GuC!o^ Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 no ten Raula jest pyszny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Panowie czy ktoś z Was posiada przejściówke Manty PS/USB i podłączonego do niej pada Dual Shock II :?: Ja od 4 dni morduje się z tą przejściówką - za cholere pad nie chce z nią działać - nie da się skalibrować urządzenia, nie mówiąc już o graniu - pad po prostu nie reaguje z tą przejściówką. Pad jest nowy i sprawny bo sprawdzałem na konsoli. Nie wiem już co robię nie tak - stery od Manty instalowałem, próbowałem na 3 innych kompach, i 3 różnych systemach (98SE, XP SP1, XP SP2) :cry: Przejściówka po podłączeniu do USB świeci - tzn dioda się pali na czerwono - w panel sterowania/kontrolery gier też jest rozpoznawana... Ja już nie mam sił - teraz żałuje że nie kupiłem pada Manty albo Logiego Dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguthi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 hehe... ogolnie gierka jest zaje... ale jej wielkie atuty sa podczas gry online to moj numer gg aguthi => 1931540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Panowie czy ktoś z Was posiada przejściówke Manty PS/USB i podłączonego do niej pada Dual Shock II Ja od 4 dni morduje się z tą przejściówką - za cholere pad nie chce z nią działać - nie da się skalibrować urządzenia, nie mówiąc już o graniu - pad po prostu nie reaguje z tą przejściówką. Pad jest nowy i sprawny bo sprawdzałem na konsoli. Nie wiem już co robię nie tak - stery od Manty instalowałem, próbowałem na 3 innych kompach, i 3 różnych systemach (98SE, XP SP1, XP SP2) Przejściówka po podłączeniu do USB świeci - tzn dioda się pali na czerwono - w panel sterowania/kontrolery gier też jest rozpoznawana... Ja już nie mam sił - teraz żałuje że nie kupiłem pada Manty albo Logiego Dual z tego co słyszałem to przejścióki na USB maja problem z padami na Dual Shocku nie wiem czy wszystkie ale tak mi sie obiło o uszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF18 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ELOO ludzie mam PROBLEMA !!!...mam PESa 4 :D...chodzi mi ładnie...tylko mam pewien zonk z dźwiękiem !! :/....jak gram dłużej w PESa to zaczyna mi się krzaczyć dźwięk :/....hmmm jakby to powiedzieć muli mi dźwięk..to znaczy np. kopie piłke a kopnięcie to słychać po jakichś 4, 5 sek. :/...dzieje się tak od jakichś 5 min. grania w PESa 4 , albo tesh w samym WINDOWSIE ??!! co to może być ?????.....podaje wrazie czego konfiga kompa...."ATHLON 2200+, G-Force 4MX 440 SE, 512 RAM, karta muzyczna "MINTa 4 kanały"...sprawdzałem jush sterowniki o numeracji "29.42 30.82 40.72 45.23 56.56 61.77 66.93"...próbowałem grać na wszystkich i ciągle to samo...jedynie na 29.42 dźwięk zaczyna się krzaczyć troszke później :/....Prosze o POMOC...bo grać się nie da z takim dźwiękiem !!!...a bez dźwięku to tej gry się nie tykam....PLIZZ HELP !!!...aha w PESie 3 tego problemu nie miałem :P...!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 czy na nowo zainstalowanego PES-a wrzcucic tylko patch Wolf-a czy takze ofic. patch od Konami (czyli 1.10)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 turzol głupie pytanie, ale zainstalowałeś najnowsze stery do przejściówki?? Ja mam przejściówkę (jakąś noname) i ze sterami ani problemu :) (choć nie mam analoga - tylko krzyżak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 czy na nowo zainstalowanego PES-a wrzcucic tylko patch Wolf-a czy takze ofic. patch od Konami (czyli 1.10)?1.) dodatek Wolfa 2.) patch Konami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zainstalowałem sobie stroje KITSERVER. Wszystko jest ok, ale w ML mi nie działają :? ktoś wie dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ściągnij sobie patcha z options file 1.9 oczywiście autorstwa Wolfa i jak ręka odjął ze strojami w ML :D Chociaż w sumie już niewarto bo w piątek ma się ukazać 2.0 i tam już wszystko będzie good tyle, że będzie to duży pliczek a ten 1.9 ma tylko minimalnie ponad 0,5 mb. Jak chcesz to wal TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wgrałem nowego Option z Wolfa i to samo :? Cały czas mam złe zstroje w ML :( Może jest jakiś inny sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 RaF18 napisal : ELOO ludzie mam PROBLEMA !!!...mam PESa 4 ...chodzi mi