a Anglia z Portugalia (zapowiada sie ciekawy mecz :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 kurczaki, szkoda mi Chorwacji, znowu Angole grrrr....tak chciałem żeby Zborna kiedyś wygrała jakieś mistrzostwa a tu kiłka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 to Grecji juz mozemy powiedziec papa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No szkoda :/ Jakie jutro są mecze? Bo właśnie nie wiem czy iść na komers :P OT on: Konfig: OPTERON 848, ASUS SK8N PRO, RADEON X800XT PE, 2X1024 RAM CORSAIR 500MHZ,2XWD RAPTOR 74GB RAID, ANTEC TRUE POWER 550W, CHIFTEC AX-01-SL-DU,SB AUDIGY 2 ZS PLATINIUM PRO,GIGABYTE 3D COOLER ULTRA GT[b] i......FarCry mi sie zacina!!!![/b] Żartujesz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No szkoda :/ Jakie jutro są mecze? Bo właśnie nie wiem czy iść na komers :P OT on: Konfig: OPTERON 848, ASUS SK8N PRO, RADEON X800XT PE, 2X1024 RAM CORSAIR 500MHZ,2XWD RAPTOR 74GB RAID, ANTEC TRUE POWER 550W, CHIFTEC AX-01-SL-DU,SB AUDIGY 2 ZS PLATINIUM PRO,GIGABYTE 3D COOLER ULTRA GT[b] i......FarCry mi sie zacina!!!![/b] Żartujesz ? :) A jak myslisz??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Eh byłem blisko http://sport.onet.pl/1153481,0,0,wia,93956...7,euro2004.html Typowałem 3:0 dla Francji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Szpakulec zaliczył kilka wpadek (a przynajmniej dwie) - gadał jakieś bzdury :lol: Ale trzeba przyznać, że "łysy" to super-sędzia. Do niczego nie można było się przyczepić. Znakomity jest, naprawdę. Heh, chociaż z drugiej strony, obie drużyny miały juz tyle żółtych kartek, że postanowiły nie faulować - bo mecz był czyściutki pod tym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 to Grecji juz mozemy powiedziec papa :lol: I Portugalii tez.... Szpakulec zaliczył kilka wpadek (a przynajmniej dwie) - gadał jakieś bzdury :lol: Nie bede tlumaczyl slow James'a :lol: Dla mnie Anglicy sa faworytami i to oni wygraja Euro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Szkoda szkoda Angole wygrywaja Co jak co ale nowy angielski Diego sie rodzi :P Jesli kontuzje i pijaństwo go nie zjedzą :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Rooney 18 latek z wygladem 30 latka :) Ale gra niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 żyjemy w powalonym świecie! eeeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 żyjemy w powalonym świecie! eeeh no comment, coraz dalej nam do sportu i kibicowania :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Do pierwszej połowy: Włochy - Bułgaria - 1 Szwecja - Dania - 1 Wejdzie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Do pierwszej połowy: Włochy - Bułgaria - 1 Szwecja - Dania - 1 Szczerze to bym na pierwszą raczej iksy dał, ale ja i tak w 90% wtapiam. Ale szczerze to chciałbym zeby sie tak mecze skończyły! Forza ITALIA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja obstawiam wynik szwecja - dania 2:2 :] ciekawe co sie wtedy bedize dzialo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Moje typy na dziś: Szwecja - Dania - 0:2 Włochy - Bułgaria - 3:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ale przeciez ten wynik, jest tak samo mozliwy jak kazdy inny (no prawie) więc ja niewidze problemu, ale przewiduje burze o tym ze mecze się ustawia itd. itp. Mimo że kibicuje Włochom to jednak grali oni dwa mecze jakie wyniki w nich osiągnęli kazdy wie więc pretensje moga mieć tylko do siebie. Nierozumiem też tego całego lamentu dotyczącego Czechów. Przecież to chyba norma że pozwala się odpocząć /i coby kontuzji niezachaczyli/ podstawowym zawodnikom, tym bardziej że oni mają już nietylko zapewniony awans ale nawet pierwsze miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 fuck!! 0:1 do przerwy - Bulgaria prowadzi - karny w 45' minucie AAAAAAAAAA :x :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja nie potrafie zrozumiec dlaczego Szwecja:Dania musi sie skonczyc remisem minimum 2:2 aby wlosi nie weszli nawet gdyby wygrali z bulgarami 10:0 Przeciez gdyby szwecja z dania zagrali na remis 2:2 to obie druzyny mialyby 2 remisy i jedna wygrana. To samo wlosi - 2 remisy i 1 wygrana. W bezposrednich spotkaniach wlosi nie odbiegaja ani od szwedow ani od dunczykow, a na dodatek mieliby zadatek strzelonych bramek 11 (abstra<span style="color:red;">[ciach!]</span>ac, ze walneliby 10 bulgarom). Niech mi to ktos wytlumaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ale Skandynawy wałki robią, grabią Wlochów w biały dzień!!! 2:2 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 alle sie ciesze!!! 2:2 sasasasasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 nie ogladam więcej takich przewałek!! co za przypadek!! akurat zremisowali 2:2 cud normalnie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Wlosi wydymani, jaja sobie z nich zrobili.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 No i następny "faworyt" odpadł :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Wlosi wydymani, jaja sobie z nich zrobili.. Wlosi do DOMU hiehiehiehiehie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Szkoda... Kaeres: 3 druzyny maja po 5 punktow wiec robisz tabelke z tych trzech druzyn. Odliczasz mecze tych druzyn z bulgaria i liczysz tylko te ktore rozegrali miedzy sobą. Tutaj italia przegrywa... Bramkami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...