ClareS Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Kurcze na filefront sa kolejki :? Może leży to gdzie idziej bez kolejek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Ja również zasysam paczke ale na filefront nie działa (przynajmniej mi) link do option file. Jeśli ktoś go już ma to niech mi prześle na maila : exo3@wp.pl UPDATE: oka w pacze jest jakis option file ClareS: takie kolejki to nie kolejki :D poczekasz 3 min i leci szybciutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 co tam jest takiego nowego w paczu czego nie było w wolfie 1.0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Kurcze własnie ja mam sdi i przydał i coś słabo idzie z filefrontu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ale ma zrywy sciągam ten patch raz 0 KB raz 80 :/..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 co tam jest takiego nowego w paczu czego nie było w wolfie 1.0 ?? Pewnie niewiele ale na pewno nie zaszkodzi :) Na pierwszy rzut oka to na pewno ekran powitalny :lol: Według mnie lepsze są koszulki - żywsze kolory itp. No i wreszcie numerki na koszulkach nike'a mieszczą sie w kółeczkach :D Poza tym lepiej zrobione buty. a poza tym chyba nowe menusy - tzn pola w których podawany jest wynik itp podczas meczu-nie jestem pewien czy były w 1.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 no wiec forum juz jest zrobione!!! teraz tylko sie rejestrowac i grac!! :twisted: :twisted: ja jestem jako pierwszy na nim zarejestrowany;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 forum narazie stoi w wersji alpha 8) , jest czyste i takie pozostanie przez najbliższe dwa dni narazie poszukujemy kogoś do stworzenia regulaminu rozgrywek, oraz samego pomysłu na grę, zasad itp możliwość rejestracji będzie istnieć najprawdopodobniej przez około tydzień, rejestracja będzie filtrowana więc osoby z zewnątrz nie będą miały aktywnego dostępu do forum, mieliśmy pomysł na rozgrywki ludzi z tweak i taki pomysł pozostanie, ale o tym wszystkim usłyszycie w najbliższym czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 mam problema mianowicie takiego-dlaczego gdy gram online to nastawione mam sterowanie semi-auto?? normalnie w opcjach mam manuala a na necie sie zmieniaja mi zawodnicy jak co zrobic?? ale i tak da sie grac i jezeli ktos ma ochotke pyknac (czym lepszy jestes tym lepiej) to dawajta na gg-1209872 a i ktos z dobrym laczem zeby hostowal:)) a no wlasnie w ta liga tweaka to np jak mam neo 128 i niezabardzo mi hostowac to bede mogl grac z wami czy ustalicie jakies minimum szybkosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 witajcie, powiedzcie mi jak poprawnie zainstalowac patcha KONAMI? Ktos napisał na forum, że po wciśnięciu alt+enter u góry napisane byc powinno PES 4 ver 1.10 (cosik takiego). Instalowałem kilka razy i za każdym razem nie mam dopisku o wersji. Co mam zrobic? I jeszcze jedno: jak gra sie online. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 najlepiej kupic orginala pes4 i wtedy bezproblemowo...ale cos mi mowii ze po sieci krazy cos...zwanym crackiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 wy tam z FileFront walczycie a ładnie przecież na Torrencie leci :) The Wolf Furry Evolution Patch 2.0 - PES4 PC [466MB - obecnie 114 peerów i 220 seederów] http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=...etails&id=95259 wysokich transferów ;) -edit- dobra, mam już to, wszystko extra poza jednym... tło w menu jest do D.U.P.Y, górna część jest czarna no i zlewa się z kilkoma rzeczami, w zależności gdzie się jest, czy to jakiś przycisk czy informacja, ciach!o widać jeśli jest on właśnie w tej górnej części ekranu, ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witajce, chętnie zagram z kimś w Pesa online, z kims kto postawi hosta (niestety):-( pozdraiwam i czekam na dobrego przeciwnika, 3majcie sie. Mój nr gg 2030560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_dos Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam. Mam pytanie. Jak grac w PES 4 on-line. bo nie wiem. jesli ktos wie to niech napisze. dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mori19 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Cześć kto zagra online w pes4 czekam na chętnych 5551280gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi86 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Hej wiecie co jest z tą stroną http://www.issonline.pl/ ? Zamiast inf o PES jak dotąd są inf o fifie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 strona jest w robocie; leży na serwie fifacentrum wiec jest przekierowanie na tą stornę, wkrótce wszystko powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsky Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Czy Wy też macie tak, że podczas gry online nie macie nazw drużyn i zawodników z patchy? Mam wolfa 2.0 i jak gram sam czy to w ML czy tam co innego to mam składy, nazwy drużyn itd. a jak gram online to wszystko jest oryginalne tak jak zaraz po zainstalowaniu pesa. I jeszcze jedno. Działa wam ten 3 option file z wolfa 2.0? Chodzi o to, że się ma 0 pes i żadne puchary nie są zdobyte. Jak tak to poradzcie coś bo chciałbym tą kasę sam zdobyć a niestety mam tak, że nic nie jest odkryte ale jest 65000 pes. