Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

I co odczułęs jakas różnice :D ??

Jak dla mnie to tak :) I to wielką :) Wygoda duala 2 jest poprostu nie do opisania :) Szczególnie gdy ktoś ma mniejsze dłonie :) No ale i cena też jest adekwatna ;)

ja juz przekierowałem ten port ale tylko 5739  i coś rozłanczało teraz zrobie 5739-5739 czy cos to pomoze ? miał ktos juz taki motyw ?

Bo musisz i TCP i UDP odblokować ten port, czyli i wyjście i wejście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ,a dokladnie my , w naszej sieci mamy problem , polaczymy sie miedy soba ok ale jak zaczniemy grac zaczynaja sie dziwne rzeczy, gra albo chodzi bardzo powoli albo bardzo szybko.Dodam ze wsyztskie programy p2p,dc,gg, antyviry i wszytsko co moze obciazac system wylaczalismy ale problem jest nadal.Korzystamy Z SIECI LOKALNEJ,WSZYCY MAMY WEW.IP.

ZA WSWZLEKA POMOC W ROZAWIAZANIU PRBLEMU SERDECZNIE DZIEKUJE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demo naprawde jest super myslalem ze PES3 jest idealny teraz iwdze że nie był... cóz ciekawe jakie bedzie PES5 lub inna piłka kopana od Konami.

PS Mam problem z pewnym archiwum "Mytha- EliteWebt3" które jest na hasło, zna ktoś może je i mógłby mi pomóc z tym archiwum ? :wink: Prosze na prv... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po necie jest zabawa.

Nie ma porównania to co z kompem.

Kolejna porcja meczów online :P:

@Blue

Kaczala - Blue

Anglia - Brazylia: 8:1

Anglia - Brazylia: 2:1

Anglia - Brazylia: 3:1

(czekam na rewanże po oswojeniu z PES4 :wink: )

UPDATE:

Anglia - Brazylia: 3:0

Anglia - Brazylia: 1:2

@Global

Kaczala - Global

Anglia - Niemcy 3:2

Anglia - Holandia 1:2

Anglia - Holandia 4:1

Powiem wam, że global to mistrzu główek.

WSZYSTKIE bramki strzelił mi głową !! :D

Respect dla tego Pana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku, jako że jestem tu nowy chciałbym wszystkich przywitać.

A teraz przechodząc do rzeczy. Mam pytanie do tych, którz ściągnęli patch autorstwa Wolfa. Mianowicie ile czasu się Wam on zasysał przez torrenta? Bo u mnie jak narazie to wygląda wręcz tragicznie :x Szukałem jakiegoś innego źródła pliku (ftp, http) ale nic nie znalazłem. Jeśli ktoś wie gdzie można ściągnąć normalnie (czyt. nie przez torrent) patch to proszę niech napisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku, jako że jestem tu nowy chciałbym wszystkich przywitać.

A teraz przechodząc do rzeczy. Mam pytanie do tych, którz ściągnęli patch autorstwa Wolfa. Mianowicie ile czasu się Wam on zasysał przez torrenta? Bo u mnie jak narazie to wygląda wręcz tragicznie :x Szukałem jakiegoś innego źródła pliku (ftp, http) ale nic nie znalazłem. Jeśli ktoś wie gdzie można ściągnąć normalnie (czyt. nie przez torrent) patch to proszę niech napisze.

Mi to cudo z podanego wyżej linka zeszło w ok 4h (Neo 640) wiec nie widze problemu w tym torrencie, a raczej w Twoim łaczu lub konfiguracji programu do "targania".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale po necie jest zabawa.

Nie ma porównania to co z kompem.

Kolejna porcja meczów online :P:

@Blue

Kaczala - Blue

Anglia - Brazylia: 8:1

Anglia - Brazylia: 2:1

(czekam na rewanże po oswojeniu z PES4 :wink: )

UPDATE:

Anglia - Brazylia: 3:0

Anglia - Brazylia: 1:2

@Global

Kaczala - Global

Anglia - Niemcy 3:2

Anglia - Holandia 1:2

Anglia - Holandia 4:1

Powiem wam, że global to mistrzu główek.

