|Micro| Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 I co odczułęs jakas różnice :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ja juz przekierowałem ten port ale tylko 5739 i coś rozłanczało teraz zrobie 5739-5739 czy cos to pomoze ? miał ktos juz taki motyw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 I co odczułęs jakas różnice :D ??Jak dla mnie to tak :) I to wielką :) Wygoda duala 2 jest poprostu nie do opisania :) Szczególnie gdy ktoś ma mniejsze dłonie :) No ale i cena też jest adekwatna ;) ja juz przekierowałem ten port ale tylko 5739 i coś rozłanczało teraz zrobie 5739-5739 czy cos to pomoze ? miał ktos juz taki motyw ?Bo musisz i TCP i UDP odblokować ten port, czyli i wyjście i wejście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 jestem na servie na win route pro i ustawiłem przekierowanie na port 5739 i zrobiłem forward packet to lan 192.168.1.3 na mojego kompa moze otworzyc jeszcze jeden port ? 5739 i 5740 ??[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Wlasnie zamowiłem przejściówkę PS-PC + DualShock2 z allegro - komplecik za 100zł - mam nadzieje że do PES4 wystarczy .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 propnuje zeby wsyscy chetni do gry online wchodzili na jakis umowiony kanal na mirca albo gdzie wtedy latwo jakies mistrzostwa zorganizowac i tp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi86 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Czy mógłby mi ktoś wysłać tego patcha do dema (tego bez komentarza) bo nie mam jeszcze pełnej wersji (już nie długo). Jak tylko będę miał to jestem chętny na on-line. Mój e-mail to: efendi86@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romi Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja ,a dokladnie my , w naszej sieci mamy problem , polaczymy sie miedy soba ok ale jak zaczniemy grac zaczynaja sie dziwne rzeczy, gra albo chodzi bardzo powoli albo bardzo szybko.Dodam ze wsyztskie programy p2p,dc,gg, antyviry i wszytsko co moze obciazac system wylaczalismy ale problem jest nadal.Korzystamy Z SIECI LOKALNEJ,WSZYCY MAMY WEW.IP. ZA WSWZLEKA POMOC W ROZAWIAZANIU PRBLEMU SERDECZNIE DZIEKUJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Demo naprawde jest super myslalem ze PES3 jest idealny teraz iwdze że nie był... cóz ciekawe jakie bedzie PES5 lub inna piłka kopana od Konami. PS Mam problem z pewnym archiwum "Mytha- EliteWebt3" które jest na hasło, zna ktoś może je i mógłby mi pomóc z tym archiwum ? :wink: Prosze na prv... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ale po necie jest zabawa. Nie ma porównania to co z kompem. Kolejna porcja meczów online :P: @Blue Kaczala - Blue Anglia - Brazylia: 8:1 Anglia - Brazylia: 2:1 Anglia - Brazylia: 3:1 (czekam na rewanże po oswojeniu z PES4 :wink: ) UPDATE: Anglia - Brazylia: 3:0 Anglia - Brazylia: 1:2 Anglia - Brazylia: 3:1 @Global Kaczala - Global Anglia - Niemcy 3:2 Anglia - Holandia 1:2 Anglia - Holandia 4:1 Powiem wam, że global to mistrzu główek. WSZYSTKIE bramki strzelił mi głową !! :D Respect dla tego Pana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_ Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Na początku, jako że jestem tu nowy chciałbym wszystkich przywitać. A teraz przechodząc do rzeczy. Mam pytanie do tych, którz ściągnęli patch autorstwa Wolfa. Mianowicie ile czasu się Wam on zasysał przez torrenta? Bo u mnie jak narazie to wygląda wręcz tragicznie :x Szukałem jakiegoś innego źródła pliku (ftp, http) ale nic nie znalazłem. Jeśli ktoś wie gdzie można ściągnąć normalnie (czyt. nie przez torrent) patch to proszę niech napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Na początku, jako że jestem tu nowy chciałbym wszystkich przywitać. A teraz przechodząc do rzeczy. Mam pytanie do tych, którz ściągnęli patch autorstwa Wolfa. Mianowicie ile czasu się Wam on zasysał przez torrenta? Bo u mnie jak narazie to wygląda wręcz tragicznie :x Szukałem jakiegoś innego źródła pliku (ftp, http) ale nic nie znalazłem. Jeśli ktoś wie gdzie można ściągnąć normalnie (czyt. nie przez torrent) patch to proszę niech napisze. Mi to cudo z podanego wyżej linka zeszło w ok 4h (Neo 640) wiec nie widze problemu w tym torrencie, a raczej w Twoim łaczu lub konfiguracji programu do "targania". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ale po necie jest zabawa. Nie ma porównania to co z kompem. Kolejna porcja meczów online :P: @Blue Kaczala - Blue Anglia - Brazylia: 8:1 Anglia - Brazylia: 2:1 Anglia - Brazylia: 3:1 (czekam na rewanże po oswojeniu z PES4 :wink: ) UPDATE: Anglia - Brazylia: 3:0 Anglia - Brazylia: 1:2 Anglia - Brazylia: 3:1 @Global Kaczala - Global Anglia - Niemcy 3:2 Anglia - Holandia 1:2 Anglia - Holandia 4:1 Powiem wam, że global to mistrzu główek. WSZYSTKIE bramki strzelił mi głową !! :D Respect dla tego Pana no juz jeden mecz wygrałem:) a ten pierwszy 8:1 to był mój pierwszy mecz w pesa4 i jeszcze do tego takie lagi... :) ale teraz juz będzie duzo lepiej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja miałem w 8 godzin :D Też torrentem więc raczej OK @blue ale resztę ty hostowałeś :P i to ja miałem małe