ładnie...tylko mam pewien zonk z dźwiękiem !! :/....jak gram dłużej w PESa to zaczyna mi się krzaczyć dźwięk :/....hmmm jakby to powiedzieć muli mi dźwięk..to znaczy np. kopie piłke a kopnięcie to słychać po jakichś 4, 5 sek. :/...dzieje się tak od jakichś 5 min. grania w PESa 4 , albo tesh w samym WINDOWSIE ??!! co to może być ?????.....podaje wrazie czego konfiga kompa...."ATHLON 2200+, G-Force 4MX 440 SE, 512 RAM, karta muzyczna "MINTa 4 kanały"...sprawdzałem jush sterowniki o numeracji "29.42 30.82 40.72 45.23 56.56 61.77 66.93"...próbowałem grać na wszystkich i ciągle to samo...jedynie na 29.42 dźwięk zaczyna się krzaczyć troszke później :/....Prosze o POMOC...bo grać się nie da z takim dźwiękiem !!!...a bez dźwięku to tej gry się nie tykam....PLIZZ HELP !!!...aha w PESie 3 tego problemu nie miałem ...!!!!!Mialem ten sam problem ale w odroznieniu od ciebie takze w pes3.Mi pomoglo obnizenie przyspieszenia sprzetowego karty dzwiekowej z najwyzeszgo(ustawienei domyslne) na jedna kreske nizej.Znajdziesz to w ustawieniach zaawansowanych dzwiekow.Napisz czy pomoglo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wgrałem nowego Option z Wolfa i to samo :? Cały czas mam złe zstroje w ML :( Może jest jakiś inny sposób? A grasz dalej w ML czy od początku zacząłeś po wgraniu tego patcha? Bo ja miałem zapisany mój ML i tam niemiałem nowych strojów, a jak uruchomiłem nowy ML to już były :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF18 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 'thargood'.......a gdzie są dokładnie te ustawienia zaawansowane ?...bo jeśli w "DirectX" to próbowałem na wszystkich 4 poziomach, a jeśli w "Regulacja głośności/Opcje/Sterowniki zaawansowane" to mam te ostatnią opcję(Sterowniki zaawansowane) zamazaną i nie mogę do niej wejść....ODPISZ szybko...:D...i prosze tesh innych o POMOC !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF18 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 okey...znalazłem te opcje były w "Panel sterowania/Dźwięki i urządzenia audio"...zrobiłem tak jak mówiłeś i nawet popróbowałem jeszcze troche inaczej...ale nic nie dało... aha jakby co to jak zmniejszam przyśpieszanie sprzętowe kart.dźwięk. to nawet w innych grach mam opóźnienia :P...qrcze nie wiem jush co robić...:/... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Panowie czy ktoś z Was posiada przejściówke Manty PS/USB i podłączonego do niej pada Dual Shock II Ja od 4 dni morduje się z tą przejściówką - za cholere pad nie chce z nią działać - nie da się skalibrować urządzenia, nie mówiąc już o graniu - pad po prostu nie reaguje z tą przejściówką. Pad jest nowy i sprawny bo sprawdzałem na konsoli. (...) mój kolega też kupił oryginalnego dualshocka2 i nie współpracuje z przejściówką, choć powinien, być może twój pad nie jest oryginalny jak ci sie wydaje bądź przejściówka padnięta, sprawdź przejściówkę z innymi padami a jak nie działa to zgłoś do Manty. Dodam tylko, że przejściówka wyśmienicie współpracuje z dualshock 1 i nieoryginalnymi padami (ale nie sprawdzałem nieoryginalnych dualshocków 2). Polecam kupić choćby używany pad dualshock 1 bo w grze nie potrzeba więcej niż ten pad potrafi (jesli się okaże że ten twój pad jest wadliwy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ... Przejściówka po podłączeniu do USB świeci - tzn dioda się pali na czerwono - w panel sterowania/kontrolery gier też jest rozpoznawana... ... Stery z dyskietki to raczej zainstalowałeś :) ale spróbuj zassać sterowniki z www.manta.com.pl Mam tą przejściówkę i oryginalnego pada od PS2 i jestem pewien, że masz spieprzoną przejściówkę. Miałem kiedyś to samo, przejściówka działała, ale po jakimś czasie mimo tego, że dioda się paliła, przejściówka przestała reagować na przyciski w konfiguracji lub gdziekolwiek. Widocznie tobie ktoś wcisnął już wcześniej uszkodzoną 8) Reklamacja i wszystko będzie pięknie śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Czy po wgraniu pacza Wolfa można przywrócic oryginalną piłkę-ta co była na początku :D i druga sprawa czy ktos też ma taką dziwną murawę?? taki efekt "mrowienia" bo nie wiem jak inaczej mozna to nazwac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wolf dział na max obrotach i w poniedziałek (13.12) wypuści to