Greg_ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Może to troche w tej chwili nie na temat, ale znalazłem w tym temacie (kilka podstron wcześniej) pomysł zorganizowania ligi forumowiczów. Świetny pomysł, jest tylko jedno "ale". Chodzi o to, że w lidze musieli by grać tylko ludzie mogący być hostem, gdyż w jaki sposób rozgrywano by mecz dwóch osób nie mogących hostować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ja mam takie pytanie do was - jaki program scanuje porty ?? - bo mam pomysł - zwiazku z tym ze mam chyba ten port do PES'a zablokowany wpadłem na pomysł aby przeskanowac swoje ip i w settings pes'a wpisac juz otwarty port - what do u think ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Nie wiem czy już o tym było, ale zauważyłem, że zawodnik, który schodzi z boiska wraca z bandażami na nogach :D Zajefane to jest. Patch od Wolfa po prostu miód dla uszu. Ach te przyśpiewki. Ale co z nazwiskami? Grałem dzisiaj z Niemcami a tam dlaej takie jakieś dziwne te nazwy zawodników :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Może to troche w tej chwili nie na temat, ale znalazłem w tym temacie (kilka podstron wcześniej) pomysł zorganizowania ligi forumowiczów. Świetny pomysł, jest tylko jedno "ale". Chodzi o to, że w lidze musieli by grać tylko ludzie mogący być hostem, gdyż w jaki sposób rozgrywano by mecz dwóch osób nie mogących hostować?Moze zamiast ligi forumowej komus by sie chcialo stworzyc ogolnopolska lige np pod sztandarem ESL? http://www.esl-europe.net/pl/news/8785/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 PES arcadowy? hmm ja takze pozostawie to bez komentarza A jaki? Realistyczny? Realityczny był PES3 a PES4 zbliże się do do arcadowej fify polegającej na wymijaniu przeciwników na pełnej szybkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 PES arcadowy? hmm ja takze pozostawie to bez komentarza A jaki? Realistyczny? Realityczny był PES3 a PES4 zbliże się do do arcadowej fify polegającej na wymijaniu przeciwników na pełnej szybkości. Czy Ty czasem nie za dużo spaliłeś znowu? :P Ty chyba grasz w tę grę na 1, 2 albo 3 gwiazdkach :lol: :lol: Może online też nie liznołeś? Bo odkąd powstał ten temat piszesz bardzo wiele dziwnych i niepokojących rzeczy :lol: :lol: :lol: Czy Ty oby napewno grałeś w PES4?? Właśnie 4 część jest jeszcze bardziej odejściem od arcade niż 3 :!: Już nie ma tego że piłka się kleji do nogi wogóle, a nie tak jak to w Fifie, tylko połowicznie... Teraz bez problemu można "zgubić" piłkę biegnąc samemu, a co dopiero w zamieszaniu z przeciwnikiem... W tej grze ma się pełną kontrolę nad zawodnikiem i piłką :twisted: P.S. Żeby nie było że PES4 nie ma dla mnie wad, strasznie mnie wqrza odgłos strzelenia w słupek albo poprzeczkę, w PES3 był dużo lepszy :) No ale cóż, to kwestia patchy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 No ja gram 2-3 poziomie bo nie mam czasu ćwiczyć po 5 godzin dziennie. Chcę grać i nic więcej a PES4 tego nie zapewnia. Weź daj jakiegoś linka jak się strzela z dystansu bo narazie jak mówię coś mi nie wychodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Coś ci powiem Emperor zeby grac dobrze w pes4 na 5 poziomie to trzeba bardzo długo grac przy załozeniu ze nie grałeś w pes3 . Jesli natomiast grałeś w pes 3 dość długo to wejscie na 5 gwiazdek w pes 4 to nie problem choć przyznam jest ciezko . Jesli grasz na 2 poziomie to graj graj i graj . Jesli nie masz czasu to jest prosty sposób --> nie graj :) a sposobu na strzelanie nie ma , tego trzeba sie nauczyć . No i tyle :) -pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 No włąśnie grałem sporo i dalej nie umiem strzelać z poza pola oprócz sposobu z podaniem na dobiegnięcie :( Jak strzelam lekko to bramkarz broni trochę mocniej już