WSZYSTKIE bramki strzelił mi głową !! :D

Respect dla tego Pana

no juz jeden mecz wygrałem:)

a ten pierwszy 8:1 to był mój pierwszy mecz w pesa4 i jeszcze do tego takie lagi...

:) ale teraz juz będzie duzo lepiej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo demko było lepsze. Nowy PES jest słabszy od poprzednika, bardziej arcadowy. Do tego bezsensowny podział lev trudności (na 1 wygrywa się 8-0 na drugim po cieżkich bojach 1,2 do zera, wiem że słabo gram :P).

Zawodnicy zachowują się bardzo często jak debile szczególnie przy ustawieniu trzech napastników. Tak naprawdę takie ustawienie nie ma sensu bo zagęszczenie w polu karnym jest tak dużo że nie ma miejsca na oddanie strzału. No i do tego wielkośc boiska, jest tak małe że wręcz zawodnicy na siebie wpadają i wypada bardzo blado w porównaniu z olbrzymem z fify.

Moja ocena 6/10 (pes3 ma u mnie 8/10)

btw. jak strzelać spoza pola bo dalej nie rozkminiłem tego? Wpada mi jeden strzał na sto mniej więcej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PES arcadowy? hmm ja takze pozostawie to bez komentarza

ps. kurde czy ktos juz namierzyl patch Wolf-a gdzies na ftp-ie lub www bo z torrenta to ja cienko widze bo mi peda.... admin port zablokowal :( i przy zoltym swietle predkosci swietlne raczej nie sa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wam wszystkim. W PES 4 gram krótko (kiedyś grałem w ISS na psx) i nie za bardzo jeszcze mi wychodzi (uczę się :D ). Mógłby mi ktoś napisać jak przy wolnym zawodnik który jest bliżej piłki ma ją wysunąć drugiemu w taki sposób aby tamten kopnął na bramkę? Jakoś mi ten fragment gry nie wychodzi. Plis help.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wam wszystkim. W PES 4 gram krótko (kiedyś grałem w ISS na psx) i nie za bardzo jeszcze mi wychodzi (uczę się :D ). Mógłby mi ktoś napisać jak przy wolnym zawodnik który jest bliżej piłki ma ją wysunąć drugiemu w taki sposób aby tamten kopnął na bramkę? Jakoś mi ten fragment gry nie wychodzi. Plis help.

Klawisz 'Select'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh Gierka zajefana jest :) Walcze Mallorcą Lige Hiszpanską wydaje się być nieco łatwiejsza od 3 (5*)

.Mam konkretny problem z ONLINE :( za boga nie moge z nikim zagrać mam Stałe IP zakładam gre gośc sie do mnie podłancza wybieram jego NICK i na tym sie konczy ... próbowałem już z piątką kumpli - swoja droga oni tez nie moga grać - częśc ma NEO niektórzy DSL z Neti i nic :(

Firewale wyłączone Port przekierowany i dalej nic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. kurde czy ktos juz namierzyl patch Wolf-a gdzies na ftp-ie lub www bo z torrenta to ja cienko widze bo mi peda.... admin port zablokowal i przy zoltym swietle predkosci swietlne raczej nie sa

Chyba tylko ten plik na torrencie jest, bo szukałem i nic... Też miałem ten problem (port zablokowany, żółte światło) ale mimo wszystko w 6h mi się zassało (w nocy).

Zawodnicy zachowują się bardzo często jak debile szczególnie przy ustawieniu trzech napastników. Tak naprawdę takie ustawienie nie ma sensu bo zagęszczenie w polu karnym jest tak dużo że nie ma miejsca na oddanie strzału.

Taaaak? Zawsze gram trzema napastnikami i jakoś nie mam tego problemu. Tu raczej kłopot tkwi w kompletnym ustawieniu taktyki (zachowanie zawodników w ataku).

Mam jedno pytanko, mam niestety wewnętrzne IP więc nie moge hostować, ale czy jest możliwość zagrania z wewnętrznym IP po lanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi