Misiolo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Maciejp ---> Mi dosłownie kilka dni temu w tym samym padzie też padł krzyżak. Chyba jednak są to niesolidne pady :). A przedwczoraj kupiłem sobie tego pad Manty na allegro co już ktoś o nim mówił w tym topicu i narazie jestem z niego zadowolony. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Przemsky Mi wczoraj padl krzyzak w Mediatech Corsair Pro. Ogolnie baardzo delikatne te pady sa, co jest w zasadzie ich glowna (i moim zdaniem jedyna) wada. Tylko ze ja teraz nie mam na czym graaacc!!!! :evil: :evil: Hehehehe, miałem dokładnie ten sam problem :) Z tym że mi padł tylko kierunek w lewo na krzyżaku :) Od pół roku jestem posiadaczem starej przejściówki na COM od PSXa :) A od miesiąca mam DualShocka 2 Sony i tak jak mówiłem już nie raz, żaden pad nie dorówna temu (Logitech taki jak ma Kucyk się zbliża, ale to jeszcze nie to ) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ja mam saiteka p880 :D i jestem zadowolony ale jak mi padnie to chyba skusze sie na DualShocka 2 Sony 8) The Wolf Furry Evolution Patch 3 0 - PES4 PC wie ktos cos o tym ?? dopiero co sciągnołem 2.0 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 kurde patch 3.0 :D tylko czemu torrent, ogolnie nic nie mam do p2p ale transfery z www mam duzo wyzsze bede wdzieczny za jakiegos linka na www, bo te 400mb to mi sie nie usmiecha leciec przez azureusa :( (nie ma to jak wewn. ip bez przekierowania, zolte swiatlo i transfery bleee) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 FileFront Links: (awaiting verification) Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5 - mam nadzieje, ze szybko sie to zmieni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 już mam ponad 200MB, za jakąś godzinke będzie cały, ale narazie zasuwam do panny więc sprawdze około 13-14 jak wróce co to za cudo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Gdzie wlaczyc/wylaczyc vsync ?? W PES 4 nie moge znalezc tej opcji :( Pozdrawiam Dzieki za pomoc Patch 2.0 jest spox jedyny bol to ze np. W trybie ML nie widzimy ile mamy zapewnic budzetu mamy tylko info ile kasy mamy na koncie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 davidian Najlepiej w sterownikach :D czym sie rozni ten patch 3.0 od patch 2.0 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Patch 2.0 jest spox jedyny bol to ze np. W trybie ML nie widzimy ile mamy zapewnic budzetu mamy tylko info ile kasy mamy na koncie :( bo to ze względu na czarny kolor tekstu, ale przgraj tło z oryginalnej wersji i będzie ok, jeśli nie wiessz który to plik w 3_text.afs (ja też nie wiem : ) to przegraj całty e_text.afs i będzie w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF18 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nikt mi uprzednio nie pomógł w moim problemie więc pisze jeszcze raz !!!!...:/....mam PESa 4 ...chodzi mi ładnie...tylko mam pewien zonk z dźwiękiem !! :/....jak gram dłużej w PESa to zaczyna mi się krzaczyć dźwięk :/....hmmm jakby to powiedzieć muli mi dźwięk..to znaczy np. kopie piłke a kopnięcie to słychać po jakichś 4, 5 sek. :/...dzieje się tak od jakichś 5 min. grania w PESa 4 , albo tesh w samym WINDOWSIE ??!! co to może być ?????.....podaje wrazie czego konfiga kompa...."ATHLON 2200+, G-Force 4MX 440 SE, 512 RAM, karta muzyczna "MINTa 4 kanały"...sprawdzałem jush sterowniki o numeracji "29.42 30.82 40.72 45.23 56.56 61.77 66.93"...próbowałem grać na wszystkich i ciągle to samo...jedynie na 29.42 dźwięk zaczyna się krzaczyć troszke później :/....Prosze o POMOC...bo grać się nie da z takim dźwiękiem !!!...a bez dźwięku to tej gry się nie tykam....PLIZZ HELP !!!...aha w PESie 3 tego problemu nie miałem ...!!!!!....P.S. zmniejszałem także przyśpieszenie dźwiękowe i dalej to samo !... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 oto co zawiera wersja furry patch 3.0 ;) OPTION FILE 3.0 (included in 'folder1') CONTENTS: - 100% Correct player, team, stadium & league names. - Corrected player call names (where available) for ALL club & national team. - Up to date transfers. - Over 60 additional new players created with FM2005/CM4 data and added to squads. - Leeds United replace PES United. - Fenerbahce replace WE United. - Unreal players from PES & WE United teams edited over with real players. - *** DUPLICATE PLAYERS REMOVED *** (In the edit section Konami always display the players in the original teams when you use 'Edit Player' regardless of what changes/transfers you have made. For this reason, you will