siwmad Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Ma ktos moze plik ktory znajduje sie tu: KONAMI/Pro Evolution Soccer 4/save/folder1 ale z The Wolf Furry Evolution Patch 1.0??? Sciagnalem dzis tego wolfa ale nie ma w nim tego pliku (a wg txt powinien byc) :( No wlasnie ja mam tak samo brakuje tego folderu "folder1" Ludzie dzisiaj zagalem on line jako host !!!!! a mam DSL 1MB ale za routerem + przekierowany port UDP + TCP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczór Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 SIema.. JEst ajkiś patch DO PES 4?? żeby gra chodziła szybciej ?? Jest w ogóle PES 4 na CD-R czy tylko NA DVD ????? proszę kogoś o kontakt na gg 3624693 z góry THX .... Pozdro .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 2 pytania: 1. The Wolf Furry Evolution Patch 0.5 - wrzuciłem go i wszystko ładnie, pięknie, ale w Lidze Mistrzów mam jakieś dziwne nazwiska 8O W lidze, turniejach mam ok 2. Czy można na Wolfa 0.5 zapodać ten oficjalny Patch 1.1 od Konami? Nie będzie cyrków? Tak, ja tak rano zapodałem patcha od Konami na Wolfa i przed szkoła pyknołem jeden meczyk ;) Teraz czeba ssać patcha 1.0 od Wolfa :D Co do nazw w lidze mistrzów mam ten sam motyw :) mak777 dalej daj mi tu pięknie namiar na Wolfa 1.0, jak możesz to przy okazji linka do jakiejś stronki gdzie działa "Pan" Wolf, żeby na bieżąco sprawdzać poczynania nowych dodatków... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seedorf Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Hej.Proszę o pomoc.Chodzi o to,że gdy gra animacja chrupie mi podczas rozgrywania drugiego meczu.Za pierwszym razem wszystko gra,skończe mecz,zaczynam drugi i widac wyrażne zwolnienia.Mam Bartłomieja 2500+,512 ramu i Radka 9200 od Gigabyte.Dzieje sie tak niezależnie od rozdziałki,gram na detalach ustawionych na medium.Poradżcie cos.Z góry dzięki.Sama gra jest wypasiona,grając jeżdże z fotelem po całym pokoju,bo nogi synchronizują się z wydarzeniami na boisku :lol: .Pozdro dla wszystkich prawdziwych fanów PESa,my wiemy co oznacza dobra,elektroniczna rozrywka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Z patchem 1.1 jest taka sprawa - żeby sprawdzić czy poprawnie się zaintalował ten patch należy gre uruchomić w oknie (alt+enter podczas uruchamiania gry) i na górze w pasku powinno pisać Pro Evolution Soccer 4 Ver 1.10. Jeżeli tak nie macie to źle zaintalowaliście patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Seedorf masz po prostu slabiutka grafe,hehe albo gra rozpoznaje grajacego i sie dostosowuje do twojego poziomu i dlatego pewnei sie zamula,hehe.Jak masz karte telewizyjna to ja wyjmij i zobacz czy dzieje sie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja mam taki problem ze musze wywalic plik odpowiedzialny za interko (opmov) zeby w ogole mi sie gra uruchomila bo inaczej po poczatkowych napsaich widze czarny ekran. To samo mialem z pes3. Nie wiem w czym tkwi problem, moze nie mam jakis kodekow? Mam zainstalowanega ace mega codecs. Jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-4 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 witam, jesli ktos chce zagrac ze mna w PES4 online prosze o kontakt na gg: 3198418 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja mam taki problem ze musze wywalic plik odpowiedzialny za interko (opmov) zeby w ogole mi sie gra uruchomila bo inaczej po poczatkowych napsaich widze czarny ekran. To samo mialem z pes3. Nie wiem w czym tkwi problem, moze nie mam jakis kodekow? Mam zainstalowanega ace mega codecs. Jakies sugestie? www.m5studio.pl ściągnij sobie najnowszego CODEC 7.8g bodajże :) Powinno być gites :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seedorf Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Thargood gdymy wydajność karty zależała od umiejętności gracza,to Tobie PES ciąłby się nawet przy rozdziałce 2x1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenman82 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Witam Czy znacie może oficjalny adres do strony Wolfa?? Pisząc o pathu Wolfa 1.0 macie na myśli ten 400 Mb czy 100 MB spotkałem się w sieci z dwoma, czymś się różnią??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Gdzie jaest jakiś link do Wolfa 1.0? Czy to jakaś tajemnica? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nie, to chyba nie jest zadna tajemnica, bo w google o tym pisza... :P na http://www.issonline.pl/ mozna poszukac, a znajdzie sie napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 na issonline leżą linki do filefronta z patchem 1.