lukas666 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 1:0 dla francji wiecej pewnie nie bedzie bo beda sie zolidnie bronic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR 8) Ładnie teraz będzie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ej nie tak miało być :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 spoko, spoko będzie 1:1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zidane !!!!! :)))))))))) Buahahaha anglia buahahaha !!! Jest !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Trafilem wynik :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 i moja ukochana francja wygrala :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 2-1 Nie mogę Piękny koniec, wspaniały koniec Barthez i Zidane graczami meczu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Co za mecz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Co za koniec 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 "Bo mezczyzne (...)" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 sie działo ;] Przypomniał mi sie finał z 2000 roku :/ Włosi będa mistrzami w tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 No nie co za mecz a juz myslalem ze Anglia wygra :P ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 OMFG!!!!!!!!!!!!!!! Trafiłem wynik, który utrzymał się od 91 do 92 minuty :lol::lol::lol: Francja roxxx. Ale remis być powinien. Beckham się pomylił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Przypomniał mi się finał Ligi Mistrzów; Bayern M. - Man U. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Oleeeeeeeeeeeeeeee I nawet wynik mi się udało obstawić PIĘKNY MECZ Francja mistrzem EUROPY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ......ale i tak Anglia bedzie mistrzem europy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ......ale i tak Anglia bedzie mistrzem europy.:lol: :lol: No taka gra to na pewno :wink: Sczerze mowiac to nic nie pokazali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Super końcówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ......ale i tak Anglia bedzie mistrzem europy.:lol: :lol: No taka gra to na pewno :wink: Sczerze mowiac to nic nie pokazaliZgadzam się, może po za Rooney-em... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zizu... boski Zizu :D:D:D 2:1 [Ciaaaach!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Boski?? Nie lubie tego łysonia i reszty żab..farty jedne!! zawsze tak grają, cały mecz jak cioty a 90 minucie sie obudzili, z włochami na Euro 2000 bylo to samo, tylko mi nerwy zepsuli na noc, to są <span style="color:red;">[ciach!]</span>e farty i tyle.. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Boski?? Nie lubie tego łysonia i reszty żab..farty jedne!! zawsze tak grają, cały mecz jak cioty a 90 minucie sie obudzili, z włochami na Euro 2000 bylo to samo, tylko mi nerwy zepsuli na noc, to są <span style="color:red;">[ciach!]</span>e farty i tyle.. :evil:Chciałbym aby Polska reprezentacja miała yakiego farta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Boski?? Nie lubie tego łysonia i reszty żab..farty jedne!! zawsze tak grają, cały mecz jak cioty a 90 minucie sie obudzili, z włochami na Euro 2000 bylo to samo, tylko mi nerwy zepsuli na noc, to są <span style="color:red;">[ciach!]</span>e farty i tyle.. :evil:Chciałbym aby Polska reprezentacja miała yakiego farta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ......ale i tak Anglia bedzie mistrzem europy.:lol: :lol: No taka gra to na pewno :wink: Sczerze mowiac to nic nie pokazaliZgadzam się, może po za Rooney-em... fakt tego Pana trzeba wyroznic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Wróciłem :) =KrAnKeD= ==> Francja - Anglia 2:1 i nie dyskutowac bo JA mam rację Bravo ! Trafiłeś w 10 :) No ciekawy mecz był, bardzo ciekawy.... opłacało się czekać do końca.... Jutro: Włoch-Dania - 0:1 ===.- Szwecja-Bułgaria - 1:2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 hahahah ale koncowka byla genialna ZIDANE wiezylem w ciebie do konca :D po niewykozystanym karnym przez beckhama wiedzialem ze przynajmniej remis bedzie :D jak juz ktos wspomnial final ligi mistrzow bayern - man utd tylo ze wtedy beckham wyszedl obronna reka :] aaaa i oczywiscie trafilem wynik :] :] :] :] btw dobrze tak angli :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 No dzisiaj mialem pozadna dawke emocji :wink: Anglicy dali ciala jednym slowem - zamiast stosowac kontre w drugiej polowie to te cioty probowali bronic sie calym zespolem - zenada. Widac bylo, ze zoltodziob Rooney chce sie pokazac - IMO niezly z niego fighter. Francuzi zasluzyli calkowicie na zwyciestwo - Henry mial wiele szans, ale brakowalo zawsze centymetrow. Zidane - wirtuoz 8) Barthez mial niezlego nosa. Co do drugiego meczu to porazka dla mnie jako widza - totalnie mnie znudzil. Chorwacja bez Sukera i starej gwardii to nie ta sama druzyna co kiedys. Typy na jutro: Wlochy - Dania 2:0 Szwecja - Bulgaria 1:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 wstyd ca;a anglia sie wstydzi przecie oni powinni dobrze wiedziec ze gra sie do konca !!!!!!!!! wlosi teraz nie popelnily by takich bledoow i utrzymali by wynik . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Nic dodac, nic ujac. Mam takie same odczucia jak narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ładny meczyk był....... Wciąż nie mogę uwierzyć, że to tak się skończyło. Winę za porażkę Anglicy mogą chyba zwalić na Beckhama - gdyby wykorzystał karnego mogłoby się potoczyć inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...