still see the edited players in the original teams although when you go to 'Edit Team' or play any other mode in the game, everything will be updated.) - Updated squads, starting line-ups & formations for many club & national teams. - Squad numbers updated for English Premier League. - Many thanks to all those who helped with squads, formations, starting lineups etc. & apologies to those whose adjustments I didn't have time to implement. PATCH 3.0 CONTENTS: - Kit Server 4.1.5 (by Juce) - ALL Official Uniforms included with over 150 updates from the last patch (by kEL, Spark, OPM, Dr.X Ray, cfdh_edmundo,ibo, Javeplus JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab, Biker_Jim_UK, Calenulma __cOoL__ & any others I may have forgotten to thank.) - The Wolf Howling Evolution Team Call Name Patch (instructions included in the folder). - High Quality Badges & Flags (by Higgs & The Wolf) - League & Cup logos (by Higgs) - 2D Uniforms (by Higgs) - Title Screen (by pep_sa) - New balls (by kinimod including balls by Spark & forewordgate) - New Backgrounds Patch (by FCH with amendments by The Wolf) - High Quality Ad-Boards (by FCH) - Many more new Supporters Flags (twice as many as before included) & Updated Others (by Asmo, Mazimo, cfdh_edmundo & Various) - Referee Uniforms (by kEL) - Shoes (by Chiztopher) - 'CC-Patch AIO v3 PES4 PC' Chants & Environment Patch (by Solidus J2K) - U2: Beautiful Day Main Menu Music (by Unknown) - Form Guide - Uniform Number Pack - 1=Puma, 2=Adidas, 3=Nike, 4=Umbro (by Spark) - Stadium: St. James' Park (by crazyaxel21) - Stadium: Parc des Princes (by crazyaxel21) - Stadium: Nou Camp 2.0 (by Sin3-16) - Stadium: San Siro Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Dortmund Westfallen Stadion 1.0 (by crazyaxel21) - Stadium: Djurgarden Rasunda Stadion (by crazyaxel21) - Stadium: Highbury Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Stamford Bridge Updated (by (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Anfield New (by Haukur Gudnason) - Stadium: Old Trafford Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Delle Alpi Updated (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: Stadio Olimpico (by Sin3-16/Frenkie) - Stadium: De Kuip (by crazyaxel21) Enjoy The Wolf ___________ i jak zawsze doje Torrentem bo tam osiągam spokojnie 80-100KB/sek, a więc FileFront się chowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 no widzisz u Ciebie torrent smiga a u mnie nie, za to www lata az milo, ostatnio jak ciagnalem z filefronta patcha 2.0 to 3 pliki na raz i kazdy mial kolo 100kB/s :D no ale nic, torrent wlaczony i 100mb juz mam na hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nikt mi uprzednio nie pomógł w moim problemie więc pisze jeszcze raz !!!!...:/....mam PESa 4 ...chodzi mi ładnie...tylko mam pewien zonk z dźwiękiem !! :/....jak gram dłużej w PESa to zaczyna mi się krzaczyć dźwięk :/....hmmm jakby to powiedzieć muli mi dźwięk..to znaczy np. kopie piłke a kopnięcie to słychać po jakichś 4, 5 sek. :/...dzieje się tak od jakichś 5 min. grania w PESa 4 , albo tesh w samym WINDOWSIE ??!! co to może być ?????.....podaje wrazie czego konfiga kompa...."ATHLON 2200+, G-Force 4MX 440 SE, 512 RAM, karta muzyczna "MINTa 4 kanały"...sprawdzałem jush sterowniki o numeracji "29.42 30.82 40.72 45.23 56.56 61.77 66.93"...próbowałem grać na wszystkich i ciągle to samo...jedynie na 29.42 dźwięk zaczyna się krzaczyć troszke później :/....Prosze o POMOC...bo grać się nie da z takim dźwiękiem !!!...a bez dźwięku to tej gry się nie tykam....PLIZZ HELP !!!...aha w PESie 3 tego problemu nie miałem ...!!!!!....P.S. zmniejszałem także przyśpieszenie dźwiękowe i dalej to samo !... chyba czas najwyzszy zmienic dzwiekowke, live 5.1 jak dobrze poszukasz dostaniesz za jakies 50zl. do tego stery kx project i uzyskasz znacznie lepszy dzwiek i nie bedziesz mial takich problemow ps. nawet na zwyklych sterach live bedzie sporo lepszy od minta, nie mowiac juz o kx project i foobar z asio, tam roznica juz bedzie naprawde duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ciekawe kiedy bedzie na www ten patch? