EmperoR_2001 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Po prostu zastanawiam się dlaczego wam tak chodzi. Mi na niekręconym 9550 chodzi na high w 1024x768 a mam dużo gorszy komp od was. Stery mam omega 4.10 beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 omega 4.10 beta? napewno dobrze napisales? bo ja nie moge znalesc w sieci :( jezeli wiesz gdzie one sa to daj linka:)) a i wlasnie sobie przypomnialem- przypadkiem w pes4 nie powinna byc skala trudnosci do 6 gwiazdek? hmmmm... a co do trudnosci to mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w pes3 ze byly prawie ciagle denerwujace mecze kiedy ja caly mecz atakuje a komputer nic nie robii tylko wybija pilke mi pod nogi, nudne to wtedy sie robilo:( powinni jakas dorzucic gwiazdke hehe jakiegos extrima czy ultra harda ale i tak pes4ever!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 kurde zauważyłem że gra chodzi o niebo lepiej (płynniej)na kamerze ustawionej na jednego gracza :? ,nie rozumiem przecierz i tak jest tłok na ekranie np w polu karnym może toś z gf sem poda jekieś stery genialne? żeby zlikwidować te skoki kamery w pogoni za piłką ps:coraz bardziej mi się podoba granie 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mam pytanko jakieś nowe odkrycia co do trików? trzymając r1(turbo) po zatrzymaniu analog2razy w stronę piłki - zawodnik przekłada nogę nad stojącą piłką w miejscu stoisz r1 l1 razem fajne wypuszczenie piłeczki przed siebie może ktoś wie jak zrobić w miejscu zajebisty zwód po zatrzymaniu udanie że sie biegnie w kturąś ze stron a zostanie w miejscu nad stojącą piłką? raz mi się udało ale niewiem jak mam nadzieję że jasno się wypowiadam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Pad mi padł :( A ktoś mówił że Dual Shocki takie wytrzymałe, a ciach!o prawda :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 emperor_2001 -> ja mam radeona 9500pro i mi gierka nie chodzi na nowych omegach :?. Muszę instalować 2567, a na 2590 gierka się odpala ale przy gwizku obraz mi się wyłącza i nie można grać (jakieś czarne ekrany się pokazują, dzwięk chodzi). Na wcześniejszych omegach mam wszystko OK, ale z kolei w NFSU2 nie mogę grać na FSAA :?. Może jest jakiś patch na to PS ogólnie to mi chodzi na 1280x1024 na HIGH + FSAA i ANIZO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mi tez gra chodzi 1280x1024 fsaa6x i anizo16x frapsem cały czas 60fps...grafika jeszcze raz mówie DUZO LEPSZA NIZ W FIFA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ja się tylko zastanawiam w jakiej technice oni zrobili te wstawki podczas meczów?? (np. kartka lub coś). Bo mi FPS spadają do 15 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mi tez gra chodzi 1280x1024 fsaa6x i anizo16x frapsem cały czas 60fps...grafika jeszcze raz mówie DUZO LEPSZA NIZ W FIFA A ja jeszcze raz mówię żebyś pograł w fife 2005 a NIE 2001. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Eh, grafika w fifie to tylko trybuny (które w czasie meczu widzimy 5 razy) i nieco lepsza murawa, a piłkarze są gorsi, grywalność gorsza, animacja gorsza, wykonanie gorsze..... ej, moze przestanmy w ogóle gadac o fifie bo tu nie ma co czasu tracić, ta gra JEST GORSZA i uznajmy to za fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ej no dobra, ale jak często oglądasz zawodników z bliska? Dla mnie bardziej sie liczy to co widzę przez większość czasu, a raczej twarz zawodników to drugorzędna sprawa :P Z reszta i tak zgadzam się, że FIFA jest gorsza! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Pro Evolution Soccer 4 © Konami *DVD* :]]] Ja gram dość dużo i dość dobrze w fifę 2005. Z pes'em nie miałem do czynienia chociaż miałem 3'kę ale zainstalowałem i mi się niespodobała i nie miałem jej zainstalowanej nawet 3 minuty :]]] hehehe, ostatnio zassałem demo pes 4, pograłem trochę i nawet fajnie się gra ;] tylko trzeba zmienić przyzwyczajenia i nauczyć się na nowo grać, bo mam zamiar bliżej przyjrzeć się nowemu pes'owi :] Zagrałem se 3 meczyki na 3 gwiazdki i w miarę łatwo się grało, więc od teraz gram only na 5 gwiazdek [zresztą w fifie pierwsze co robie jak zainstaluje to zmieniam poziom na world class bo jest to jedyny sensowny poziom w fifie ] i pierwszy meczyk na 5g to anglia - szwecja [ja] 0:0 a drugi 2:1 :[ hehe, coś się załatwo z kompem gra, w fifie 2005 musiałem grać kilka dni żeby walnąć bramę na najwyższym poziomie :] Trzeba się jak najszybciej zaopatrzyć w nowego pes'a A to jak będzie z tą ligą tweak'a? bo może będe chętny :]]] tylko sie musze naumieć grać w pes'a :] A tak wogóle to moje zainteresowanie pes'em zostało wywołane przez kucyka a dokładniej przez jego wypowiedź: "Chłopaki, trenujcie bo wiecie, że jak wyjdzie to przez multi was pozabijam" hehehe, obadamy :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak ktos bedzie mial mozliwosc gry niech tu wlepi kilka screenow z gry/ustawien itp ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 w fife jest prawdziwa trawa taka zieloniutka cud najlepiej to wiadac jak bramkarz wybija pilke z 5 m a w pes4 szkoda gadac wszystko lepsze tylko murawa kiepska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 uuuuu no no :) to trza to kupić :) i przetestować oby juz były jakieś pacze poprawiajace nazwiska i zespoły bo jak widze te ich nazwy to na wymioty mnie ........ :) -pozdrawiamNazwisk nie ma bo nie ma licencji proste =] ale to pewnie wiecie. Natomiast mozna je samemu zmodyfikowac w edit mode , przynajmniej na PS2 mozna na PC jeszcze nie gralem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Prosze o info w jaki sposob rozwiazany jest tryb online :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Może i licencji nie ma, ale to nie problem. Nazwisk ręcznie raczej nikomu nie będzie się chciało robić ale od tego bedą patche i różne mody :D tak jak z PES3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Jak gra chodzi zwłaszcza na tych słabszych kompach :?: Czy występują te denerwujące zwolnienia jak w PES3 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ja na demku mam caly czas 57-60fps zadnych zwolnien i zamulen nie mam chodzi idealnie w 1024-768 najwyzsze detale i AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 jaro matrixa nie ma ale na mojej karcie a jest to r8500 chodzi gorzej niz 3, na trojce bezproblemowo na 800x600 na high detalach a juz w 4 musze grac 800x600 na medium a i to potrafi chrupnac dosyc czesto:( mam nadzieje ze w pelnej wersji zoptymalizuja jeszcze kod gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hmmm ... grałem pierwszy mecz i powiem wam że rewolucyjnych zmian nie widze graficzka troche lepsza ... powtóki jakies dziwne , no nic ide dalej testować .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 no to moze zrobimy juz zapisy do ligi tweakowej w pesa?? :wink: poczekamy jeszzcze około tygodnia ; niech się wszyscy zaopatrzą :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 tak chwilke pogralem w to, grafika nieco uboga, do [gluteus maximus] trawa, zbyt mala zlozonosc zawodnikow, do trybun nic nie mam bo i tak ich nie widac przez wiekszosc czasu , fizyka lotu pilki to totalny arcade, i to tyle wad w porownaniu do fify 2k5, na plus na pewno mozna zaliczyc konstrukcje akcji podbramkowych, roznorodnosc zagran, wieksza swobode w rozgrywaniu pilki, mniejsze wymagania ~60fps non stop przy 1024x768 high na 9600Pro, no ale jakos mi to wali konsola na kilometr :P http://img13.exs.cx/my.php?loc=img13&image...15-15-07-34.jpg http://img10.exs.cx/my.php?loc=img10&image...15-15-13-10.jpg http://img100.exs.cx/my.php?loc=img100&ima...15-15-34-43.jpg http://img90.exs.cx/my.php?loc=img90&image...15-16-44-07.