nad bramką :? btw. coraz bardziej mi się podoba ten nowy PES. Chyba zbyt pochopną opinię o nim wydałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Mi metal strzelil 2 ladne brameczki zza pola karnego. Przy obu bramkarz nawet nie drgnal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 to jak grał ktos na neo 128 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Nie wie ktos jak moge spr czy ten port do PES'a mam odblokowany ?? (jestem w sieci Osiedlowej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Również jestem zainteresowany progsem do skanowania portów. |Micro| w jakiej jesteś sieci?? Ja w Kolornecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 qrde... 5 gwiazdek zrobiło się w PES4 proste .... coś jak 3 w PES3 - jak wcześniej biedziłem się na ostatnim levelu - tak teraz tylko z przegiętą francją mam problemy ... Jak się gra na sześciu gwiazdkach - bardzo ciężko??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Jak jest z ta "paczka" od Wolfa, chodzi mi o nazwiska kolesi, np. team Niemec jest jakis dziwny... czy mi sie tylko tak wydaje? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 w pes3 na 5* nie mialem wiekszych problemow ,a teraz na 3* wygrac nie moge tak ze nie mowcie ze latwiej sie gra bo przesadzacie troszeczke porownujac 3* z pes3 do 5*z pes4 a pozatym gra miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No włąśnie grałem sporo i dalej nie umiem strzelać z poza pola oprócz sposobu z podaniem na dobiegnięcie :( Jak strzelam lekko to bramkarz broni trochę mocniej już nad bramką :? btw. coraz bardziej mi się podoba ten nowy PES. Chyba zbyt pochopną opinię o nim wydałem :) No to ze strzelaniem z daleka jest taki myk, że musisz przy strzale po pierwsze puścić R1, wtedy strzał jest mocniejszy (z R1 cheap shot), po drugie musisz kombinować z kierunkami, na za wysokie strzały pomaga w momencie strzału naciskanie kierunku w tył :) To takie podstawy, które powinien wiedzieć każdy kto niby łoi od dawna w PESy i ISSy, a widać część fachowców albo nie wie albo nie chciało pomóc :lol: :lol: w pes3 na 5* nie mialem wiekszych problemow ,a teraz na 3* wygrac nie moge tak ze nie mowcie ze latwiej sie gra bo przesadzacie troszeczke porownujac 3* z pes3 do 5*z pes4 a pozatym gra miodzio Tzn. w PES3 był taki myk, że ciężej się grało na 4 gwiazdkach niż na 5, w nowym PESie jeszcze w sumie tego nie sprawdzałem ;) Aczkolwiek fakt faktem, kto długo gra ten nie "zawiesza" się na 5 i nie przegrywa ciągle ;) Aczkolwiek zdarzają się offkoz przegrane mecze :) Właśnie sobie chyba zaraz kupię te 6 gwiazdek i sprawdzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 emperor nie wiem jak w fifce jest bo dawno w te gie nie gralem ale w pesach jast tak z tymi strzalami ze musisz miec dobra pozycje jak w rzeczywistosci np. odwrocony do bramki to strzelajac nie zaduzo zdzialasz ale takim np. lekkim ukosikiem biehniesz prawidlowo nacisniesz strzal z sila to moze byc ciekawie i oczywiscie musisz dobrze ustawic sie na noge zebyz prawej strony lewonozny typ nie strzelal bo pojdzie szmata albo cos takiego a wiec cwicz cwicz na pewno na marne ci to nie pojdzie a radosc z gry bedziesz mial wielka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi86 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Słyszałem, że w PES 3 sędzia odgwizdywał rękę. Czy w 4 też to się zdarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 mi jeszcze się to nie zdażyło ale czasami sędzia wejdzie nie tma gdzie trzeba i piłka się od niego odbije, tak jak przewidywałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam witam, caly czas siedzialem cicho i tylko czytalem ale widze ze najwyzsza pora tez sie odezwac :P PES 4 jest naprawde super wiec i ja jestem chetny na gierki online :) Jestem tez