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wgrałem i tam, zeby były jakieś kosmiczne zmiany to nie... Jakieś nowe piłeczki, kosmetyka jeśli chodzi o koszulki i jeszcze bardziej aktualne składy... Ale nie mam nic do zarzucenia patchowi, po za tym, że setup.exe z katalogu kit server uwala tak pes4.exe, że gra się nie włącza, przynajmniej ja mam taki błąd, pomogło zastąpienie go setup.exe z kit server z ver. 2.0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 no to chyba sobie daruje tą wersje Wolfa i poczekam na następną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 @kucyk... z tym KitServerem miałem to samo, wybieram plik pes4.exe i WinXP, Install i kupa, PES nie rusza, ale... ... jak dałem <auto-detect> to PES już normalnie startował :D więc używajcie opcji <auto-detect> i powinno być lux ;) PS. jest mała rewelacja w tej wersji patcha, a mianowicie... cytuje z pliku README The Wolf Howling Sound Evolution - PES4 PC This patch is to be applied using AFS Explorer to the e_sound.afs file in your dat folder. Full instructions are included at the bottom of this .txt document. This patch adds the team call names (by Peter Brackley) to PES4 PC. In previous versions of Pro Evolution Soccer and Winning Eleven, many teams actually had their proper call names. For some reason PES3 & PES4 left these call names out. This patch includes extracted team call names from the previous games and inserts them into PES4 PC. These are real call names, not obviously created fake sound files. a więc grając np. ManU będziemy wkońcu słyszeć od komentatora, że gra właśnie ManU a nie jakaś tam drużyna z wymyśloną nazwą :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a mi po zmianie lacza (sdi_>dsl 1mb) nie dziala online:-( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Chyba sie zaj***ie Przy laczeniu pisze UNABLE TO CONNECT i :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jak jest w Pes'ie z multi? można sie tylko łączyc bezpośredno przez ip czy tak jak w fifie coś w rodzaju easo. Pytam bo miałem zamiar kupić oryg. fife2005(do multi tylko) do easo, ale nie wiem czy nie lepiej pesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Na pocieszenie powiem ci, że mi nigdy online chyba nie zadziała :lol: nie ma to jak ch***** admin, który nic nie potrafi zrobic :? Póki co pykam z kumplem po LANie i musze przyznac że emocje czasami sięgają zenitu :D Ale coś mało bramek wpada :? a już o bramkach spoza pola karnego to wogóle nie wspominam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Jak jest w Pes'ie z multi? można sie tylko łączyc bezpośredno przez ip czy tak jak w fifie coś w rodzaju easo. Pytam bo miałem zamiar kupić oryg. fife2005(do multi tylko) do easo, ale nie wiem czy nie lepiej pesaPowiem ci że na pewno lepiej PESa :D A łączysz sie bezpośrednio przez IP poza tym przeczytaj kilka stron wcześniej bo coś o tym z pewnością było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Czyli pes odpada, skoro na pirackeij tesh mozna w pesa multi pograć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Czyli pes odpada, skoro na pirackeij tesh mozna w pesa multi pograć.... :lol: :lol: :lol: No ciekawa argumentacja :D Ale są problemy z piratami z instalowaniem patchy z Konami, które podobno poprawiają jakość gry online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy65 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 jakie tam problemy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczór Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Siemka ... Mam problem = W PES 4 na LANIE moge grać z ludźmi z sieci .. a jak chce z kimś z poza sieci to niemoge :( wiecie może dlaczego .. 3624693 - gg POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Przeczytaj dokładnie temat!!! Trzeba przekierować port. POSZUKAJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adys Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 :D Poda ktoś linka na nowy path Wolfa 3.0 (400MB), szukałem na filefront ale tam go nie ma......? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Link do patcha 3.0 jest stronke wczesniej , albo dwie. :D Właściwie dopiero zaczynam grac w piłe a pograłbym przez internet tyle ze mam taki problem ze jak podłączam sie przez pes4online do kogos albo ktos do mne to mnie rozkładają na lopatki :lol:jestem jeszcze za wąski w pasie i nie umiem jeszcze ustawic tak rewelacyjnie zawodnikow jak niektorzy wiec jakby sie znalazł ktos kto tez jeszcze nie za dobrze gra a chcial pograc to niech da znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 pes4online ??? czyli jednak jest coś w pesie podobnego do batlenetu/gamespy/easo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczór Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Przeczytaj dokładnie temat!!! Trzeba przekierować port. POSZUKAJ! EXO3 ... Jak przekierować ten port ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...