lagi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 panowie chetni do gry online nich zawsze wchodza na irca na warszawa.irc.pl kanal iss4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Panowie wchodzić na kanał ircowy #iss4 (warszawa.irc.pl:6667) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_ Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ok, thx za informacje. Trochę się pobawiłem przy konfiguracji torrenta ale mimo wszystko niewiele mi to dało (no ale przynajmniej kilka kilo więcej). Jak narazie zapowiada mi się prawie półtorej doby ściągania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 irc://warszawa.irc.pl/iss4 wystarczy to wpisac w uruchom lub w przegladarce jesli macie zainstalowanego micra i was polaczy automatycznie, mirca zassacie tutaj http://www.mirc.co.uk/get.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 mecze z GLOBALEM Brazylia - Holandia 1:2 Brazylia - Holandia 2:1 (karne) Brazylia - Holandia 3:2 Brazylia - Holandia 4:2 Brazylia - Holandia 2:1 pozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Glowki wchodzily, ale przeciwnik sprawil ze bylo ich bardzo malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Imo demko było lepsze. Nowy PES jest słabszy od poprzednika, bardziej arcadowy. Do tego bezsensowny podział lev trudności (na 1 wygrywa się 8-0 na drugim po cieżkich bojach 1,2 do zera, wiem że słabo gram :P). Zawodnicy zachowują się bardzo często jak debile szczególnie przy ustawieniu trzech napastników. Tak naprawdę takie ustawienie nie ma sensu bo zagęszczenie w polu karnym jest tak dużo że nie ma miejsca na oddanie strzału. No i do tego wielkośc boiska, jest tak małe że wręcz zawodnicy na siebie wpadają i wypada bardzo blado w porównaniu z olbrzymem z fify. Moja ocena 6/10 (pes3 ma u mnie 8/10) btw. jak strzelać spoza pola bo dalej nie rozkminiłem tego? Wpada mi jeden strzał na sto mniej więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 PES arcadowy? hmm ja takze pozostawie to bez komentarza ps. kurde czy ktos juz namierzyl patch Wolf-a gdzies na ftp-ie lub www bo z torrenta to ja cienko widze bo mi peda.... admin port zablokowal :( i przy zoltym swietle predkosci swietlne raczej nie sa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi86 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Hej wam wszystkim. W PES 4 gram krótko (kiedyś grałem w ISS na psx) i nie za bardzo jeszcze mi wychodzi (uczę się :D ). Mógłby mi ktoś napisać jak przy wolnym zawodnik który jest bliżej piłki ma ją wysunąć drugiemu w taki sposób aby tamten kopnął na bramkę? Jakoś mi ten fragment gry nie wychodzi. Plis help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Hej wam wszystkim. W PES 4 gram krótko (kiedyś grałem w ISS na psx) i nie za bardzo jeszcze mi wychodzi (uczę się :D ). Mógłby mi ktoś napisać jak przy wolnym zawodnik który jest bliżej piłki ma ją wysunąć drugiemu w taki sposób aby tamten kopnął na bramkę? Jakoś mi ten fragment gry nie wychodzi. Plis help. Klawisz 'Select' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi86 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 jak nacisnę select to podchodzi gostek. i co dalej? jak naciskam od razu strzał to strzela ten gościu co jest dalej (pierwszy nie robi nic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 R3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooom19 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ehh Gierka zajefana jest :) Walcze Mallorcą Lige Hiszpanską wydaje się być nieco łatwiejsza od 3 (5*) .Mam konkretny problem z ONLINE :( za boga nie moge z nikim zagrać mam Stałe IP zakładam gre gośc sie do mnie podłancza wybieram jego NICK i na tym sie konczy ... próbowałem już z piątką kumpli - swoja droga oni tez nie moga grać - częśc ma NEO niektórzy DSL z Neti i nic :( Firewale wyłączone Port przekierowany i dalej nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ps. kurde czy ktos juz namierzyl patch Wolf-a gdzies na ftp-ie lub www bo z torrenta to ja cienko widze bo mi peda.... admin port zablokowal i przy zoltym swietle predkosci swietlne raczej nie saChyba tylko ten plik na torrencie jest, bo szukałem i nic... Też miałem ten problem (port zablokowany, żółte światło) ale mimo wszystko w 6h mi się zassało (w nocy). Zawodnicy zachowują się bardzo często jak debile szczególnie przy ustawieniu trzech napastników. Tak naprawdę takie ustawienie nie ma sensu bo zagęszczenie w polu karnym jest tak dużo że nie ma miejsca na oddanie strzału.Taaaak? Zawsze gram trzema napastnikami i jakoś nie mam tego problemu. Tu raczej kłopot tkwi w kompletnym ustawieniu taktyki (zachowanie zawodników w ataku). __________________________________ Mam jedno pytanko, mam niestety wewnętrzne IP więc nie moge hostować, ale czy jest możliwość zagrania z wewnętrznym IP po lanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Czesc Mam pytanie czy dalo by sie pograc na SDI?? Jakby ktos chciał to GG 4139197 Pozdrawiam Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 panowie mam pytanko , czy ktoś miał problemy z tym patchem od wolfa ?? U mnie po zainstalowaniu gra nie rusza wogule ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...