za liga tweak'a :). Jezeli ktos nie lubi polskich serwerow irca to zapraszan na kanal #pes4.pl na quakenet'cie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jak jest z ta "paczka" od Wolfa, chodzi mi o nazwiska kolesi, np. team Niemec jest jakis dziwny... czy mi sie tylko tak wydaje? No chyba Ci się nie wydaje, tj. niektórzy gracze mają normalne nazwiska ale nie wszyscy (Kalm zamiast Kahn) Tak przy okazji chętnie zagrał bym z kimś przez sieć (nie mogę hostować :/), jak coś moje gg - 2177232 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Kurde nikt nie może hostować :( A tak btw. to gram sobie w ligę angielską i pierwszą moją bramkę w PES4 strzeliłem... Kuszczakowi 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Już jest uaktualnienie do patcha od Wolfa. Tutaj macie: Tutej Poprawiono nazwiska, nazwy stadionów, transfery i coś jeszcze. Pliczek am tylko 1mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Forum umarło.Od wczoraj mam PESa4 i czy to normalne ze w nocy nikogo nie ma na IRCu #pes4 zeby pograc?Jak to jest.Jest jakis inny sposob zeby sie skrzyknac do grania.Ten nie jest taki zly bo jesli na forum kazdy zacznie zapraszac do grania to z forum zrobi sie jakas gielda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Znalazlem cos takiego http://pes4online.acsv.net/. Niby poprawia bledy w trybie online ale jeszcze tego nie testowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Yo.Karol!!! Grafa pomogla ale do plynnosci przy tym transferze to jeszcze daleko.Nie rwie caly czas ale ideal to to nie jest.Musze to jeszcze sprawdzic bo do 8 gralem ale z jakims kolesie z honkkongu chyba hehe wiec moze stad te lagi.Ale koles pojechal ze mna.JUz nie jestes moim guru..hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Hmmm gram juz troszke i pare moich uwag PES 3 bardziej mi sie podobal :( szkoda ze PES 4 wyglada tak jak wyglada.Moje uwagi: Nie wiem czemu tak obnizono ilosc kartek ??Przez caly sezon ML dostalem tylko jedna czerwona i chyba z 6 zoltych.W tym samym czasie komp dostal 2 zolte kartki (sic.!!)Jak dla mnie duzy minus. Duzo sie mowilo o tym ze stroje ulegaja zabrudzeniu itp. Jednak gdy zaczyna sie druga polowa lub po stracie bramki nagle wszystkie plamy znikaja ??Dziwne.. Gram w 1280X1024 w Full Detal hmm i powiem ze biednie to wyglada:(Do tego jak pozbyc sie tego efektu lamania strony ??Byl taki problem rowniez w PES 3. Fizyka zdecydowanie gorsza pilka lata jak balon wiekszosc strzalów z dystansu odbija sie w dziwny sposob od obroncow. Nie wiem dlaczego ustawiono tak nisko obroncow przeciez oni graja na 5 metrze !!Zdecydowanie mi sie to nie podoba. Dalej jest problem z podaniami na dobieg ??A moze to ja cos zle robie. Naciskam podanie na dojscie i zazwyczaj gracz stoi jak kolek i obronca przejmuje pilke. Minusow jest jeszcze pare ale moze jak wyjdzie pelny patch Wolfa to gra nabierze nowego wygladu. Do plusow: -fajnie rozwiazana ML podoba mi sie opcja z doswiadczenie i z duza iloscia druzyn -mozliwosc szybszych zwodow -troszke lepiej rozwiazany trening Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 davidian co ty piszesz giera wymaita i jest lepsza od poprzedniej czesci a z tymi zalamaniami to wylacz sobie n-sync czyli chyba synchronizacje pionowa w ustawieniach karty. ahhhh.. thargood dzieki za ten programik w koncu pyknelem se mecza(niestety puki co na klawiaturze) giera wymiata!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Powidzcie mi jedno. Mam pada Manty. Poustawiałem sobie przyciski. I wszystko ładnie pięknie ale zapomniałem o L3 i R3. Dopiero mi się przypomniało jak miałem rzut wolny. Można je jakoś ustawić na padzie? Bo ja jakoś nie mogę tak żeby były L1, L2, L3, R1, R2 i R3 razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...