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Link do The Wolf Furry Evolution Patch 1.0 - PES4 PC i od razu do forum, na którym udziela się Wolf --> http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...threadid=114867 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ściągajcie tego patcha od wolfa na www.issonline.pl jest naprawdę świetny! Nowe stadiony, buty, bandy, piekne przyśpiewki z różnych krajów oraz ta muzyka w tle (a najlepsza jest gdy gra się finał ligi mistrzów bądź jakiś cup, leci ta muzyka co w lidze mistrzów) Aha, sukcesywnie dodawane są stroje zespołów i już teraz można ściągnąć narodowe i bundesligi z tym, że narodowe trzeba przerabiać w GraphicsStudio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Kurde coś nie moge zainstalowac Oficial Patcha 1.1 ;/ nie wiem czemu... włacza sie Install i po pewnym momencie wyskakuje Error bodajże 1603 i pisze że instalacja zostanie przerwana. Próbowałem ściagnac z innego źródła bo myślałem że plik walnięty ale d... to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Kurde coś nie moge zainstalowac Oficial Patcha 1.1 ;/ nie wiem czemu... włacza sie Install i po pewnym momencie wyskakuje Error bodajże 1603 i pisze że instalacja zostanie przerwana. Próbowałem ściagnac z innego źródła bo myślałem że plik walnięty ale d... to samo. Patcha 1.1 instalujemy na orginał :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ściągajcie tego patcha od wolfa na www.issonline.pl jest naprawdę świetny! Nowe stadiony, buty, bandy, piekne przyśpiewki z różnych krajów oraz ta muzyka w tle (a najlepsza jest gdy gra się finał ligi mistrzów bądź jakiś cup, leci ta muzyka co w lidze mistrzów) Aha, sukcesywnie dodawane są stroje zespołów i już teraz można ściągnąć narodowe i bundesligi z tym, że narodowe trzeba przerabiać w GraphicsStudio. Najlepiej nie kombinować i spokojnie poczekać na Wolfa 1.1, będzie wszystko razem, pewnie i profesjonalnie, a co najważniejsze bez zbędnej "zabawy" z plikami... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ja tylko mam nadzieję, że któryś patch poprawi tego beznadziejnego buga z bramkarzami nie rzucającymi się w sytuacji gdy piłka leci na słupek, albo tuż obok :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 kto zagra meczyka :) moje gg: 5226901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 No Panowie a kiedy zaczniecie "chwalić" sie swoimi ustawieniami , składami , i przydały by sie najlepsze i najsmieszniejsze-?? powtorki :D taka powtoreczka po przerobienu w virtual dub zajmuje niecałe 3 MB wiec to chyba nie problem :D ja dopiero zaczynam ale tez moze cos pokaze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ten patch wolfa 1.0 ma jakby 5 czesci czy trzeba instalowac wszystkie piec czy tylko wystarczy jeden z nich bo zainstalowalem part1 i juz sie duzo zmienilo jak to jest z tymi czesciami tego patcha a i wszystkie maja taki sam rozmiar o co chodzi? pomozcie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 boshhe, Flinston, masz zaciągnąć wszystkie pięć kawałków i rozpakować... :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 No Panowie a kiedy zaczniecie "chwalić" sie swoimi ustawieniami , składami , i przydały by sie najlepsze i najsmieszniejsze-?? powtorki :D taka powtoreczka po przerobienu w virtual dub zajmuje niecałe 3 MB wiec to chyba nie problem :D ja dopiero zaczynam ale tez moze cos pokaze :D To moze ja sie pierwszy pochwale (mam nadzieje ze mam czym :D ) 2 gole Totti'ego:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 no ati pierwsza brameczka jak ze snu a druga zwykła 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ahhh ten pierwszy rewelacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 boshhe, Flinston, masz zaciągnąć wszystkie pięć kawałków i rozpakować... :baranek:no ja mam te piec kawalkow ma je rozpakowane i zamieniam je po prostu z folderami gdzie zainstalowala sie gra nie uzywam do tego afs-a bo jak zamienie part1 na part 2 to zamieniam w calosci i co tej pierwszej czesci juz nie bedzie? czy kazda kolejna zawiera to co poprzednie plus jeszcze cos ? a kazda ma taki sam rozmiar. wiec moze mi wytlumacz jak to jest bo nie kumam? bo to ze trzeba rozpakowac to ja wiem. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 :lol: :lol: :lol: Odpalasz winrara, zaznaczasz te wszystkie party bierzesz wypakuj do... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 carlos raul Gole mojego brata(13 lat) :D Pozdrawiam Adam:_) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...