cudo: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Coming Monday, Dec. 13th PATCH 2.0 CONTENTS: - Kit Server 4.1.4 (by Juce) - ALL Official Uniforms included (by kEL, Spark, OPM, Dr.X Ray, cfdh_edmundo,Javeplus JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab & Biker_Jim_UK) - High Quality Badges & Flags (by Higgs) - League & Cup logos (by Higgs) - 2D Uniforms (by Higgs) - Menu Logos (by Unknown) - New Title Screen (by pep_sa) - New Menu Background (by FCH) - High Quality Ad-Boards (by FCH) - Supporters Flags Updated (by Various) - Referee Uniforms (by kEL) - New Shoes (by Chiztopher) - New 'CC-Patch AIO v3 PES4 PC' Chants & Environment Patch (by Solidus J2K) - U2: Beautiful Day Main Menu Music (by Unknown) - Form Guide (by Unknown) - New Uniform Number Pack - 1=Puma, 2=Adidas, 3=Nike, 4=Umbro (by Spark) - Stadium: St. James' Park (by crazyaxel21) - Stadium: Parc des Princes (by crazyaxel21) - Stadium: Nou Camp (by Sin3-16) - Stadium: San Siro Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Dortmund Westfallen Stadion 1.0 (by crazyaxel21) - Stadium: Djurgarden Rasunda Stadion (by crazyaxel21) - Stadium: Highbury Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Stamford Bridge Updated (by (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Anfield New (by Haukur Gudnason) - Stadium: Old Trafford Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Delle Alpi Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Stadio Olimpico (by Sin3-16/Frenkie) New 2.0 option file - Contents: - 100% Correct player, team, stadium & league names. - Corrected player call names (where available) for ALL club & national team. - Up to date transfers. - *** DUPLICATE PLAYERS REMOVED *** - Updated squads, starting line-ups & formations for many club & national teams. - Squad numbers updated for English Premier League. - Everything unlocked in the PES shop. There will be 3 versions of the option file included: (1) Everything unlocked and 65,000 PES. (2) Nothing unlocked but 65,000 PES. (3) Nothing unlocked and 0 PES. PLEASE NOTE: 1 - If it doesn't say above that it includes anything else then it doesn't!!! 2 - Please don't ask me to release twenty different versions of this patch. There will be one version, if you want to change stuff that you don't like, please edit it yourself. 3 - Yes, I am trying to get rid of all the 'green' bits that may be present in some textures such as supporters flags. If it can be done, I'll do it. 4 - Not all uniforms may 100% 2004-05 season because not all have been created. The KitServer is easy to edit uniforms so this shouldn't be a problem. 5 - I have fixed all the uniform collars, name & number colors and number styles using Waterloo's tool. 6 - IMPORTANT. Whatever editing changes you make in the game using either the internal or an external editor, when you use the "edit player" function in the game, it will look like no changes have been made. This is the way Konami have made the editor. It DOES NOT mean that no changes have been made such as transfers etc. Please note that the duplicate players will appear as 'Edited' , have face masks, have stats of 1 for each attribute and all be GK as that's the only way at present to get them totally out of the game. Do not worry - when you play as the Netherlands, you will not have a team full of goalkeeping Hannibal Lectors!!! If you wish to edit the appearance of a national player who was a duplicate, edit them at the club they play at. 7 - I've spent over 50 hours minimum up to this point to get to this stage so this will be the last patch/option file from me for a long time. I will update the option file after the January transfer window but as far as patches go, this is me done until Winning Eleven 8:International for the PC comes out. 8 - Anybody who wants to make a 50 cent donation to help feed my huge 25lb Maine Coon cat can do so via the PayPal link in the read me in the new patch - the thing eats like a horse!!! FILEFRONT LINKS WILL APPEAR HERE WHEN APPROVED ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 ... Przejściówka po podłączeniu do USB świeci - tzn dioda się pali na czerwono - w panel sterowania/kontrolery gier też jest rozpoznawana... ... Stery z dyskietki to raczej zainstalowałeś :) ale spróbuj zassać sterowniki z www.manta.com.pl Mam