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 tak chwilke pogralem w to, grafika nieco uboga, do [gluteus maximus] trawa, zbyt mala zlozonosc zawodnikow, do trybun nic nie mam bo i tak ich nie widac przez wiekszosc czasu , fizyka lotu pilki to totalny arcade, i to tyle wad w porownaniu do fify 2k5, na plus na pewno mozna zaliczyc konstrukcje akcji podbramkowych, roznorodnosc zagran, wieksza swobode w rozgrywaniu pilki, mniejsze wymagania ~60fps non stop przy 1024x768 high na 9600Pro, no ale jakos mi to wali konsola na kilometr :P http://img13.exs.cx/my.php?loc=img13&image...15-15-07-34.jpg http://img10.exs.cx/my.php?loc=img10&image...15-15-13-10.jpg http://img100.exs.cx/my.php?loc=img100&ima...15-15-34-43.jpghttp://img90.exs.cx/my.php?loc=img90&i...15-16-44-07.jpg Pierwsze nieprzychylne komentarze. Ciekawe czy bedzie ich wiecej czy zaraz sie zleca wielbiciele i udusza zdrajce w zarodku problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wygrałem pierwszy turniej i jak dla mnie gra jest cudowna . MIażdzy Fife ( zresztą jak zawsze ) . Zaraz po odpaleniu gry miałem jakiś niedosyt że mało pozmieniane że mecze tak samo wyglądają itp. ale to tylko pozór , zagrajcie pare spotkań i stwórzcie piękną akcję a aż podskoczycie z radości kiedy strzelicie bramkę i to jest właśnie to co powinny mieć gry . to że człowiek az sie cieszy że mu piękne podanie wyszło i potem piękny zwód i strzał ... W grze poprawiono grafike ( aczkolwiek nie jest to cudo ) poprawiono również sterowanie teraz wszystkie zagrania wychodza jakoś łatwiej powiedziałbym instynktownie . zmieniono też lekko powtórki . jest tez multi , co prawda próbowaliśmy z qmplem ale nie dało rady , spróbujemy wieczorem na szybszym łaczu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ktoś chętny na online? ja mogę zagrać, ale nie mogę postawić serwa więc tylko opcja client z mojej strony 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Kucyk jak zagrasz on-lina to powiedz jak to chodziło czy cieło ? mocno czy da sie grac ? i jak wyglada gra ? czy sa jakies poprawki ? -pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 no ciekawe ,może pare przykładów :?: ale jak znam życie większość to małe szczególiki lub też rzeczy które dla jednych są wadą dla drugich zaletą na początku demo wzbudziło we mnie zdziwienie po jakimś czasie zachwyt a teraz juz tylko uwielbenie 8O nowa prędkość inne zwody ,to niewiarygodne ile nowych zagrań i animacji wprowadzili ,niessamowita swoboda w rozegraniu akcji tylko te chrupanie mimo 60klatek ,jak jest z prędkością pełnej wersji na gforceach i czy owen nie jest łysawy z dalszej kamery a z blizszej błyskawicznie wyrasta mu czupryna :lol: powiedzcie w końcu jak się wykonuje zwód - stajesz z piłką i w miejscu udajesz że będziesz biegł w jedną ze stron a nie ruszasz się z miejsca :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Chyba sie pochlastam z tym moim transf...tzn ..sklepy sa zamkniete i nie zakupiłem jeszcze tej GENIALNEJ GRY :wink: Co do Online rozmawiałem z kumplami co już pykają i jest Gites :) jedyny minus że nie ma Serwera do gry jak GAMESPY czy coś w tym stylu - i jedna ze stron musi mieć zewnętrzne (stałe) IP . A sama gra przy łączu 128 kb nie sprawia problemów , w koncu Tryb ONLINE KONAMI opracowało do spóły z MicRosoftem.. Jutro może juz nabęde gre ... to wyczaje sam . POZDRAWIAM Ps. a ty EmperoR nie pisz już na haju .. (wiem że będzie ciężko ale z rana zawsze możesz coś skrobnąć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...