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantusek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 hmmmm... naprawde troszku te bledy w grze denerwoja... dlaczego chlopaki z tokyo nie mogli by zrobic w koncu bezblednej gry(cos jak fifa;)heh ale to dlatego bo dodaja nowe animacje ruchu itd. pamietacie jak w pes3 gdy bramkarz nielapal pilki spadala na ziemie a pozniej sie blokowal i mial jakies dygii?? juz tego nie ma poprawili ale dodali to ze czasem bramkarz sie nie rzuca do pilki gdy jej nie widzi czy jakos tak ale to glupie jest bo czasem leci szmata z dwudziestu paru metrow a on stoi i patrzy, albo fizyka pilki teraz jest lepsza ale czasem smiesznie pilka leci lekko a od zawodnika sie odbije jakby ja carlos udezyl... w pes5 tego nie bedzie ale pewnie pojawia sie nowe tricki,zagrania,animacje ruchow ktore dadza nam kolejna porcje bledow ale dosc moich przemyslen gra jest debesciacka a i napiszcie mi jak z tym paczem od wolfa 2.0 bo w pierwszej wersji nie bylo strojow a w tej sa? a jezeli tak to zamieniamy plik i po wszystkim czy trzeba bedzie siedziec nad jakims extraktem godzinami?? a i co z ta liga?? pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_dos Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zeby grac w PES4 on-line to jakie sa potrzebne patche???I co mam zrobic zebym mogl grac on-line.bo jak narazie to nie moge:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Przemsky gra bierze ustawienia z hosta, wiec moze i te informacje tez? de_dos ja na Twoim miejscu zaczal bym od przeczytania tego topica. Jest szansa, ze pomoze. bunio13 trzeba wlaczyc vsync (albo wylaczyc). Ale o tym w tym topiku tez bylo nie raz... Blue, kucyk a dalo by rade jakies namiary na to forum? :lol: Mi wczoraj padl krzyzak w Mediatech Corsair Pro. Ogolnie baardzo delikatne te pady sa, co jest w zasadzie ich glowna (i moim zdaniem jedyna) wada. Tylko ze ja teraz nie mam na czym graaacc!!!! :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczór Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Siema ... mam pytanie ... dlaczego niemogę grać w PES 4 przez internet.. nawet jeśli ktoś ma zewnętrzny IP i założy to ja niemogę wejść:(( zały czas mi pisze Waiting.. a jak zakładam to jest to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczór Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 moze trzeba mieć jakiegoś patcha albo coś .. pomóżcie PLS .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adys Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 - Wie ktoś gdzie mogę znaleźć stroje Wisły Kraków i Legii, wiem że gdzieć krążą po sieci.... :( - Zna się ktoś na wprowadzaniu samemu do gry przyśpiewek kibiców, mam sporą kolekcję przyśpiewek, więc mogłbym się pobawić ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Siema ... mam pytanie ... dlaczego niemogę grać w PES 4 przez internet.. nawet jeśli ktoś ma zewnętrzny IP i założy to ja niemogę wejść:(( zały czas mi pisze Waiting.. a jak zakładam to jest to samo :( A Ty masz zewnętrzne IP? Albo chociarz przekierowany port 5739?? Bo bez tego nie pograsz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_dos Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a jak sie przekierowywuje port???bo przeczytalem caly topic i dalej nie wiem jak grac:( i dlatego pewnie ze mam wew IP.pomocy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a jak sie przekierowywuje port???bo przeczytalem caly topic i dalej nie wiem jak grac:( i dlatego pewnie ze mam wew IP.pomocy:) Zapewne admin tylko może to zrobić. Na mnie się wypiął i już zapomniałem o graniu w PESa przez net :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Kurcz eja nie moge ściągnąc tego patcha wolfa 2.0 . bo filefront nie wznamia połączeń a z moim sdi to masakra :( a torrent to juz wogóle szkoda gadac :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczór Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a jak sie przekierowywuje port???bo przeczytalem caly topic i dalej nie wiem jak grac:( i dlatego pewnie ze mam wew IP.pomocy:) Zapewne admin tylko może to zrobić. Na mnie się wypiął i już zapomniałem o graniu w PESa przez net :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: A jak sie niema Zew.. IP a przekierowany port to sie da grać ? a pozatym gdzie można to sprawdzić czy ma sie przekierowany ten port czy nie ?? 3624693 -gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 ale się zawiodłem mysle sobie pes 4 online masakra nawet neo 128 działa w miare , zaczołem myśleć o 512tce dla peesa a tu TAKI zonk nie można zmienić ustawień na manualne zmienianie w obronie ,taki bug zagrałem 4 mecze wszystkie przegrałem obrona =dziurawe sito ,od zawsze gram w pesa na manual i przestawienie się jest dla mnie nierealne :cry: nie da się grać dobrze(pefekcyjnie :wink: ) w obronie na autozmienianiu no i czekam na pes 5 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...