tą przejściówkę i oryginalnego pada od PS2 i jestem pewien, że masz spieprzoną przejściówkę. Miałem kiedyś to samo, przejściówka działała, ale po jakimś czasie mimo tego, że dioda się paliła, przejściówka przestała reagować na przyciski w konfiguracji lub gdziekolwiek. Widocznie tobie ktoś wcisnął już wcześniej uszkodzoną 8) Reklamacja i wszystko będzie pięknie śmigać. Z tym moim padem Dual Shock II to w ogóle afera jest - ale o tym później - może nawet topic o tym założe, jak wszystko się wyjaśni. Sterów do przejściówki próbowałem kilka rodzajów (ze strony manty również) Finał był taki, że odesłałem ją spowrotem do ultimy i czekam na nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Czy po wgraniu pacza Wolfa można przywrócic oryginalną piłkę-ta co była na początku :D i druga sprawa czy ktos też ma taką dziwną murawę?? taki efekt "mrowienia" bo nie wiem jak inaczej mozna to nazwac :) Pilke mozna wybierac przed meczem:-) A co do "mrowienia" to mam to samo na drugim kompie. Jest to efekt grania na medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 4718994 moj numer co z ta liga?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 zrobimy lige, w niedziele będę myślał nad tym, postawimy specjalny serwis i najprawdopodobniej forum, ale o tym muszę pogadać z bratem... jeśli ktoś jest chętny przy tworzeniu to zapraszam na gg we wczesnych godzinach porannych w niedziele, najbardziej będzie mi zależało nad zasadami i regułami gry no i wogóle nad pomysłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chazy_chez Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Hello chciałem sie wypowiedzieć co do tej wersji PES'a. Od zawsze od Playstation zawsze grałem w Proevo, fifa była uznawana za gre do d***. I jest tak do dziś, nie ma polotu no Pesa. Mam wiele zastrzerzeń do Pes'a4 popierwsz grafika - nie jest tak dobra jak w "P3". PES3 też ma wady graficzne ale jest bardziej zywa animacja w porównaniu z ta wersją. Ale ogółem jest oki. Niepamietam ale ktoś tu mówił o ciulatym menu w PES4, przeciez menu jest ciach!ne w kosmos i ta muza gitarowa. Moze mam jakaś dziwna wersję gry??. ale ważne że sama rozgrywka jest taka sama. Jakby ktos chciał się ze mna zmierzyc to musi poczekac do gwiazdki jak dokonam zakupu Radeona 9600XT bo na GF2to srednio sięgra wrozdzielczości "1024 i medium" Ale jakby to gg7112403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Ja już sie nie moge doczekac świąt bo wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja że prezentem bedzie pad (ten manty) Póki co katuje na klawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio13 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Mam takie proste pytanie gram na Radeonie 9600XT w 1024 i high detalach i jest tylko jeden kłopot wraz z przemieszczaniem sie kamery po pdoisku pojawia sie jakis :evil: :evil: :evil: %^&$ :evil: :evil: :evil: pasek na ekranie i ma różne efekty ma on z 2-3 minimetry grubosci i przesuwa sie w góre lub dół ekranu albo tworzac takie rozmazanie albo przesuniecie na ekranie grzebałem juz w ustawieniach i rozdziałki i detali i sterowników i tego paska za cholere nie moge sie pozbyc czy to wina karty graficznej? Co do konfiguracji to: 1700+XP, kt400,512MB(266MHz),Radeon9550GeCube Extreme wykryaweany jako 9600XT rev.2.1 z najmosniejszym seryjnym traktowaniem nie podkrecany, chłodzenie karty jesk oki nawet paste na core dałem, sterowniki Omega2.5.97 z redlinkerem oraz AtiTrayTools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 The Wolf Furry Evolution Patch 2.0 - PES4 PC juz jest panowie zaciągać szybciutko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 zassałem wolfa 2.0 i patch jest super, zresztą jak zawsze trzyma poziom. Stroje śliczne no i sysko ładne, polecam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Skąd mozna patcha Wolf 2.0 zassac??:> <EDIT mode oN> Ok mam na filefront jest ; ) Linki http://files.filefront.com/3758095 part1 http://files.filefront.com/3758271 part2 http://files.filefront.com/3758269 part3 http://files.filefront.com/3758262 part4 http://files.filefront.com/3758260 part5 http://files.filefront.com/3758260 option file <EDIT mode oFF> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 wlasnie sciagam:)pacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...